Sayfa 140 / 896 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
4,171 ile 4,200 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    dos santosun alınması çok iyi oldu , sol kanadın iki yönünü de kullanabilen iki oyuncumuz var carlosla ileri geri değişmeli oynarlar wedersonla bir ara yaptıkları gibi carlosun .. gerçekten çok akıllıca bir transfer
    ayrıca yaşı genç, carlos'un bir sonraki sezon devam edip etmeyeceği belli değil...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Santos'u begenmeyenlere diyecek söz bulamıyorum..Adam Brezilya Milli Takım oyuncusu,Brezilya ligi'nin en iyi sol kanadı kariyeri yükseliste ve biz begenmiyoruz..Tabiki herkes aynı fikirde olamaz ama biraz saygı duyun..Hemen elestirmeyin performanslarını görelim..Ugur Boralsız bir sol kanat düsünün..Ben bu ihtimale bile acayip seviniyorum..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şahsen maç oynamadan önce bir yorum yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bekleyip görmek lazım.

Bu arada Brezilya'dan kim gelirse gelsin tam bir kapalı kutudur. Önyargıların olması doğal bence ama beklemek lazım
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Transferleri biraz erken bitirip yarınki Hoffenheim maçında görseydik iyi olurdu hem Süper kupa maçındada oynama şansları olurdu bence Daum süper kupa maçında yedek oturtacaktır ikisinide.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Özledim.
    Alemsin yahu Muhammed Abi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Alemsin yahu Muhammed Abi
    Tarık Josicoyu koymadığına dua et .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Santos'u begenmeyenlere diyecek söz bulamıyorum..Adam Brezilya Milli Takım oyuncusu,Brezilya ligi'nin en iyi sol kanadı kariyeri yükseliste ve biz begenmiyoruz..Tabiki herkes aynı fikirde olamaz ama biraz saygı duyun..Hemen elestirmeyin performanslarını görelim..Ugur Boralsız bir sol kanat düsünün..Ben bu ihtimale bile acayip seviniyorum..
    En cok sevindigim nokta da bu iste

Sol kanat transferi neyse de bari ön liberoya Emana'yı alsaydık yahu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herkesin aksine Cristian'ın F.Bahçe'nin aradığı adam olduğunu Santos'un ise yanlış transfer olduğunu düşünüyorum...

Cristian tam F.Bahçe'nin orta sahada ihtiyacı olduğu hırslı,mücadeleci,sürekli basan,sert,çevik,iyi top kapan tam manasıyla bir önlibero.Yeni Aurelio olur...

Santos'u Brezilya milli takımından izlediğim kadarıyla fiziği iyi ve tekniği fena olmayan bir isim.Sol açıkta driblingi çok iyi olan,kıvrak ve süratli bir isim değil.Daha doğrusu hızlanması iyi değil,buda fiziğinden kaynaklanıyor.F.Bahçe daha süratli,daha kıvrak ve driblingi daha kuvvetli bir sol açık almalıydı illaki sol açık alacaksa.Sol bek oynayacaksa tamam ama sol bekte Carlos var.Açıkta da Özer ya da M.Topuz onun yapacaklarını fazlasıyla yapabilir,hatta Vederson...

Brezilya milli takımını baz almak şu açıdan doğru olmaz.Açık olarak kadroya girmesi mümkün değil zaten.Sol bek içinde Kleber ile ikisi kadrodaydı.İkiside Brezilya milli takımı için yetersiz bekler...

F.Bahçe'nin kaliteli bir stopere ihtiyacı olduğunu düşünüyordum.Santos transferinin gereksiz olduğunu,Cristian'ın cuk oturacağını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    FBTV'ye bağlandıklarında Dos Santos'tan çok önliberoya alınan oyuncu için bu bölgedeki oyuncuların " ekmek aslanın ağzında değil aslanın miğdesinde "demişler yani ön liberonun banko oynayacağını çok kaliteli olduğunu söylüyorlar.

Hayırlısı olsun bakalım ne olacak.
    Resmen dalga geçmişler..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Cristian milli takıma secilecekmis o profille onu milli takıma değil pafa yollarım ben...

Nesil
    2006

Her yıl bir önceki yılı arıyoruz, Maldonado'yu ararsak hiç şaşırmam. Oliviera'dan hiç ama hiç ümitli değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dün Antu'da bazı arkadaşlar Cruzeiro maçını izlemişlerdi bu Cristian için yorumları Maldonado'dan bile daha kötü şeklindeydi. Herşeyi de geçtim. Şu adamları alıp 2 Büyük Transfer diye başlık atana ne demeli ? Aslında çok şey söylemek istiyorum ama söylememek daha iyi gibi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    Transferleri biraz erken bitirip yarınki Hoffenheim maçında görseydik iyi olurdu hem Süper kupa maçındada oynama şansları olurdu bence Daum süper kupa maçında yedek oturtacaktır ikisinide.
    Niye yedek oturtsun ki ? Oynayacaktir ikisi de.

