1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Türkiye liginde B takim mümkün mü?

Threaded View

  1. #8

    Default

    Datayi internetten aldim, orada bu sene itibariyle dusen ve cikan takimlari ve son transferleri yapmislardi. Tahmin ediyorum bu dusen/cikan takim degisikligi etkiledi. Cunku ayni database ile yeni oyun actim ve tatile ciktim ve yine ayni tarihte tikandi sonra normal Database ile tekrar denedim ve 19 hazirani normal gecti, 19 Haziranda da fikstur cekimi yapildi, yani benim oyun fikstur cekerken hata veriyormus.

    Dediginiz gibi simdi orijinal 930 uzerinde sadece ufak tefek bir kac transfer olayini yapip, Beylerbeyini yine B takim yapicam ve yeniden deniycem. Durumu buraya yazarim.


    Bundan sonrada hem kendim icin hemde diger arkadaslar icin tavsiyem, internetten yeni database alirlarsa, önce tatile cikip oyunu en azindan 2 sene ilerletsinler sorun yoksa ondan sonra kariyere baslasinlar yoksa bir suru saat ugrasip tam havaya girmisken oyun kilitlenince insan kendini kötu hissediyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Array Access Of Bounds hatasından kurtuluş yok en iyisi datayı yeniden yapmak veya yeni kariyer açmak.

    bir usttede belirttigim gibi sadece yeni kariyer acmak cözum degil. Eger ayni liglerle(Turkiyedeki butun ligler) oyuna yeniden baslarsaniz yine ayni yerde kaliyor siz ne yaparsaniz yapin. Ben mecburen orijinal dataya geri döndum. Aslinda en guvenlisi data degisikligi yaparken takimlarin hangi ligde oynadiklari ve siralamalariyla hic oynamamak. Sadece transfer yapmak ve oyuncu özelliklerini assagi yukari cekmek guvenli.
    Last edited by SerdarSumea : 20.Temmuz.2009 at 19:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •