Kraliçe Elizabeth ile aram iyidir, rica ettim, Sir yaptı beni.(Oyunda yok, ben ekledim
)
Bu kulüple çalışmaya başladığım ilk günün üzerinden 5808 gün geçmiş. 16 senenin ardından takımı hedeflediğim gibi avrupanın zirvesine çıkardım, 2 defa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kazandırdım.
Altyapıdan çıkarıp ilk 11’e benim aldığım kaptanımız tam 486 lig maçında forma giymiş. Gerçekten büyük bir rakam, kupa maçlarını da sayarsak, oynadığı maçlara bakıp, burada ne kadar uzun süredir devam ettiğimi görebilirsiniz.
Seyirci sayılarına bakıyorum da, nereden nereye gelmişiz, şimdi 70 milyonun arkamızda olduğunu da düşünüyorum.
Nereden nereye geldiğimizin kısa bir özeti;
Championship’te 4 sene çok uzun süre bekledik. Bir de ikinci senemde küme düşerek zaman kaybettik. Premier’e ne kadar kısa sürede ulaşılırsa, başarı o kadar çabuk geliyor, çünkü 10 senede hiç transfer parası ve ana kulüp bulalamıştım. Hiç destek yoktu, sadece bedava oyuncularla takım kuruyordum, oyuncu sattığımda bana gelen para 1000 ya da 2000 Euro oluyordu. Yüzbinler kaç sene sonra gördüğümü hatırlamıyorum bile, ama Premier’e çıkınca, milyonlarla oynamaya başladık ve sonuç ortada.
Avrupa liglerinde durum bu şekilde;
Hala tam karar verebilmiş değilim ne yapacağıma. Manchester boşta olsaydı, onu alabilirdim muhtemelen. Şimdi Brezilya ile kamptayım, Peru maçından sonra kararımı açıklayacağım.