Ali hadi olm bekliyoruz yeni maçları.
Ali hadi olm bekliyoruz yeni maçları.
FİFA Dünya Kupası Elemeleri AFRİKA [ 12 Ekim 2013 ]
Karşımızda çok güçlü bir Mali vardı.Dünya Sıralamasında bizim önümüzde 19.sırada olan bir Mali.Maça çok kötü başladık.Golüde yedik.Ama ikinci yarıya çok iyi başladık.Kalou süper performansı ile 2-1 kazanmayı bildik.
FİFA Dünya Kupası Elemeleri AFRİKA [ 16 Ekim 2013 ]
Angola maçınıda Mali maçı gibi başladı ilk dakikalarda çok zorlansakta hemen toplardık ve ilk yarıda tam 3 gol attık.Artık Dünya Kupasında olduğumuzu biliyorduk.Ve çok rahat maç oldu ve Dünya Kupasına katıldık.
Afrika ve Dünya Kupası Grupları Belli Oldu..!
Fildişi Sahilleri takımının mücadele edeceği Afrika Kupası ve Dünya Kupasında gruplar belli oldu.
Fildişi Sahilleri takımının mücadele edeceği Afrika Kupası ve Dünya Kupasında gruplar belli oldu.Fildişi Sahilleri Afrika Kupasında B Grubunda yer alırken grubunda Dünya Kupası elemelerindende tanığı Mali ve Angolanın yanı sıra Cezayir bulunmakta.
Dünya Kupasında ise Fildişi Sahilleri çok iyi bir kura çektiğini düşünüyor.Grubunda Hırvatistan, Şili ve Amerika bulunuyor.
Kurayı değerlendiren Fildişi Sahilleri teknik patronu Ali Göçmen :
"İki kuradanda çok çok memnunuz.Afrika Kupasında bildiğimiz rakipler ile karşılacağız.O gruptan çıkacağımızı düşünüyorum ve ilerleyebildiğimiz yere kadar da gideğiz.
Dünya Kupasında ise çok şanslı bir gruba düştük.Çok mutluyuz.Bu gruptan lider olarak çıkmaya çalışacağız.Bunu yapabilecek güçteyiz"
Neyse guruptan 2. çıkmışsın
Afrika Kupasının takımlarına bir laf edemeyecemgurup zaten bitmiş
Dünya kupasıda orta derece bencede
Başarılar ali hocam.
Hocam zorda olsa çıkşın gruptan gerisini salla
Dünya kupasını bekliyoruzzzzzz![]()
dur ya daha Afrika Kupası var
teşekkürler
grup bitti çeyrek finalde rakip Senegaldi
-------------
Afrika Kupası Çeyrek Final [ 2 Şubat 2014 ]
Rakip Senegaldi.Çok zorlandık.Ama Senagalin 30 şut atmasına bakmayın önemli sayılabilecek pozisyonları yoktu.Bizimde yoktu.Ama 89.dakikada bir topumuz direkten döndü o golü atabilsek hiç maç uzatmaya falan gitmeyecekti ama olmadı.Penaltı sonuçlarında yendik.Mutluyuz.
Maçta Senegalli futbolcular adeta bizim takımı biçti.
Yarı finalde rakibimiz eski takımım Gana oldu.
Gana'yıda elersin sen Ali![]()
olmadı ya elemeyedik ganayı
----------
Afrika Kupası Yarı Final [ 6 Şubat 2014 ]
Çok kötü bir sonuç oldu.Malasef çok üzgünüz.Gana iyi oynadı ama her Afrika takımı gibi 90 metreden şutlar attılar maç boyunca ve o şutlarla maçı kazandılar.90+3te kaybettik finalde olmalıydık.
Tüh son dakkada elenmişsin Ali.Dünya Kupasına bakacaz o zaman![]()
Afrika Kupası 3.Lük Maçı [ 8 Şubat 2014 ]
Mali karşısında beceriksiz oyuncularla iyi oynamamıza rağmen kötü bir sonuç aldık.Ama penaltılarda kazanarak 3.olduk.Bu performansımızı devam ettirisek Dünya Kupasında işimiz zor gibi görünüyor.
Olsun biz dünya kupasıdan ümitliyiz![]()
Dünya kupasında ilk 2 maçımızda Şili ve Hırvatistana iyi oynamamıza rağmen 2-1 ve 1-0 lık sonuçlarla mağlup olduk.2 maçta 0 puan ile gruptan çıkamayacağımız kesinleşti.Ve oyuna şimdilik ara veriyorum.Sürekli milli takım çok canım sıkıldı.Ama bu oyuna devam edebilirim.
Evet arkadaşlar bu kariyere yeniden döndüm.
-----------
Fildişi Sahilleri ile Dünya Kupasında gruplardan çıkamayınca bende istifa ettim.Şuan Dünya Kupasının bitmesini bekliyoruz.Hemen ardından bir klüp takımı ile anlaşmaya çalışacağım.Bu arada Fildişi Sahillerinden istifa ettikten sonra yine beni istediler ama ben iş teklifini reddettim.Artık bir klüp takımında çalışacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bencede herşey çok karışık oldu bir toparlama yapayım..
