Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe!!

Online güncelleme işi benim çok önceden PES,FIFA gibi oyunlara düşündüğüm birşeydi. Şimdi menejerlikte olması çok iyi sürekli patch, yama yüklemeye gerek kalmayacak.

2 sene öncesine kadar bilgisayarım pentium-233 dü. yanlızca cm 01-02 oynuyodum ve msn icin kullanıyodum. oyun icin ps-2 almıstım. 2005 de sega nın ilk ayrılmasında cm 2005 daha önce cıkmıstı. merak edip ps-2 ye 69 tl verip orjinal oyun almıstım. 3-4 mac yapıp Besiktasla 7-0 8-1 gibi skorlarla kazanmamla birlikte defanstan ve ortasahadan her macda 1-2 gol atmak canımı sıkmıs ve oyun cdsini kırıp agız dolusu küfürle birlikte balkondan assa fırlatmıstım. ogün bugündür elim cm 2005 ve serisine degmedi. bundan sonrada degmesi mümkün degil. dünyanın kabul etmesi gereken birsey var. gelmis gecmis en iyi en süper menejerlik oyunu Football Manager serileridir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben zaten her şekilde FM alacağım, database'i yüzünden. CM'de 2007'de Volkan Babacan'ın forvet yapıldığı düşünülürse bu konuda yeterli olmadıkları belli bence. Görsellik de benim için 2. planda olduğu için büyük ihtimalle gene FM oynayacağım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Böyle bir bilgi almadık, CM diyecekken FM demişlerdir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

FM 2010'un Türkçe dil desteği olacağına dair bir açıklama yok.
    Konuşulan diğer konular için ise ilgili bir başlık açılıp devam edilebilir. Yada CM bölümünde CM'nin FM bölümünde FM'nin datasıyla ilgili yorumlarınızı yapabilirsiniz

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri