Sayfa 138 / 896 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
4,111 ile 4,140 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Sheriff Misafir

26 yaşında Brezilya'da kalmış bir oyuncudan çok birşey beklemiyorum(Cristian).. Stevic gibi bişeye benziyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hiç bir sitede göremedim transfer haberlerini .... :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelen oyunculara bak yönetim ayıptır...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

fb tv veriyor...

Nesil
    2006

Yazıklar olsun, çok büyük iki oyuncu aldık, o kadar büyük ki Milan bu oyuncuyu nasıl alamadık diye üzülüyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Santos'a kimse birsey demesin..Kusura bakmayın ama adam Brezilya Milli takımın'da nerdeyse her mac görev yaptı Konfedarasyon Kupası'nda.. Cristian konusuna katılıyorum Hernanes beklerdim biraz hayal kırıklıgı oldu..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

FM Profilleri ;

DM sağlam değil gibi ama MLde iş var .En azından Uğur Boral'dan kurtuluyoruz .SSler için scar faceye teşekkür ediyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlı olsun Fenerbahçe'nin 2 yeni transferi. Yazık oldu bence yanlış transferler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LigTV'de sürekli alt yazı geçiyor 2 transferi.

FBTV çoktan klipleri hazırlamış. Cihan Kamer Brezilya'dan canlı yayına bağlandı şu anda.
    Last edited by LaigLeNoiR : 21.Temmuz.2009 at 02:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Santos'a kimse birsey demesin..Kusura bakmayın ama adam Brezilya Milli takımın'da nerdeyse her mac görev yaptı Konfedarasyon Kupası'nda.. Cristian konusuna katılıyorum Hernanes beklerdim biraz hayal kırıklıgı oldu..
    Alex 50 kez milli takımda oynadı, geldi bir kez olsun kampa davet edilmedi, Brezilya'lı yöneticilerin pazarlama taktiğidir, böyle oyuncuları milli takımda oynatır Avrupa'ya transfer ettirirler, sonra bir daha çağırmazlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bobo'da oynamıştı Brezilya milli takımında

Bence bizim ligi kaldırabilecek kapasitede değil iki oyuncu da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Alex 50 kez milli takımda oynadı, geldi bir kez olsun kampa davet edilmedi, Brezilya'lı yöneticilerin pazarlama taktiğidir, böyle oyuncuları milli takımda oynatır Avrupa'ya transfer ettirirler, sonra bir daha çağırmazlar...

bu komikti işte

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dos Santos, son final maçında da yer alan oyuncu. Bu özelliklerinin daha da arttırılacağını düşünüyorum.

DMC içinse kapalı kutu, sahada görmeden yorum yapmak doğru olmaz, daha gelmeden adama kötü deyip, önyargılı yaklaşmamak gerek.

Andre Dos Santos bek olarak da oynayabiliyormuş, attığı goller de var.

Hayırlı olsun kulübümüze.
    "YÜCE ATATÜRK"

Andre dos Santos'u Konfederasyon Kupası'nda izlemiştik,Mısır maçında forma şansı buldu ve turnuva sonuna kadar maçlarda başarılı bir performans sergilemişti.Dunga'nın güvendiği isimlerden.

Cristian'ı ise tanımıyorum,tam bir kapalı kutu.Aykut Kocaman ve Christoph Daum bu 2 transferde içimi rahat tutmamı sağlayan tek neden.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Cristian sağlam çıkarsa mükemmel olur TSLnin en iyi kadrolarından biri oluruz.Defansa 1 takviye ile tabii-mecburi değil aslında UEFAyı bilica-önder-bekir götürebilir.-.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Alex Brezilya Milli Takımı'nın kaptanıydı..50'ye yakın forma giydi..Adamlar futbolcu pazarlıcak diye 50 mac neden oynatsın bir futbolcuyu ?

Ki Alex bence gelmis gecmis Türkiye Ligi'ne gelen en iyi oyuncudur..

Santos orta sahada da oynayabiliyor..Ugur Boral'dan kurtulduk iste daha ne Cristian knusunda süpheliyim gerci..Uzaktan sutları ve frikikleri iyiymis..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006

Dos Santos, Uğur'dan iyidir...

Oliviera, Josico, Maldonado ve Selçuk'dan iyidir....

Anca TSL'de başarı gelir. Avrupa'da anca Henvod mu? Honved mi neyse onun gibi takımları elerliz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Dos Santos, son final maçında da yer alan oyuncu. Bu özelliklerinin daha da arttırılacağını düşünüyorum.

DMC içinse kapalı kutu, sahada görmeden yorum yapmak doğru olmaz, daha gelmeden adama kötü deyip, önyargılı yaklaşmamak gerek.

Andre Dos Santos bek olarak da oynayabiliyormuş, attığı goller de var.

Hayırlı olsun kulübümüze.
    Serkan Abi'ye katılıyorum Cristian konusunda Dos Santos iyi adam Konfederasyon Kupasında oleydi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vay be herkes izlemiş Konfederasyon Kupasını Galiba bir ben izlememişim.Gerçi finaldeki ABD maçını izlemiştim ama hiç hatırlamıyorum bu oyuncuyu.

