(BİLGİ PAYLAŞIMI )
YILDIZLAR DA KAYAR,DURMAZ YERİNDE
Kariyerin belirli bölümlerinde oldugu gibi bir konuda sizinle yine bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.Resimde de göreceğiniz üzere takımda bir sürü 5 ve üzeri yıldızlı oyuncu varFakat bunun anlamı o oyuncuların 170 ya da 180 PA ve üzeri oldugunu göstermiyor... Yıldızlar genelde takımınıza, takımınızda bulunan oyunculara göre değişebilir ancak en önemli 2 unsur bunlar değildir... Bulundugunuz lig ve takımınızın saygınlıgı veya hedefleri sizin oyuncularınızın yıldız sayısına etki eder... TFF 2. ligindeyken 7 yıldızlı olan bir oyuncu , Bank Asya'da 5'e , Türkcell Süper liginde 3'e hatta 2'ye bile düşebilir
Yani ben genie'den PA'larına bakmıyorum ama tahminlerime göre takımda şu an bulunan 7 yıldızlılar 140-150 PA ve üzeridir ancak öyle 175-185 gibi yüksek değerler olacagını zannetmiyorum
Oyuncularınızı değerlendirirken bulundugunuz lige göre değerlendirirseniz transferleri daha kolay yaparsınız... Süper ligdeyken gözlemcilerin sundugu 4 ya da 5 yıldızlı türklerle ilgileniyorum ancak şu anda 6 yıldızın altını listeye dahi almıyorum...
çünkü bu ligde oynarken 5 yıldızlılar ya da 4 yıldızlılar 100 ile 125 PA arası değşiyordur tahminime göre... Umarım bilgiler yararlı olur
devam.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİDER İLE DÜŞME HATTININ MÜCADELESİNDE GÜLEN TARAF BİZ OLDUK!
![]()

Fakat bunun anlamı o oyuncuların 170 ya da 180 PA ve üzeri oldugunu göstermiyor... Yıldızlar genelde takımınıza, takımınızda bulunan oyunculara göre değişebilir ancak en önemli 2 unsur bunlar değildir... Bulundugunuz lig ve takımınızın saygınlıgı veya hedefleri sizin oyuncularınızın yıldız sayısına etki eder... TFF 2. ligindeyken 7 yıldızlı olan bir oyuncu , Bank Asya'da 5'e , Türkcell Süper liginde 3'e hatta 2'ye bile düşebilir