Bende Bir Anı'mı anlatayım;
Lise GFB olarak toplanmıştık Salı pazarı var kadıköyde orda.Ordan bizim Büyük Abilerden birisinin cafesine gittik.Adı CAFENER di sanırım tam hatırlamıyorum.Orda oturup toplantı yapıyorduk.Birde ne görelim Aziz Başkan geldi.Meğersem Kafe sahibi daha önceden haber etmiş toplantıyı oda staddaymış o saatte bir ziyarete gelmiş.Neyse Konuştu bizimle baya bi.Lise GFB başkanımız ile 1 saate yakın konuştu.Bize aklımda kalan şu sözleri söyledi:
"Çocuklar iyi güzel Fenerbahçe adına çalışıyorsunuz ama bilin ben 3 senedir tribün gruplarından desteğimi sıfırladım.Sizin gibi gençleri görmek beni duygulandırıyor ama ben tribünde gruplaşma istemiyorum ben tribünde gençfenerliler , ondan sonra universitelifenerliler istemiyorum ben Fenerbahçe taraftarı istiyorum.Bu yüzden beni büyükleriniz fazla sevmeyebilir.Bak Esim ne oldu stadımız gördün dimi.Dünya tanıyacak fenerbahçeyi ama bu vizyonda yanlızım.Ne hakan bilal , ne sadettin hiçbiri bana destek olmadı köstek oldu ama ben tek gücüm bunların üstesinden geldim.Tek düşüncem geriye kalan, ben Fenerbahçede 2.ci plana düşersem bu isimlerin fenerbahçemize yakışmayacak işlere girmesi hani olurda bunlar başa gelirse.Bakmayın başkanlık kolay iş değil benim 50 türlü düşmanım var.çok sevgili ve zengin bir dayım var ama inanınki bugüne kadar ne bana ne klup için ondan para almadım almamda bizim aile etiğimize uymaz.Ben bir Fenerbahçe aşığı olarak sizi manevi destekliyorum fenerbahçenin geleceği sizlersiniz.Ama unutmayın ki fenerbahçe sevgisi kayıtsız şartsızdır bi gruba bağlı kalmaz"dedi Arkasından bi telefon geldi ve sanırsam stada geri döndü.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !