26 yaşında Brezilya'da kalmış bir oyuncudan çok birşey beklemiyorum(Cristian).. Stevic gibi bişeye benziyor..
26 yaşında Brezilya'da kalmış bir oyuncudan çok birşey beklemiyorum(Cristian).. Stevic gibi bişeye benziyor..
Hiç bir sitede göremedim transfer haberlerini .... :S
Gelen oyunculara bakyönetim ayıptır...
fb tv veriyor...
Yazıklar olsun, çok büyük iki oyuncu aldık, o kadar büyük ki Milan bu oyuncuyu nasıl alamadık diye üzülüyor...
Santos'a kimse birsey demesin..Kusura bakmayın ama adam Brezilya Milli takımın'da nerdeyse her mac görev yaptı Konfedarasyon Kupası'nda.. Cristian konusuna katılıyorum Hernanes beklerdim biraz hayal kırıklıgı oldu..
R.I.P Tupac
FM Profilleri ;
DM sağlam değil gibi ama MLde iş var.En azından Uğur Boral'dan kurtuluyoruz
.SSler için scar faceye teşekkür ediyoruz
![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hayırlı olsun Fenerbahçe'nin 2 yeni transferi. Yazık oldu bence yanlış transferler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LigTV'de sürekli alt yazı geçiyor 2 transferi.
FBTV çoktan klipleri hazırlamış. Cihan Kamer Brezilya'dan canlı yayına bağlandı şu anda.
Last edited by LaigLeNoiR : 21.Temmuz.2009 at 02:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bobo'da oynamıştı Brezilya milli takımında
Bence bizim ligi kaldırabilecek kapasitede değil iki oyuncu da.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dos Santos, son final maçında da yer alan oyuncu. Bu özelliklerinin daha da arttırılacağını düşünüyorum.
DMC içinse kapalı kutu, sahada görmeden yorum yapmak doğru olmaz, daha gelmeden adama kötü deyip, önyargılı yaklaşmamak gerek.
Andre Dos Santos bek olarak da oynayabiliyormuş, attığı goller de var.
Hayırlı olsun kulübümüze.
"YÜCE ATATÜRK"
Andre dos Santos'u Konfederasyon Kupası'nda izlemiştik,Mısır maçında forma şansı buldu ve turnuva sonuna kadar maçlarda başarılı bir performans sergilemişti.Dunga'nın güvendiği isimlerden.
Cristian'ı ise tanımıyorum,tam bir kapalı kutu.Aykut Kocaman ve Christoph Daum bu 2 transferde içimi rahat tutmamı sağlayan tek neden.
Cristian sağlam çıkarsa mükemmel olur TSLnin en iyi kadrolarından biri oluruz.Defansa 1 takviye ile tabii-mecburi değil aslında UEFAyı bilica-önder-bekir götürebilir.-.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Alex Brezilya Milli Takımı'nın kaptanıydı..50'ye yakın forma giydi..Adamlar futbolcu pazarlıcak diye 50 mac neden oynatsın bir futbolcuyu ?
Ki Alex bence gelmis gecmis Türkiye Ligi'ne gelen en iyi oyuncudur..
Santos orta sahada da oynayabiliyor..Ugur Boral'dan kurtulduk iste daha neCristian knusunda süpheliyim gerci..Uzaktan sutları ve frikikleri iyiymis..
R.I.P Tupac
Dos Santos, Uğur'dan iyidir...
Oliviera, Josico, Maldonado ve Selçuk'dan iyidir....
Anca TSL'de başarı gelir. Avrupa'da anca Henvod mu? Honved mi neyse onun gibi takımları elerliz.
Vay be herkes izlemiş Konfederasyon KupasınıGaliba bir ben izlememişim.Gerçi finaldeki ABD maçını izlemiştim ama hiç hatırlamıyorum bu oyuncuyu.
Edu,Deivid,Roberto Carlos,Alex,Bilica,Vederson,Dos Santos ve Cristian.Takımda tam 8 tane Brezilyalı futbolcu olduArtık Türk oyuncularda Portekizce öğrenmeye başlarlar
![]()
Yav neden bu karamsarlık..Sol kanada bakın Carlos-Santos..
Cristian'da uzaktan sutlar ve frikiklerde iyiymis..Ayrıca fizigi de iyi..İnternational'e 30 metreden süper bir frikik golü atmıstı sanırım..
Kısacası izleyip görücez umarım hayırlısı olur..
R.I.P Tupac
Cristianın videosunu seyrettim uzaktan şutları ve frikikleri çok güzel aynı zamanda hızlı umarım defansı da bir o kadar iyidir eğer öyleyse bu sene gerçekten iyi işler yaparız...
Bırakın, Allah Aşkına...
7 Brezilyalı, 1 İspanyol var... Vederson'u ahil et, etti 8 Brezilyalı...
Bu oyuncular bi köt çıksın, Daum ve Aziz gider... 142 milyon € futbol bühtçesi, 256 milyon € kulüp bühtçesi olan takımın aldığı oyuncular, Lucho Gonzalez'i 15 milyon € vererek alamaz mıydık?
ABOO hep rahat olun yönetim yıldız oyuncu getirecek diyordu büyük konusmamak lazım.
Gelen oyuncular hakkında izlemeden yorum yapmak yanlıs olur belki cok saglam cıkarlar belkide fos...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Katılıyorum... Fb Yönetimi bu yılda yanlış transferler yapıyor. Brezilyalı ısrarı nedir anlamıyorum. Sorunlu oyuncular bi kere. Yabancı sayısı arttırılsın diyorsun hemde yabancı haklarını adı sanı duyulmamış brezilyalılarla dolduruyorsun. Transfer dönemi başlarında Fb nin 1 2 yıldız isim getirecegini düşünüyordum ben bile şuanki duruma sasırdım, sizin durumunuz daha kötü olsa gerek. 3 yıl üst üste sampiyonluk bu isimlerle çok zor.
Lucho Gonzalez Porto'yu bırakıp bizim takıma mı gelecek şampiyonlar liginde mücadele eden adam şampiyonlar liginde mücadele etseydik daha ismi duyulmuş oyuncular alabilirdik ama bu sene avrupa ligindeyiz kocaman ve daumun getireceği isimlere de sonuna kadar inanıyorum ...
Brezilya'nın en çok konuşulan oyuncularından 2'siymiş Dos Santos ve Cristian.Bende bundan korkuyordum Maldonado'da aynı ülkenin en iyi ön liberosu seçilmişti![]()
Sonunda belirsizlik sona erdiYasir Kaya ilk ismi soylerken oyle konustu ki kesin Hernanes geldi dedim
ama Dos Santos geldi ve bence cok iyi bir transfer.Konfederasyon Kupasinda Misir macindan itibaren her macta oynadi ve cok basarili maclar cikardi.Cristian'a ise sevindigimi soyleyemem.Videosunu izledim mucadeleci bir oyuncu ve sutlari cok iyi ama neler olur bilemeyiz tabii zaman lazim gormek icin.