forvet hattınla başlayım: forvet hattın bence lig için yeterli keirrison müthiş bir oyuncu semihte kaliteli özellikle zor maçlarda sahneye çıkıyor. ama bu 2sinden biri sakatlanırsa başın çok ağrır. bu yüzden alberto paloschi veya john flecke göz atmalısın ama 4.sezonda bu 2 ismi alman çok zor olacak.

kale için jimenezi bilmiyorum ama volkan babacanı pek beğenmiyorum o yüzden yerli bir isim aramak istiyorsan cenk gönene bakmalısın. ben 3. sezonumdayım cenk milana gitti yedek ama zaman zaman 11de maçlara çıkıyor.

ortasahada selçuk, ali ve uğurdan kurtul derim. ali için alıcı bile olmuyor hatta. ortasahan avrupayı bırak lig için bile çok yetersiz. hertha bsc'den gojko kacar, nuri şahin, fc bayernden mehmet ekici ve marquinhosu öneririm. mehmet ekicinin geleceği çok parlak. benim oyunumda fenere aldım. personal sayfasında labelled as next mehmet özdilek yazıyor.

defans için önder, özgür çek ve yasini uygun fiyatlara satmayı öncelik haline getir. wedersonu da yedek olarak kullanmalısın. portodan aly cissokhoyu öneririm.

kaliteli bir staff kurmaya bak. mesela roberto carlosun staff profile'i genelde iyi oluyor. o yüzden takımda tutmaya bak. transfer yapana kadarda uygun bir taktik kullanmalısın. mesela keirrisonu takımda iyice ön plana cıkaracak bir taktik olmalı.ortasahanı ise dirençli kurmaya çalış. tempon fazla yüksek olmasın çünkü takım fazlasıyla yavaş. dediğim isimlerden bir kaçını alırsan ligde iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.