Sayfa 10 / 68 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ramazan bu sene formayı kaptı bence..Razaman-Bekir olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bursa Hakimiyet’in haberine göre, Beşiktaş’tan öğrencisi olan Tomas Zapotocny ile kendisinin görüşüp ikna ettiğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, "Bizde kiralık olarak oynayacak. Yusuf için Beşiktaş’tan alacağımız parayla bu transferin alakası yok" dedi.

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, dün transferde de sıcak saatler yaşayıp Beşiktaş’ın Çek stoperi Tomas Zapotocny’yi kiralık olarak renklerine kattı. Beşiktaş’a transfer ettiği Çek oyuncu ile kendisinin görüşüp anlaştığını söyleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Zapotocny Bundesliga’da bir takıma gidiyordu. Son anda Bursa’ya çevirdik. Bunda benim etkim olduğu kadar Bursaspor’un büyüklüğünün de etkisi var. Kendisi de bana -hocam sizin olduğunuz her yerde oynarım- dedi. Böylelikle transferini bitirdik" diye konuştu.

PAZARTESİ GÜNÜ BURSA’DA
    Zapotocny transferinin Yusuf transferinden kalan 1 milyon dolarla bir alakasının olmadığını da ifade eden Sağlam, "Kendisi bizde kiralık olarak forma giyecek. Yusuf’un transferinde Aydın Karabulut bize gelmek istememişti. Bu nedenle Beşiktaş’tan 1 milyon dolar alacağımız var. Ancak, bu transferle o paranın bir alakası yok" dedi. Sağlam, Çek oyuncunun pazartesi günü Bursa’ya gelip, sözleşme imzalayacağını da ifade etti. Öte yandan Bursaspor’a geçen sezon Ankaragücü’nde forma giyen Jaba teklifi de yapıldı. Ancak, 250 bin dolar maliyeti olan Brezilyalı oyuncuya Ertuğrul Sağlam’ın sıcak bakmadığı öğrenildi.

TOMAS ZAPATOCNY KiMDiR?
    Yeni sezonda Bursaspor forması giyecek olan Tomas Zapotocny 1980 Çek Cumhuriyeti doğumlu. Futbol yaşamına Dukla Pribram takımında başlayan 1.81 boyundaki oyuncu, 2002 yılında transfer olduğu Çek ekibi Liberec’te 5 yıl forma giyerken, gösterdiği performansla da Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Tecrübeli futbolcu 2007 yılında İtalya’nın köklü takımlarından Udinese’ye transfer oldu. Zapotocny İtalya’da geçirdiği bir sezonda 35 maçta forma şansı buldu. Beşiktaş’ın geçen sezon başında 4.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine kattığı Çek stoper Siyah Beyazlı forma ile çıktığı 32 maçta 3 gol kaydetti.
    Çok iyi takım kurdu Bursa. Ama kimi kesecek çok merak ediyorum. Dün Tuna - Ömer çok iyi anlaşmışlardı. Daniel gider umarım takımdan çünkü katkısı yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zapo bitti gibi..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zapo'ya gerek yok..Defansımız çok sağlam zaten alternatiflerde gayet iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zapo haberi doğrudur,önümüzdeki günlerde netleşir...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ömer Erdoğan - Zapo çok sağlam savunma olacaktır. Mertcan iyi diyosn ama Tuna bütün sezonu kaldıramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Neresi sağlam yahu şaka mı yapıyosun mert
    Geçen sene defansta oynayan topçular yine ilk 11 de olacak.Alternatifleri yazayım istersen İbrahim Öztürk gerekirse Ramazan Şal..Yetmedi dediysen Serdar Aziz,dur dur birde Anıl Sorak asıl sen mı şaka yapıyorsun Coşkun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dediğin gibi olsun Coşkun ne diyeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bursayla Bjk taraftar olarak sıkı bir rekabet içinde olmasına rağmen çok iyi futbolcu alışverişinde bulunuyorlar

Zaponun Bursaya katkısı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hüseyin, Ergiç ve Zapotocny imzaladı.

Yeni transferlerimiz İvan Ergiç, Tomas Zapotocny ve Hüseyin Çimşir, Özlüce Tessislerinde düzenlenen ve yaklaşık 500 taraftarın katıldığı muhteşem bir atmosferde kendilerini Bursasporlu yapan resmi imzayı attılar.

Yöneticilerimiz, Haluk Özkıyıcı, Mesut Mestan, İrfan koç, Öztürk Yazıcı, Ferruh Nayman, Zekeriya Ünaldı, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Şentürk Turan, Mehmet Kara, Necmettin Kocaman, Mustafa Yedikardeş ve Hasan Saltan`da imza töreninde hazır bulundular.