Edu,Deivid,Roberto Carlos,Alex,Bilica,Vederson,Dos Santos ve Cristian.Takımda tam 8 tane Brezilyalı futbolcu oldu Artık Türk oyuncularda Portekizce öğrenmeye başlarlar

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Alex Brezilya Milli Takımı'nın kaptanıydı..50'ye yakın forma giydi..Adamlar futbolcu pazarlıcak diye 50 mac neden oynatsın bir futbolcuyu ?

Ki Alex bence gelmis gecmis Türkiye Ligi'ne gelen en iyi oyuncudur..

Santos orta sahada da oynayabiliyor..Ugur Boral'dan kurtulduk iste daha ne Cristian knusunda süpheliyim gerci..Uzaktan sutları ve frikikleri iyiymis..
    Peki HooijDonk Hagi Anelka bunlarda var Alex kadar kaliteli.Holosko belkide Alex'i geçer.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yav neden bu karamsarlık..Sol kanada bakın Carlos-Santos..

Cristian'da uzaktan sutlar ve frikiklerde iyiymis..Ayrıca fizigi de iyi..İnternational'e 30 metreden süper bir frikik golü atmıstı sanırım..

Kısacası izleyip görücez umarım hayırlısı olur..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cristianın videosunu seyrettim uzaktan şutları ve frikikleri çok güzel aynı zamanda hızlı umarım defansı da bir o kadar iyidir eğer öyleyse bu sene gerçekten iyi işler yaparız...

Nesil
    2006

Bırakın, Allah Aşkına...

7 Brezilyalı, 1 İspanyol var... Vederson'u ahil et, etti 8 Brezilyalı...

Bu oyuncular bi köt çıksın, Daum ve Aziz gider... 142 milyon € futbol bühtçesi, 256 milyon € kulüp bühtçesi olan takımın aldığı oyuncular, Lucho Gonzalez'i 15 milyon € vererek alamaz mıydık?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Edu,Deivid,Roberto Carlos,Alex,Bilica,Vederson,Dos Santos ve Cristian.Takımda tam 8 tane Brezilyalı futbolcu oldu Artık Türk oyuncularda Portekizce öğrenmeye başlarlar
    Aynen Bi ara Mithat Yasar Alper Balaban fln varken Brezilya takımımı ne istemiş öle bişi olmuşdu bi tane Kardes kLub bulalım gönderelim bizim Türkleri Eminim Karnavallardan çıkmazlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ABOO hep rahat olun yönetim yıldız oyuncu getirecek diyordu büyük konusmamak lazım.

Gelen oyuncular hakkında izlemeden yorum yapmak yanlıs olur belki cok saglam cıkarlar belkide fos...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    26 yaşında Brezilya'da kalmış bir oyuncudan çok birşey beklemiyorum(Cristian).. Stevic gibi bişeye benziyor..
    Katılıyorum... Fb Yönetimi bu yılda yanlış transferler yapıyor. Brezilyalı ısrarı nedir anlamıyorum. Sorunlu oyuncular bi kere. Yabancı sayısı arttırılsın diyorsun hemde yabancı haklarını adı sanı duyulmamış brezilyalılarla dolduruyorsun. Transfer dönemi başlarında Fb nin 1 2 yıldız isim getirecegini düşünüyordum ben bile şuanki duruma sasırdım, sizin durumunuz daha kötü olsa gerek. 3 yıl üst üste sampiyonluk bu isimlerle çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bırakın, Allah Aşkına...

7 Brezilyalı, 1 İspanyol var... Vederson'u ahil et, etti 8 Brezilyalı...

Bu oyuncular bi köt çıksın, Daum ve Aziz gider... 142 milyon € futbol bühtçesi, 256 milyon € kulüp bühtçesi olan takımın aldığı oyuncular, Lucho Gonzalez'i 15 milyon € vererek alamaz mıydık?
    Lucho Gonzalez Porto'yu bırakıp bizim takıma mı gelecek şampiyonlar liginde mücadele eden adam şampiyonlar liginde mücadele etseydik daha ismi duyulmuş oyuncular alabilirdik ama bu sene avrupa ligindeyiz kocaman ve daumun getireceği isimlere de sonuna kadar inanıyorum ...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Peki HooijDonk Hagi Anelka bunlarda var Alex kadar kaliteli.Holosko belkide Alex'i geçer.
    Holosko mu

Kariyer yetenek olarak bakarsak Ortega'dır..İstatistik takıma fayda olarak bakarsak Alex'in kimse yanına yaklasamaz..Senin Holosko dedigine Besiktaslılar bile güler..
    R.I.P Tupac

Brezilya'nın en çok konuşulan oyuncularından 2'siymiş Dos Santos ve Cristian.Bende bundan korkuyordum Maldonado'da aynı ülkenin en iyi ön liberosu seçilmişti

Sonunda belirsizlik sona erdi Yasir Kaya ilk ismi soylerken oyle konustu ki kesin Hernanes geldi dedim ama Dos Santos geldi ve bence cok iyi bir transfer.Konfederasyon Kupasinda Misir macindan itibaren her macta oynadi ve cok basarili maclar cikardi.Cristian'a ise sevindigimi soyleyemem.Videosunu izledim mucadeleci bir oyuncu ve sutlari cok iyi ama neler olur bilemeyiz tabii zaman lazim gormek icin.

Mesaj Yetkileri