Queresma idmani hic sevmiyen bi futbolcu, biraz antreman sevseydi Mourinho onu yildiz yapardi ama yok. Besiktas yanlis transferi yapmaz diyorum insallah
Queresma idmani hic sevmiyen bi futbolcu, biraz antreman sevseydi Mourinho onu yildiz yapardi ama yok. Besiktas yanlis transferi yapmaz diyorum insallah
Ricardo Quaresma'dan bahsediyoruz...
Yattara ve ya Alanzinho varken Quaresma gelse yanlış transfer mi dersin...![]()
Quaresma bu arkadaşlar..Belki İnter,Barca ve Chelsea'de dikiş tutturamamış olabilir ama Porto'da yaptıkları ortada..Beşiktaş ve Porto gibi takımları uçurur Quaresma..
C.Ronaldo'dan yetenek olarak hiçbir farkı yok.Sadece zihinsel özellikleri çok
daha iyi C.Ronaldo'nun...
Buda Barcelona,Chelsea ve İnter gibi takımlarda tutunamamasının sebebidir...
Şuanda dünyanın en yetenekli 5-10 kanat oyuncusundan birisidir heralde...
Quaresma bana göre gelmez.Daha öncede söylediğim gibi bana göre gelme ihtimali %1...
Ama Quaresma'yı tartışmak bile ona bir ihanettir.Süper ligi tek başına alır...
Olsun Bobo yedekte kalacağına Quaresma kalır![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Quaresma'nın hayali bile çok güzel fakat şu aşamada gelme ihtimali çok zayıf...
teknik olarak arda dan iyi, fiziği ardayla aynı gibi ama arda daha hırslı ve mücadeleci. eğer kıyaslamak gerekirse. yani ligimizde ardayı gölgede bırakabilir sıkı çalışırsa. ve eğer gelirsee...
bu sıkı çalışan quaresma mı ardayı yakalamak için ?
Portekizli orta saha oyuncusu, geleceğe umutla bakıyor
Mourinho’nun ikinci bir şans daha verebileceğini söylediği Quaresma, kendisini ispatlamak istiyor.
Geçtiğimiz yaz Porto’dan Inter’e 18.6 milyon avro karşılığında transfer olan Ricardo Quaresma, Giuseppe Meazza’da bekleneni veremeyince, geçtiğimiz Ocak ayında Chelsea’ye kiralık olarak gönderilmişti.
Stamford Bridge’de de fazla forma şansı bulamayan Quaresma daha çok B takımda oynadı. Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho ise oyuncunun bu düşüşüne rağmen, Quaresma’ya bir şans daha verebileceğini açıklamıştı.
Mourinho’nun kendisine karşı gösterdiği olumlu yaklaşıma cevap olarak “Yeni sezona takım arkadaşlarımla birlikte başlamak her zaman önemlidir ve geçen seneki sorun da buydu. Kendimi göstermek ve geçen sezonu unutmak istiyorum. Benim için yararlı olabilecek bir deneyim yaşadım ancak şimdi geleceğe bakmak zorundayım” diyen Quaresma, Inter’deki geleceğiyle ilgili olarak umutlu konuştu.
Goal
Gelsin burda ispatlasın.Gruptan çıkarsın bizi![]()
komik olmayın ya Quaresma tartışılır mı kıyaslanır mı bizim ligimizdeki oyuncularla
koyun kendinizi Quaresma'nın yerine. Türkiye'ye gelir miydiniz bir sorun kendinize...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Quaresma dünyanın sayılı yeteneklerinden, Türkiye'ye gelmesinin imkanı yok. Belki 10 yıl sonra gelir, kariyerinin sonlarında, o bile zor gerçi. Quaresma'dan bahsediyoruz, kalitesini de gelip gelmeme ihtimalini tartışmak da saçma geliyor bana.
Beşiktaş ın YıLdıray için girişimLere başLayacağını söyLedi az önce NTVspor..Mustafa DenizLi onayı vermiş, ALmanya ya gidiyor bir kaç yönetici.
Bu demek oLuyor ki Zapo gidicek, DeLgadonun sözLeşmesi donduruLmayacak.
MantıkLımı ? AsLında mantıkLı ama ben YıLdırayı sevmiyorum orası ayrı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
yusuf kadar oynasın yeter Hayrettin abi![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Queresma takımdaki dengeleri alt üst eder bana kalırsa sımarık bir oyuncu zaten yararı mutlaka olur ama bi iki gün sonra Lincolnvari olayına döner falan filan , hayırlısı olsun ama tek kelimeyle müthiş bir transfer olur avrupa'da itibarımız artabilir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yıldıray 31 yaşında.En son ne zaman tam kapasite oynadı hiç bilmiyorum.Gelse ne kadar yararı dokunacak orası ayrı.Bakalım,hayırlısı neyse o olsun.
