Kale için Francisco Guillermo Ochoa'ya bir bak bakalım...
Kale için Francisco Guillermo Ochoa'ya bir bak bakalım...
Teşekkür ederim.
Ben genelde ofansif futbol oynatmayı sevdiğim için hücum ağırlıklı oyunculara ağırlık verdim transferde defans oyuncularının profillerine aldanıp transfer yapmadık kalecininde ismine aldandıkdevre arasında gerekli yerlere takviyeyi yapıp ligin 2.yarısında da bu performansımızı sürdürmek istiyoruz bu akşam Valencia ile ligde Getafe ile kupada maçımız var bakalım ne yapıcaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
akşam eve gidince bakıcam şu an işyerindeyim isim için teşekkürler![]()
Last edited by handsomeb : 15.Temmuz.2009 at 15:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
öncelikle başarılar r.betisi çok severim ayrıca kısa süre bende oynamıştım betisle zevkliydi ama crash dumps verince kariyer gitti sanırım hücumu seviyorsun aldıkların hücümcü ama bir defans almaya bak iki tarafta dengeli olsun
Teşekkür ederim.Araştırmalara devam ediyorum transfer bütçemiz şu anda 2,5 milyon EURO civarı önümüzdeki sezon hem avrupada hemde ligde mücadele edeceğimiz için defansa tecrübeli ve serbest oyuncular araştırıyorum.Takım finansal krizde çünkü transfer bütçesinin pek parlak olacağını sanmıyorum![]()
Ligde çok iyisin bu tartışılmaz zaten para 4.7 bence bu para dursada olur ama genç yetenek daha güzel olur sonradan yükselir kat kat daha fazla paran olur
Emana harika bir oyuncu bende Villarreal ile oynuyorum ondan çok çektim![]()
Listemde çok güzel genç oyuncular var özellikle bir forvet var onu transfer edip biraz deneyeyim eğer düşündüğüm gibi çıkarsa oyuncu paylaşımı bölümünde de paylaşıcam.Daha önceki kariyerimde 10 hafta oynattım 8 gol 12 asistle oynadı.
Süper bir adam özellikle uzaktan şutlarda affetmiyor![]()
MAŞALLAH.Tebrikler iyi gidio hatta baya iyi gidio.Bakalım transferler olunca neler olacak.Hayırlısıyla başarılar.
Düşe kalka gidiyorsun![]()
Daha oyuncu bulamadım ama en kısa zamanda kaleci bulamazsam bu Ricardo beni Bakırköyspor'a transfer edecek
Defans için arayışlarım sürüyor
Ankaraspor'un kalecisi Senecky ile anlaşmıştım ama sonradan vazgeçtim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biraz öyle oluyor defansın bu kadar kötü olduğunu bilseydim Aquino'yu almaz yerine defans alırdım ama yardımcı antrenörün kazığına geldik
Şimdi Barcelona ile İspanya Kupası 5. tur maçı var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Kupası 4.Tur 1 ve 2. maçları
![]()
Last edited by handsomeb : 16.Temmuz.2009 at 00:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ezequel Jackson var ama ! defans ortasına ben serbest trasfer olaraktan almıştım![]()
19.Hafta
Getafe ile yaptığımız 3 maçın 1'inde berabere kaldık 2'sinde yendik.
Lig maçında herşeyimiz,gözbebeğimiz,canımızEmana 35 metreden;diğer gözbebeğimiz,herşeyimiz,canımız ciğerimiz Mehmet Aurelio 25 metreden attıkları şutlarla Oscar Ustari'yi avladılar.Maç sonunda tecrübeli kalecinin "Bıktım bu Emana'dan her maç uzaktan gol atıyor bir kalecinin haysiyetiyle bu kadar oynanmaz ki" diye ağladığı görüldü
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende çıkmadı
Last edited by handsomeb : 16.Temmuz.2009 at 01:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
jackson yaz bakalım belkı yanlış yazmış olabilirim güzel topçu 28 yaşında daha
İspanya Kupası Çeyrek Final 1. ve 2. karşılaşmaları
Nou Camp'ta oynanması gerektiği gibi oynadık öne de geçtik Appiah kırmızı kart görmeseydi belki 2. golü de bulabilirdik.10 kişi kalmamıza rağmen maçı uzatmalara ve penaltılara götürdük.Son penaltıyı atan Juanito atamadı ve bizim için İspanya Kupası macerası burda sona erdi bundan sonra sadece lige konsantre olucaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devre Arası Transferlerimiz
Maddi imkansızlıklar nedeniyle istediğimiz oyuncuları alamadık artık sezon sonuna kadar böyle idare edicez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
20.Hafta
Böyle bir deplasmandan 1 puan aldığım için mutluyum. Emana'nın 2 şutu direkten dönmeyip içeri girmiş olsaydı Real Madrid'i evinde yenebilirdik.![]()
Last edited by handsomeb : 16.Temmuz.2009 at 03:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dikkat ettimde kimse buraya bakmıyor![]()
Reklam falan yap bence imzana falan koy linki
Düşe kalka gitmişsin laf söyleyemiyorum
Last edited by handsomeb : 17.Temmuz.2009 at 03:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Madrid Ve Villareall Galibiyetleri Güzel oLMus![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
valla la ligada hersey olabilir mümkündür.![]()
Last edited by handsomeb : 17.Temmuz.2009 at 04:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son 3 ' e kalmaya çalış senden bunu bekliyorum
Mart 2006 üyesisin ilk kariyer ve hiç arkadaş yok Allah Allah !?![]()
Last edited by handsomeb : 17.Temmuz.2009 at 04:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler Güzel Kariyer...
Başarıların Artarak Devam Eder İnşallah...![]()
Sevilla yı da yendin.bakalım neler olacak daha ssleri bekliyoruz
![]()
Güzel Gidiorsun Başarılar Takım Kadrosunu koyarmısın bi??
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."