Başlıktan da belli olduğu gibi telefon alacağım fakat sizinde önerilerinizi dinlemek istiyorum...
(Marka-Model farketmez.)
Başlıktan da belli olduğu gibi telefon alacağım fakat sizinde önerilerinizi dinlemek istiyorum...
(Marka-Model farketmez.)
Last edited by sananes : 19.Temmuz.2009 at 21:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kendi telefonum diye demiyorum gayet hoş bi alet.. Şu ana kadar hiç bi yamuğunu görmedim.. Sony Ercisson K530i
Bende de LG KF510 var telefonun görüntüsü falan çok hoş ancak sevmediğim 2 yönü var.Birisi konuşma süresi oldukça az 2-3 saat konuşunca bataryası boşalıyor.Aktif kullanırsanda 1,5 gün ancak dayanıyor.Diğer eksiside Şarj Dolum ve Kulaklık girişleri aynı noktadan yapılıyor.
Benim önerim ise Samsung alma da ne alırsan al![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Samsung'u bende önermem..
nokia connection people'dan şaşma.Ben de samsung kullanıyorum ama hiç bir nane yok öylesine bir telefon.Samsung bende önermiyorum.
Sony Ericsson der, çekilirim.
3600 silde kullanıyorum. memnunum. 3.2 mp kamerası var flashı da var
![]()