Yildiray yetenekli fakat cok sakatlaniyor son 3 sezondur sakatliktan cok cekti 2 senedir dogru dürüst oynadigini görmedim Bundesliga'yi cok iyi takip eden birisiyimdir.
Yıldıray'dan sağlık raporu bekleniyormuş...
Zaten iyileşmiş Stuttgart ile idmanlara çıkıyormuş.Maliyetide çok yüksek olmaz.Yetenekli bir futbolcu,Delgado'nun boşluğunu rahatlıkla doldurabilir sağlıklı bir Yıldıray...
Ben şahsen istemiyorum Yıldırayı.Çok antipatik geliyor bana.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana Yıldıray'ı izlemek gerçekten heyecan verirdi.. Umarım sakatlıklarından kurtulup gelirde tekrar izleriz.. Gönül isterki bize gelsin ama adı bile geçmiyo.
Quaresma'yı Türkiye'ye gelmesi için ikna etmek çok zor bir iş.Ayrıca takım oyuncusu olmadığıda aşikar.Şu sıralar çıkan takım içi ücret sıkıntısının üstüne tuz biber olur.Takım uyumunu sağlamak daha önemli.Geçen sene 2 kupayıda almamızda takım uyumu ve birliktelik bilincinin katkısı önemliydi.
Yıldıray konusuna gelirsek yetenekli bir oyuncu ama son dönemlerde kayıplarda adeta.Eğer ciddi bir sakatlık sorunu yoksa yinede alınabilir bence.Yetenekli bir oyuncu çünkü.Ayrıca yerli..
So what?
Saike
yıldıray ve riverli bouanotte gelirse büyük iş yapar bjk bize gelmesini isterim ikisininde ama bjk ilgileniyo bu yıl dogru yapıyo transferleri besiktas yönetimi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
GK: Rüştü
DR: İ.Toraman
DL: İsmail Köybaşı
DC: Sivok
DC: Ferrari
DMC: Ernst
MR: Nihat
ML: Quaresma
AMC: D.Buonanotte
FC: Bobo(Holosko)
FC: Nobre
4-1-2-1-2 şeklinde oynamayacağız ama şu kadroyu kursalar keşke![]()
Galiba okumadınız ama kadronun altında yazdım bu dizilişle oynamayacağımızı.
Quaresma iLe iLgiLi haberLer devam ediyor. İnter Quaresma nın kiraLık oLmadığını istediği bonservisi veren bir kuLübe satacağını açıkLadı. BizimkiLer Kaynak arayışındaymış. Ne kadar doğru biLemicem. Bizim Haber1903 öyLe diyor. Ve geneLde dedikLeri de çıkıyor bu adamLarın.
Bounanotte, YıLdıray, Quaresma üçLüsünden birisi geLicek bence, kaçarı yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayrettin abi Haber1903'ü şöyle anlatayım sana...
O sitenin sahipleri Beşiktaş camiasının içinden isimler.Kongre üyesi,eski yönetici falan filan.Hatta içlerinden birisi Başkan'ın eski danışmanı,istediği zaman kendisine rahatlıkla ulaşabiliyor.Adminlerinden biride benim arkadaşın tanıdığı...
Bahsettiğin Quaresma-kiralama olayına gelirsek.O Haber1903'ün haberi değil.Onlar kendi haberlerini ÖzelHaber olarak veriyorlar zaten.Bunların yanında birde basında çıkan haberleri "basında bugün" başlığı altında veriyorlar.Bu Quaresma-kiralama haberi Milliyet'in haberi.Yani kısaca yalan...
Buonanotte'yi İsrailli menajer Pini Zahavi öneriyor bize.Bu ismi biraz araştırırsanız dünya futbolunda ne denli önemli yeri olduğunu anlayabilirsiniz...
Adam şu teklifi yapıyor;"R.Plate 7 milyon € istiyor.Bunun yarısını ben vereyim yarısını siz verin"
Adamın amacı Şampiyonlar Liginde direk oynayacak bir takımla Buon'u Avrupa futboluna daha yakından tanıtmak.Bu yüzden bu teklifi yapıyor.Tabi satılması halinde de yüklü bir miktarı kendisine alır orası ayrı...
İşte bu kadar yakın Buon Beşiktaş'a.Ancak M.Denizli boyuna posuna fena halde takmış durumda.Hala düşünüyoruz,umarım gerçekleşir bu transfer...