Son Avrupa şampiyonu olduğumuz için kadroya çok takviyeye gerek yoktu. Daha büyük kulübe gitmek isteyen oyuncularım da artık bu isteklerinden vazgeçmiş durumdalar.
4 transfer gerçekleştirdim, 6 oyuncuyu da sattım. İlk transferimiz Manchester United’den artık yaşlanan Helan yerine oldu.
Orta sahamız zaten iyiydi, hızlı bir orta saha oyuncusu fena olmaz diyerek bu transferi gerçekleştirdik. ŞL Şampiyonu apoletimiz varsa çok iyi kadromuz olmalı.
Yavaş ama tekniği üst düzey bir orta saha daha alarak birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum;
Sağ bekte de değişiklik vakti gelmişti, oraya da genç bir isim alarak transferi noktaladık.
Son Avrupa şampiyonu olarak Türkiye turunda çok sıcak karşılandık, Türkiye’de çoğu kişinin gönlünde yer bulmuşuz, 70 milyonun arkamızda olduğunu gördüm.Bu nedenle Türk takımlarını ezmek istemedim maçlarda.
Bazı taktik denemeleri yaptığım için sonuçlar böyle oldu, sonuçlar iyi olmasa da oynanan oyun güzel.
Bu arada Copa Amerika’da Arjantin’e elenen Brezilya’dan aldığım teklifi kabul ettim. Dünya Kupası kazanma şansı ayağıma gelmiş, hiç teper miyim?
Bu listede en tepeye çıkmayı mı hedef olarak koysam acaba?
![]()