Quote Originally Posted by crane1994 View Post
inşallah abi sana güveniyorum
SaoL Can Kardesim.

YozGatGFB66 baba Nabuyosun sen yav BöyLe transferler mi olur

Senin amacini anliyorum ben.. Fenerbahcemi küme düsürene kadar kalican Galatasarayda seni gidi seni huh :P
anladın Sen Onu

RIDVAN TLM 16 sayfayıda okudum bastan sonra harıka olmus sampıyonlar lıgı......ama daha buyuk yıldız getırmelısın bence...ribery.c.ronalda...vb
Ribery i 15 m € ya alıyodum ama vazgectim. cünkü gencleri tercih ediyorum

mehmetocal İşte Bu Canım Kardeşim Helal Olsun Old Trafford'u 2.Kez Keşfettik Süper
Evet City Bile Finansal Açıdan Geçtik Ya O Bize Yeter Ligi Saymıyorum Zaten Bu Başarı Herşeyiyle Ligi Domine Eder Bence Bi Sezon Daha Kal Ondan Sonra Açıl Avrupaya En Azından Tesadüf Olmadığını Göster Hemde Kulüp Yapısı İyice Sağlam Olur Geriye Gitmezler
Zaten Öyle Yapıyorum Hiç Bir Başarı Tesadüf Degildir.

Professional18 Kampta napmışın öle golleri atan adamlarını ismi sığmamış yahu Beşiktaşı da yenmişin süper seneye hangi takıma gitmeyi planlıon???
Gidecegim takım Zorlu Bir Takım oLacak Galatasaraydan 4 gömlek Kücük oLacak Ki Oyunun Kacan Zevkini Yeniden TataBiliyim

iLkeRisT Turgay ŞL süper olmuş,orada PSG şaka gibi Deniz Naki ne paraya gitmiş öyle bu sene bu ŞL daha alırsın şanssızlık olmassa
Yok Kardesim Artık avrupanın gercek deviyiz. Devrim Yapacaz

almlyf69ali55 serdar taşçı yerine emre güngörü oynatsaydın aynı gibi bişeyler zaten paraya yazık

Emre Güngör Maclarda %60 Kapasiteyle oynuyo Tsl İcin İlac oLur Fakat AVrupada iş yapmıyodu Onun icin Serdar Tasci Nokta Transfer oLDu

Ümit Süper kupa hayırlı olsun Turgay. Serdar Tascı işe yarayacak mutlaka.
eyw.. Ümit

MaliKaya Serdar Tasci guzel transfer ama cok para vermissin.

Ben oyunumda %60 daha ucuza almistim
hacı yalnız sen sezon basında aldın ben 5. sezonda aldım fark bu

YozGatGFB66 Alıntı:
MaliKaya´isimli üyeden Alıntı
Serdar Tasci guzel transfer ama cok para vermissin.

Ben oyunumda %60 daha ucuza almistim

Adamda Para oldugu icin sorun yapmiyor ^^
Takımın Sadece Bu YıL Ticaretten Kazandıgı Para 32 m €

evet arkadaşlar oyunu actım ssler gelecek