TSL 33. Hafta
Artik formalite maclarina cikiyoruz. Derbi maca bile Yedek agirlikli kadro ile cikiyoruz.
TSL 34. Hafta
Ligdeki tek maglubiyetimizi aldigimiz takim. Bu defa affetmiyoruz.
Artik lig bitti.
Simdi genel bir ozet.
Ligin gol kralı santraforlar degil. Orta sahalar oldu. Alex takimi adina attigi 19, Riquelme takimi adina attigi 18, Mehmet Cakir ise takimi adina attigi 17 golle ilk 3 sirayi paylastilar.
Ligde bu sezon performansı ile goz dolduran Riquelme sezonun en iyi yabancı oyuncusu odulune layik goruldu.
Yılın en iyi yerli oyuncusu odulunu Selcuk Inan alırken. Arda Turan'in dereceye girememesi ilginc!!!
Yılın en iyi kalecisinde genc yildizimiz Asenjo kendisine 2. sirada yer bulurken, bundan sonraki senelerde 1. ligi kimseye kaptirmayacak gibi.
Avrupa'da dokulmesine ragmen yilin en iyi defans oyuncusu odulunde Yeni transfer Matias Jorgensen 1., Darijo Srna ise 2. oldu.
Yılın en iyi ortasahası odulunu Besiktas'tan Tello aldi. Kendisini tebrik ediyoruz.
Her ne kadar gol krali olamasalarda yilin en iyi santraforu odulunde ilk 2 yeni transferlerimizin
Ve benYılın Menajeri.
Yılın takimina 4 oyuncumuz uygun goruldu.
TARAFTARLAR ISE YILIN OYUNCUSU OLARAK JUAN ROMAN RIQUELME YI GOSTERDI
GALATASARAY 2008 - 2009 SEZONU DEGERLENDIRMESI
Avrupa Sampiyonlar liginde Yonetim bizden en az gruplara katilmamizi istemisti, ancak biz 3. On Eleme turunda basit rakibimize karsi elenerek bu anlamda basarisiz olduk.
Ayni yonetim UEFA Kupasına kaldiktan sonra bu organizasyonda bizden en az Ceyrek Final bekliyordu, ancak biz kupayi 2. defa muzemize getirmeyi basardik
FTK ve TSL de tek hedef her zaman oldugu gibi sampiyonluk oldugu icin bu organizasyonda yonetimi mutlu ettigimiz icin memnunuz.
Bu arada bu sezon yaklasik 20 oyuncumuzu kiralik gonderdigimiz BEYLERBEYİ Bank Asya Lig A ya cikmis. Ama Memleketimin Takimi URFASPOR'umu elemis
Transfer calismalarina basladik. Su anda 76 kisi olan mevcut kadrodan baya bir oyuncu gonderecegiz. Bunlarin arasindan sozlesmesi bitenler var. Kimiside bizlere para kazandirarak gidecekler.
Ancak cok ilginctir ki MEHMET TOPAL ve SERVET CETİN kariyerinin ilerlemesi icin ayrilmasi gerektigini dusunuyor. O kadar bu takimi yonettim. Ilk defa karsilasiyorum

Yılın Menajeri.