2.Başkanımız Haluk Özkıyıcı yaptığı konuşmada "Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri olarak yeni sezon ile ilgili çalışmalarımızı yaptık. Transfer döneminde yapabileceğimizin en iyisini yaparak Bursaspor`a güç kattığımızı düşünüyorum. Yeni transferlerimiz Ivan Ergiç, Tomas Zapotocny ve Hüseyin Çimşir bugün Bursaspor`a imza atıyorlar. Bursamıza hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Sırp oyuncu Ergiç yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. 10 yıllık kariyerimde böyle bir taraftar görmedim. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

Tomas Zapotocny ise türkçe yaptığı konuşmasında " Bursa`da olduğum için çok mutluyum. Bursaspor`un taraftarı gerçekten çok iyi. Yeni sezonda büyük başarılara imza atmak istiyoruz " dedi.

Trabzonspor`dan transfer edilen Hüseyin Çimşir ise yaptığı açıklamada "Bursaspor`da olmaktan dolayı bende çok mutluyum. Hem kendim için hemde Bursaspor için inşallah daha iyi olur. Hep beraber Bursaspor`u layık olduğu yere taşırız" dedi.

Bursaspor.org.tr (MB)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zapo ya heLaL oLsun. YıLLardır Türkiye de yaşayan yabancıLar haLa tek keLime Türkçe biLmez iken adam basın topLantısını resmen takır takır Türkçe konuşarak yaptı. İbret aLın biraz bu adamı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

adamlar rahat tabi tercüman ile yatip kalkiyorlar türkceyi salliyorlar helal olsun zapoya.. aslinda trabzonspor gib yapmak lazim tercüman olmayacak sadece ingilizce bilen birisi olacak bak bakalim ozaman ögreniyorlarmi türkceyi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hüseyin'in Bursaspor formasıyla gördüm.Yıllarca bordo veya mavi renklerinin içinde gördükten sonra yeşilin içinde görmek biraz garip geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Zapo'yu seviyorum ya Beşiktaş'ta düştüğü durum hiç hoşuma gitmiyor. Umarım Bursa'ya faydalı olur.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursaspor bu sezon bence baya iddaalı.

Ergiç,Hüseyin ve Zapo'yla sahanın heryerine çok iyi isimler transfer ettiler.

Ben bu sezon Bursa'dan ilk 4 en kötü ilk 5 bekliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu yıl Sivas'ın yerini Bursa alacak gibi geliyor bana da bide G.Antep'ten ümitliyim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapo transferi çok iyi oldu Bursa için bu sene ilk 5'e rahat oynar Bursa.. Ayrıca bu yıl turuncu forma var mı?

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Zapo transferi çok iyi oldu Bursa için bu sene ilk 5'e rahat oynar Bursa.. Ayrıca bu yıl turuncu forma var mı?
    Evet bu sene de varmış turuncu forma.

Uludağ Üni. kazanırsam önümüzdeki sezon maçlardan bazılarına gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler.Yakışıyor turuncu forma Bursa'ya..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ilk 4de girer takım, çok akıllı transfer yaptılar başta kızıyodum ama devamı gelince hele zapo,ergiç tamam dedim.

Bu arada tugayın tekniği iyi geldi bana..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yapılan transferler şuan iyi gerçekten. Yönetimi taktir etmesemde tebrik ederim. Oynanan yol çok akıllıydı. Neden derseniz yasına ermiş maç tecrübesi olan oyuncuları aldılar. Burada izledikleri en akıllı yolda buydu. Genç oyuncuların yanına tecrube sahibi olgun futbolcuları getirip monte etmekti. Onuda basardılar. Çünkü herhangi bir disiplinsizlikte sırf gençlerden oluşan takım inflak edebilirdi. Ertugrul hoca tecrubesını konusturdu burada.

Transfer olsun diye yapılmış transferler değil. Gerekli bölgelere yaptılar. Yılın transferi İvan ERGİC dir. Kaliteli bir oyuncu.Bursaspora çok şey katacaktır.Sarptan 2 gömlek yukarıda.Fizik ve teknik var. Hep beraber göreceğiz.Battalla 2 forvet arkası oynuyacak büyük ihtimal yada orta sahada ergicin yanında,attıgı paslarla Sercan'a çok gol attırır. Batalla ORtega tarzı birisi,fizik yok ama teknik,türkiye ligi içinde fizik çok önemli, eger zekası iyiyse teknikle bunu en aşağı seviyeye indirir. Zapo cuk diye oturdu. Ergiç kadar o da çok iyi,Ertugrul sağlamı tanıdıgı için takım için elinden geleni yapacak. Ben çok ümitliyim. 3-4 haftada takım rayına oturacaktır.

