1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Wizard Of The Football ! Takımınızı Daha Önce Böyle Görmüşmüydünüz ?

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by almlyf69ali55 View Post
    kardeş city le denemişsin gs yle felna deneseydin daha iyi olurdu kanımca
    Galatasaray ile de denedim. Fakat taktiği yayınlamayı o sırada düşünmediğim için Galatasaray kariyerim dahil diğer kariyerlerimden ss almadım. City kariyerimi aynı zamanda siteye de koyduğum için bunları yayınladım.

Denediğim takımları en azından söyleyeyim;

Galatasaray
    Manchester City
    Sevilla
    Leeds United
    Red Bull Salzburg
    Palmeiras (Turnuvada)
    Odense Boldklub

Kafanızda soru işareti kalmaması için söylüyorum, saydığım takımlarda 3 sezon boyunca denediğim de oldu, yarım sezon da. Bu kariyerleri yaptığım sırada dediğim gibi taktiği yayınlamayı düşünmüyordum, o yüzden ekran görüntüsü almadım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    Matrakan taktiğe yani klasik 4-4-2 ye göre kadro kurduğum için elimde 10 numara tabir edilen topçu kalmamıştı. eldeki kadroyla en iyi 11 i bu şekilde yaptım. Ama maç içinde çağlar ve kabore sakatlandı.

Maç tamamen bizim kontrolümüzde geçtik rakibi ezdik sahasına gömdük. kaleyi bulan tek şutlarında golü buldular. Bizim kaleyi bulan 10 şutumuzuda kalecileri çıkardı ve maçın adamı oldu. Taktik gayet iyi işliyo gelecek vaadediyo.

İstatistiklere bakılırsa maçın kontrolünün tamamen senin elinde olduğu açık. Tabi bunda rakibin zayıf olması da etkili biraz. Deplasman olduğu için ilk maçtan gol atamamış olman doğal. İçerde farklı kazanacağını düşünüyorum.
    Last edited by Clayman : 19.Temmuz.2009 at 04:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri