Valla Yakışır![]()
Messiyi Dört Gözle Bekliyoruz![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Valla Yakışır![]()
Messiyi Dört Gözle Bekliyoruz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Messi'den vazgeçtim 36 yaşına gelmiş, Fabregas da aynı 36 yaşında. Başka isimlere yönelmek gerekiyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Serkan abi.Valla sonunda oldu.Bu kariyeri Sigames'in forumuna koysan yabancılar şaşı bakıp şaşırırlarEn dipten gelip Şampiyonlar Ligi'ni aldın.Daha ne yapacaksın.
Oraya da koyarız, ne olacak ki?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi bende Jean Pierre Papin'e kefilim yanılmıyorsam 60 yaşında olmalı.Yankovdan daha geçnti ilginç
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
83 € ise oyundaki en pahalı transferini almaya çalış![]()
15 . Sezonda alındı herhalde 16 kişi öyle demiş ben ne demiştim acaba abi siz bakıyosunuz herhalde bi baksana![]()
Altaylee1914, angoscia, CeSC FaBReGaS, Coll, erenkoca55, Fietra 10, görkemm, husu1907, ker, Manager of sam, MouteAkf, Pazzini_06, RoNNiE91, sakaryaligocmen, Togiii, Zafizufi
Sayıların üzerine tıkladığında görebilmen lazım. Doğru tahminde bulunan arkadaşları tebrik ederim![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben oyun bozulur alamazsın demiştim![]()
herhalde bende 12 demıstım bak abı değerımı bıldaha erken demısım
![]()
bn 2016 da sezon sonu takımdan istifa ettim gsde 9 tsl 8 t.kup 6 şl süper kupaları saymıyom şimdi boştayım takımlardan teklif felan gelmedi
neden acaba
Hocam muradımıza erdik en sonunda çifte kupa süper olmuş transferleride görelim hele ya![]()
bide önceden takımın favorileri arasındaydım takımı zirvede bıraktım oradanda sildiler![]()
Türk takımlar böyle işte arkadaşım
ali55
Tamam artık yeter herşeyi kazandın bitsin bu kariyer
York City'nin başına geç onunlada bi Premier Lig'i gör 'best of efsane' olursun benim gözümde o zaman![]()
Muahahİddaa da hep tutuyor yav benm sallamakta üstüme yok
Tebriklerr abi. Sir Serkan ÖZIŞIK
![]()
1 sezon daha buradayız, sezon sonunda heyecanıma göre karar vereceğim, şimdilik AFC Wibmledon'da devam ediyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Bence birak artik Serkan.
Bir sezon daha kalirsan heyecanini kaybedecegini dusunuyorum.
Tavsiyem yine en elat liglerden birine git tabi oyle cesaretli bir klup varsa![]()
Yeter bu kadar başarı Serkan abi, bırak şu Wimbledon denen köy takımınıEli yüzü düzgün bi kulübe git bence veya bir milli takımın başına geç.
Son Avrupa şampiyonu olduğumuz için kadroya çok takviyeye gerek yoktu. Daha büyük kulübe gitmek isteyen oyuncularım da artık bu isteklerinden vazgeçmiş durumdalar.
4 transfer gerçekleştirdim, 6 oyuncuyu da sattım. İlk transferimiz Manchester United’den artık yaşlanan Helan yerine oldu.
Orta sahamız zaten iyiydi, hızlı bir orta saha oyuncusu fena olmaz diyerek bu transferi gerçekleştirdik. ŞL Şampiyonu apoletimiz varsa çok iyi kadromuz olmalı.
Yavaş ama tekniği üst düzey bir orta saha daha alarak birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum;
Sağ bekte de değişiklik vakti gelmişti, oraya da genç bir isim alarak transferi noktaladık.
Son Avrupa şampiyonu olarak Türkiye turunda çok sıcak karşılandık, Türkiye’de çoğu kişinin gönlünde yer bulmuşuz, 70 milyonun arkamızda olduğunu gördüm.Bu nedenle Türk takımlarını ezmek istemedim maçlarda.
Bazı taktik denemeleri yaptığım için sonuçlar böyle oldu, sonuçlar iyi olmasa da oynanan oyun güzel.
Bu arada Copa Amerika’da Arjantin’e elenen Brezilya’dan aldığım teklifi kabul ettim. Dünya Kupası kazanma şansı ayağıma gelmiş, hiç teper miyim?
Bu listede en tepeye çıkmayı mı hedef olarak koysam acaba?
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Brezilya mı orada da bir maç yapar istifa edersin abi
En alt liglerden başlarsan abi bu sefer transferde işin kolay olur çünkü senin ismini duyan hemen gelir.
Bu arada o listenin en tepesine çıkmak için imkansız![]()
<sen her hedefi başarırsın abiBaktın olmuyo ilk 11i satarsın en üste çıkarsın en zengin takım olursun yine
![]()
turksportal...
bu hedefi denersen 25 sezon olur herhalde![]()
Serkan Brezilya ile kupayı kaldırırsın. Wimbledondan da bu sene sonu istifa et.![]()
TariboWest
Hala Zirvede Değilsin Sonuçlar Çok Açık İstifa Etmeyi Aklının Ucundan Bile Geçirmeİngilterede 7.Kulüpsün Totenham Bile Senin Önünde Hala Finansın Dünyanın Zirvesinde Değil Bu Takımı Herşeyiyle Zirveye Çıkarmak İçin Çıktın Yola Takımı Zirveye Çıkarmadan Bırakma Şl de En Az 3 Kupa Kıtalaraarasıdan En Az 3 Kupa Üst Üste O Zaman Daha İyi Olur Bir Hedef Uğruna Çıkmışken Yola Herşeyiyle Dört Dörtlük Yap Canım Kardeşim
Bu Arada Kulüpler Sıralamasınıda Alabilirmiyiz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Wimbledon'da bu sezon oyna bitir olayı
Brezilya'ya bir kupa al sonra ya boşta bulun ya da Brezilya'yla yoluna devam et abi
Dipnot: Gözüme takıldıda şu bütçe olayına yani takım parasına bir zamanlar 3$ deilmiydi abi bu ya 60 katına çıkmış para![]()
Serkan abi yaşlandık biz senle kahveye gidip okey oynayalım bırak Wimbeldonu bende Wellingi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hocam TransferLer SÜper![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]