-
"Bursaspor'a heyecan yaşamak için geldim"
Bursaspor, Basel'in takım kaptanı İvan Ergiç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ergiç dün akşam Bad Tatzmansdorf kasabasındaki kampa katılarak çalışmalara başladı.
Bugün düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Sırp futbolcu, "Ben klasik 10 numara değilim. Buraya heyecan yaşamak için geldim" dedi.
Daha önce Bursa'ya gelerek yönetimle görüşen, ancak fazla para istediği için transferi Yeşil-beyazlı yönetim tarafından askıya alınan İvan, Bursaspor'un teklifini kabul ederek kampa katıldı.
Düşünmek için bir süre istediğini ifade eden Sırp futbolcu, "Bursa'ya ilk geldiğimde amacım kulübü ve çevreyi tanımak ve görüşmekti. Daha sonra kendime zaman ayırdım. Bazı konular vardı, ailemle görüşmem gerekiyordu. Düşünmem gerekiyordu. Bu süreç bitti, Bursaspor'da karar kıldım ve renklerine katıldım" dedi.
İvan Ergiç, şöyle devam etti: "Bursaspor'un ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istekleri bana uygun geldi. Bu yüzden Bursaspor'u tercih ettim. Bursaspor'u geçtiğimiz yıldan beri takip ediyorum. Geçen sezon ligi 6'ncı sırada tamamladılar. Başarılı bir takım. Ben de Bursaspor'a yeni bir heyecan yaşamak için geldim. Ben klasik 10 numara değilim. Basel'de daha çok orta sahada oynadım. Fakat her mevkiide görev yaptım. İleriye dönük oynamayı seviyorum. bursaspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."
19.07.2009
Kaynak : DHA
Görüldüğü gibi şampiyonlar ligi tercübesi de var
Hayırlı olsun
Mesaj Yetkileri