Forvette sıkıntı cekmeyiz,orta sahada da. Ramazan böyle devam ederse defanstada problem olmaz. Bu sene ilk 5teyiz.Uefaya gidecez!!!!!!!!!!!

Sivas bitmiştir bu sene,takım afalladı. Bir çok oyuncularını sattılar

Kayseri Çok genç oyuncu aldı,tecrubeleri yok

Antepte gençlere yöneldi.

Biz uzun süredir gençlerle çalıstıgımız için kimin iyi kimin kötü oldugunu biliyoruz,aslında kötü oyuncu olmaz beceriksiz yada daha pişmemiş oyuncuları biliyoruz,alışım sürecide yok.

Geçen senenin 3.sü Trabzonspor küme mi düşürüldü yoksa ? Saymamışsın da İlk 5 deymişsiniz. 3 İstanbul takımı desek , Sivas Kayseri demişsin Antep demişsin , Trabzonspor'u baştan elemişsin demek. İlginç

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

orada demek istediği Sivas, Kayseri, Antep ilk 5'e giremez anlamında Trabzon'u dikkate almamak gibi bişey yok yani üstteki yorumda, panik yok Shamur

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Başta İlk 4'e girer demiş arkadaş 3 İstanbul takımı ilk 3 sırayı alsa Trabzon direk devre dışı kalıyor zaten Ha sonra ilk 5'deyiz demiş .. bu sefer de Sivas,Kayseri ve Antep'i elemiş.. Lig başlamadan bu kadar kesin konuşulmaz yinede. Batalla Ortaga tarzında olmuş , Ergic yılın transferi olmuş , Bjk'nin geçen sene yüksek bonservis verdiği ve bu sene yerine başkasını almak için kiraladığı Zapotocny'de cuk diye oturmuş.. ne diyim hayırlısı

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Evet bu sene de varmış turuncu forma.

Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ?

Bu sene Yeşil - Beyaz'dan başka renk yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Geçen sene 58 puan alındı zor şartlara rağmen(Sağlamın takımın başına geç gelmesi, yabancı oyuncuların kaçıp gitmesi, paraların ödenmemesi vb).

Yeni gelen oyuncular takıma minimum %10 katkı yaparlarsa geçen seneki 58 puan 64 olur. Bu da sanırım Avrupa Kupaları için yeterli bir puandır. . .
    Last edited by Crocodile1963 : 31.Temmuz.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

[quote=Crocodile1963;1508692]Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ?

.
    .
    http://www.bursastore.com/catinfo.asp?cid=4

Burada görmüştüm yanlış olabilir.Sakin ol biraz

[quotearikko;1508700]
    Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Kim diyor arkadaşım turuncu forma var diye ?

.
    .
    http://www.bursastore.com/catinfo.asp?cid=4

Burada görmüştüm yanlış olabilir.Sakin ol biraz

Geçen senenin formaları onlar.

Bu sene parçalı, düz yeşil, düz beyaz, enine çubuklu ve açık-koyu yeşil şeklinde olacaklar. . .

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Başta İlk 4'e girer demiş arkadaş 3 İstanbul takımı ilk 3 sırayı alsa Trabzon direk devre dışı kalıyor zaten Ha sonra ilk 5'deyiz demiş .. bu sefer de Sivas,Kayseri ve Antep'i elemiş.. Lig başlamadan bu kadar kesin konuşulmaz yinede. Batalla Ortaga tarzında olmuş , Ergic yılın transferi olmuş , Bjk'nin geçen sene yüksek bonservis verdiği ve bu sene yerine başkasını almak için kiraladığı Zapotocny'de cuk diye oturmuş.. ne diyim hayırlısı

Bende buna yok artık dedim bu kadar da olamaz dedim Senin yazdıklarının kısaltılmış hali bu. Önce ilk 4 sonra ilk 5. Bütün olumlu varsayımlarınla daha lig başlamadan sıralamayı oluşturmuşsun nerdeyse

Emre Pehlivan ve Anıl Sarak, PAF takıma gönderildi. Dani ile yollar ayrıldı(Şükür kurtulduk).

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

bu benım tahmıınım bundan daha doğal bişey olamaz ki,
    Tahminden çok büyük bir iddaa gibi oldu. deyim yerinde dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi.. neyse başarılar diliyorum

Ligler başlamadan hiçbir şey belirli olmaz şampiyonluk parolasıyla başlarsın Avrupa'ya gidemezsin. Hedef kupa dersin küme düşersin o yüzden konuyu uzatmanın bir anlamı yok. Ligler bir başlasın o zaman konuşuruz. . .

Sayfa 10 / 68 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon

Mesaj Yetkileri