Nesil
    2006

Maldonado'ya laf ettirmem, Deivid'in Chelsea maçında uzaktan gömdüğü golün asistini yaptı...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Maldonado'ya laf ettirmem, Deivid'in Chelsea maçında uzaktan gömdüğü golün asistini yaptı...
    Doğru Batuhan abi serbest bırakmamız kötü oldu .Tabii ki asist yapacak adam 5 metre menziline pas atabiliyor sadece .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bi de Kezman'ın Konya macındaki son golünün pasını vermisti
    he bi de Kazıma İbb macında asist yaptı bundan baska bi sey de yapmadı zaten

Görüldüğü gibi Cristian Brezilyalı araştırmacılara göre MC.
    Fakat buna rağmen oyunu iki tarafıyla oynayacağını pek zannetmiyorum...
    Alaettin Metin şakşakçısı çıktı yine...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu Selçuk'taki şansa da lanet olsun. Yakında yönetim kurulunda Brezilyalı görürsek hiç şaşırmayalım. Hatta bir bakmışız başkan adayı Brezilyalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Andre Santos +2 olarak alındı. Carlosun gelecegi yok. Deividde diğer+ oyuncu. Edu yolcu bir stoper alınacak ve bu stoper Avrupadan olacak.

1 transfer daha bekleyin bakalım

Sheriff Misafir

Dos Santos'un videosunu izledim internetten ve gerçekten iyi adam. Cristian'da Aurelio'yu anımsattı bana. Olumlu yaklaşmaya başladım iki transferede. Bakalım ne olacak. Canlı izleyince anlarız..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post

Doğru Batuhan abi serbest bırakmamız kötü oldu .Tabii ki asist yapacak adam 5 metre menziline pas atabiliyor sadece .
    Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bi de Kezman'ın Konya macındaki son golünün pasını vermisti
    he bi de Kazıma İbb macında asist yaptı bundan baska bi sey de yapmadı zaten

Görüldüğü gibi Cristian Brezilyalı araştırmacılara göre MC.
    Fakat buna rağmen oyunu iki tarafıyla oynayacağını pek zannetmiyorum...
    Alaettin Metin şakşakçısı çıktı yine...
    Zaten adam hayatı boyunca üç defa ileriye top attı, üçüde gol oldu, geri kalan bütün paslar, G.Gönül, Carlos, Edu, Lugano ve Volkan'a.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bunca Brezilya seferinden sonra Ramires,Hernanes gibi oyuncular bekliyordum açıkcası..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Andre Santos +2 olarak alındı. Carlosun gelecegi yok. Deividde diğer+ oyuncu. Edu yolcu bir stoper alınacak ve bu stoper Avrupadan olacak.

Andre santos +2 mi. Sol Açıkta oynayacak kendisi. Milli takım sol bek'i ve bence çok iyi transfer banko oynayacak bir transfer.

Cristian ise tam bir kapalı kutu, gördüğüm sadece bir iki tane sert ve gol olan serbest vuruş.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu Selçuk'taki şansa da lanet olsun. Yakında yönetim kurulunda Brezilyalı görürsek hiç şaşırmayalım. Hatta bir bakmışız başkan adayı Brezilyalı.
    Brezilya'lı yönetici gelirse vay halimize, bunlar komünizm kafası ile yönetir takım batar...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ramires transfer olmustu zaten.Hernanes'i hepimiz umutla bekliyorduk ...

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bunca Brezilya seferinden sonra Ramires,Hernanes gibi oyuncular bekliyordum açıkcası..
    Ramires Benfica'da su an.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post

Bence sol acık oynayacak Santos..Orta sahadada oynayabiliyor cünkü Ugur'dan formayı alacagına süphem yok
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Ramires, Benfica'da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dos Santos fena adam değil gibi ama neticede solbek..Ön libero için daha kaliteli bir isim alınabilirdi sürpriz yumurta oldu orası..

Keitaya karşılık solbek transferi..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Cristian hakkında pek bilgim yok ama Andre Santos iyi transfer.Konfedarasyonda güzel bir performans sergilemişti.Ön liberoya Brezilyadan seçip alacağmız adamın yerine(Hernanes hariç) Fransa 1.Lig takımlarının defansif oyuncularından herhangi birine razıydım.İnşallah Cristian bizi yanıltır iyi bir performans sergilerler.
    Bu arada bunlar hazır futbolcular , Brezilya liginde forma giyiyorlar.Süper Kupa finalinde sahada görebiliriz bu oyuncuları.

Mesaj Yetkileri