-
bak arkadaşım ben ayrıntılı olarak bir kez yazdım,ardından bir kez daha yazdım.bir daha yazmama lüzum yok.Anlarsın veya anlamazsın,o senin problemin.Lafı döndürüp dolaştırıp aynı klişeleşmiş laflarla karşıma çıkıyorsun.Yaşadığım hayat benim hayatım anlıyormusunYok Atatürkü karşıma alırmışım,yok cumhuriyeti karşıma alırmışım.Alırım veya almam o seni ilgilendirmez.O benim fikrimdir.Ben kimseyi sevmek zorunda değilim.Anlıyormusun.Ben cumhuriyeti sevmek zorundada değilim.Bana sen veya bir başkasıda sevdiremez istemediğim bişeyi.Bu tip konulara bende bayılmıyorum ve senin gibi insanlarla tartışmaktan da hiç hoşlanmıyorum ama sen yazdığın sürece bende yazarım burda.Ben İrana giderim gocunmam,sende Amerikaya git o zaman.Ayrıca özetle sana yazdım inadına demişsinki kapanmayan müslüman değilmi.Bunu nerenden uydurdun anlamadım???
HAŞA BEN KİMSEYE MÜSLÜMAN DEĞİLSİN DİYEMEM VE SINIFLAYAMAM.ÇÜNKÜ BEN SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLARDAN DEĞİLİM.İNSANLARI GİYİM KUŞAMLARINA GÖRE DEĞERLENDİRMEM.
Bir diğer konu şeriat dediğin ve küçümsediğin İslam Anayasasıdır.Hem Müslümanım diyosun ardından senin fikirlerin şeriata kaçıyor diyosun.Müslüman insanın fikirlerinin hareketlerinin şeriata uyması bir abeslik değil bilakis doğru birşeydir ama sen bu konulara öyle uzaksınki!!
dün akşam objektif programı vardı belki izlemişsindir.kıyamet tarikatları türkiyede kol geziyor,sonuncusu "SAİ BABA" diye bir tarikat.türkiyede 48 bin inananı var.ve daha niceleri.güneydoğu hristiyanlaştırılıyor.12-13 yaşındaki kızlar fuhuşa sürükleniyor.16-17 yaşında çocuklar cinayet işliyor,cinayete kurban gidiyor.
Sen ve senin gibiler bizim başımızdaki türbana saldıra durun;Artık devir değişti bu tip söylemlerle bir yere varılmıyor varılmayacakta.Atatürk her zaman bu ülke insanını birleştirici oldu,bölücü olmadı sizler gibi.bi zaman yine bu sitede bazı fotoğraflar yayınlamıştım.Örtülü,örtüsüz,sakallı,sakalsız yurdun her kesimi T.B.M.M. yi dualarla açtı kurtuluş savaşında lazı,kürdü çerkezi,alevisi,sünnisi vs. beraber omuz omuza savaştı.Papağan gibi aynı sözleri tekrarlamaktansa bişeyler okuyup öğren.Şu kısa ömrünü aynı söylemlerle bitirme.Ve son olarak madem türbanın senin gibi insanların ağzında kirlenmesinden son derece hoşnutsuzum.Lütfen bu konuyu fazla uzatma.eğer düzeyli bir şekilde bişeyler yazacaksan yazalım.yoksa müsait olunca haber et ülkeyi bi ayrıştıralım.SEN İRANA,SEN ANTARTİKAYA SEN UGANDAYA GİBİ. NE DERSİN?HOŞ OLMAZMI???
Mesaj Yetkileri