Öncelikle kariyere işsiz başlamıştık ve gelen teklifler sonrasında Portekiz Liga Sagres takımı Vitoria Setubal ile anlaşmıştık.Ama işler yolunda gitmemiş Cardiff'e gitmiştik.Orada yönetimi kızdırıp kovulmuştum.Ardından Watford ile anlaşmıştım 7 gün takımın başında kalıp istifa etmiştim.1.sezonun sonuna doğru Freiburga gelmiş ve burada sezonu tamamlamıştım.
2.sezona Freiburg'ta başladım.Ama sezon başında koyduğumuz hedeflerimizden uzak kalınca Freiburg'tan da ayrıldım.Ardından İngiltere'ye geri dönüş yaptım.İpswich Town ile anlaştım.Orada başkanla sorunlara yaşarak ayrıldım ve Türkiye'ye dönüp Hacettepe ile anlaştım oradada dikiş tutturamadım ve istifa ettim.
Bunların hepsi 2 sezonda oldu.Şuanda sadece Gana Milli Takımının başındayım.Klüp takımı çalıştırmıyorum.2010 Dünya Kupası oynanıyor şuan.
3.sezonu Gana'nın başında tamamladık.
4.sezonda İtalya Serie B'de 10.haftada Bari takımıyla anlaştım.Ben geldiğimde son sırada bulunan takımda 41.hafta sonunda 10.sıraya yükselttim ve takımdan ayrıldım.
Bu arada Fildişi Sahilleri ile anlaştım.Fildişi Sahilleri ile Dünya Kupası elemelerinde mücadele ettik ve Dünya Kupasına katılmaya hak kazandık.
Arada ise Afrika Kupası oynandı.Afrika Kupasında yarı finalde Gana'ya kaybederek elendik.
Dünya Kupasında ise Hırvatistan, Şili, Amerika ile aynı gruba düştük.İlk 2 maçımızda Şili ve Hırvatistana kaybedince gruptan çıkamayacağımız kesinleşti ve istifa ettim.
Şimdi yeni bir klüp aramaktayım.
Last edited by sakary Ali : 18.Temmuz.2009 at 22:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BelliydiZevkli bir kariyer oluyor umarım kendine istediğin takımı bulursun ve uzun zaman o takımda kalmayı başarabilrsiin
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
inşallah hedefimiz o..
-----------
Ali Göçmen Las Palmas'ta
Las Palmas yeni teknik direktörünü buldu.Las Palmas türk teknik direktör Ali Göçmen ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Ali Göçmen Las Palmas kulübüne geldiği için mutlu olduğunu söyledi.Las Palmas ile başarıdan başarıya koşacaklarını dile getiren Ali Göçmen kadroyu yenileceğiz yep yeni bir takım oluşturacağız dedi.
Las Palmas Liga Adalente'de geçen sezon 16.olmuştu.
Takım son sezonlarda ligi sürekli 10.sıralarda bitirmiş.
Heyooo Hadi Bakalım İnş başarılı olursun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forumdaki İlk Sayfadaki son mesajı yazanlarda full benim adım var![]()
Last edited by Börk : 18.Temmuz.2009 at 23:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ali Las Palmasta başarılar dilerim daha iyi takıma gitmeni beklerdim
Las Palmas'ta başarılar.Dikkat et ispanya 2.ligi baya zordur
Ali ya ha tam Villarealle ilk başarılar geliyor derken ppppppırt yine gitti.Derken o bitti şimdi buna geri geldin.Hayırlısıyla başarılar.
Hangi kariyeri oynuyon kafam karıştı![]()
Vay be aslında daha iyi bu olması ondan sıkıcı bir şey geldi yeniden yedek kariyere döndün iyide ettin
Las palmas ile La Liga'ya çıkmanı beklerim
Başarılar..
Ss'ler için beklemedeyiz...
Ali eskiye ragbet olmus seninki. Basarılar diliyorum.
TariboWest
Ben anlamiyorum. Villareal mi Fildisi mi las palmas mi
Alican cok seri hareketler bunlar![]()
Las Palmas tek takım olarak herhalde anladığım kadarıyla![]()
ya Las Paslmastayım sadece
şimdi o eski kariyerdi Villrreeal şimdi sadece Las Palmas Fildişindende istifa ettim
teşekkürler
bu takımın işi zor ama bakalım neler yapabileceğiz
saol
bakalım görücez
ya sezon başında birtek Las Palmas boşaldı bende sezon başında bir kulübe gideyim dedim..
inşalah
![]()
Las Palmas 2014-2015 Sezonu Transferleri
Güzel tranferler yapmaya çalıştık bundada başarılı olduğumuza inanıyorum.Yönetimin verdiği bütün parayı harcadık.Tüm takımı yeniden kurduk.Bu kadrodan 2-3 tane kadro çıkar.İşte Kadro..
Geniş kadro varmış.İyi iyi![]()
Oooo Eski Göz Ağrına Döndün Sonunda CanımHa Şöyle Bu Daha İyi Oldu
Palmas İyi Takım Kanarya Adalarının Efsane TakımıGörmüşken Kanarya Adalarınıda Gördün Sonunda
Hem Tatil Yaparsın Hemde İş Çifte Olay
Bu Takımı La Ligaya Çıkarmadan Bırakma Bence Çünkü Çok Mütevazi Bir Takım
70-75 Puan Toplayabilirsen Çıkarsın
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"