Santos'u begenmeyenlere diyecek söz bulamıyorum..Adam Brezilya Milli Takım oyuncusu,Brezilya ligi'nin en iyi sol kanadı kariyeri yükseliste ve biz begenmiyoruz..Tabiki herkes aynı fikirde olamaz ama biraz saygı duyun..Hemen elestirmeyin performanslarını görelim..Ugur Boralsız bir sol kanat düsünün..Ben bu ihtimale bile acayip seviniyorum..
R.I.P Tupac
Şahsen maç oynamadan önce bir yorum yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bekleyip görmek lazım.
Bu arada Brezilya'dan kim gelirse gelsin tam bir kapalı kutudur. Önyargıların olması doğal bence ama beklemek lazım![]()
(/s)
Transferleri biraz erken bitirip yarınki Hoffenheim maçında görseydik iyi olurdu hem Süper kupa maçındada oynama şansları olurdu bence Daum süper kupa maçında yedek oturtacaktır ikisinide.
Sol kanat transferi neyse de bari ön liberoya Emana'yı alsaydık yahu![]()
Herkesin aksine Cristian'ın F.Bahçe'nin aradığı adam olduğunu Santos'un ise yanlış transfer olduğunu düşünüyorum...
Cristian tam F.Bahçe'nin orta sahada ihtiyacı olduğu hırslı,mücadeleci,sürekli basan,sert,çevik,iyi top kapan tam manasıyla bir önlibero.Yeni Aurelio olur...
Santos'u Brezilya milli takımından izlediğim kadarıyla fiziği iyi ve tekniği fena olmayan bir isim.Sol açıkta driblingi çok iyi olan,kıvrak ve süratli bir isim değil.Daha doğrusu hızlanması iyi değil,buda fiziğinden kaynaklanıyor.F.Bahçe daha süratli,daha kıvrak ve driblingi daha kuvvetli bir sol açık almalıydı illaki sol açık alacaksa.Sol bek oynayacaksa tamam ama sol bekte Carlos var.Açıkta da Özer ya da M.Topuz onun yapacaklarını fazlasıyla yapabilir,hatta Vederson...
Brezilya milli takımını baz almak şu açıdan doğru olmaz.Açık olarak kadroya girmesi mümkün değil zaten.Sol bek içinde Kleber ile ikisi kadrodaydı.İkiside Brezilya milli takımı için yetersiz bekler...
F.Bahçe'nin kaliteli bir stopere ihtiyacı olduğunu düşünüyordum.Santos transferinin gereksiz olduğunu,Cristian'ın cuk oturacağını düşünüyorum...
Cristian milli takıma secilecekmis o profille onu milli takıma değil pafa yollarım ben...
Her yıl bir önceki yılı arıyoruz, Maldonado'yu ararsak hiç şaşırmam. Oliviera'dan hiç ama hiç ümitli değilim.
Dün Antu'da bazı arkadaşlar Cruzeiro maçını izlemişlerdi bu Cristian için yorumları Maldonado'dan bile daha kötü şeklindeydi. Herşeyi de geçtim. Şu adamları alıp 2 Büyük Transfer diye başlık atana ne demeli ? Aslında çok şey söylemek istiyorum ama söylememek daha iyi gibi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maldonado'ya laf ettirmem, Deivid'in Chelsea maçında uzaktan gömdüğü golün asistini yaptı...![]()
Bi de Kezman'ın Konya macındaki son golünün pasını vermisti
he bi de Kazıma İbb macında asist yaptıbundan baska bi sey de yapmadı zaten
Görüldüğü gibi Cristian Brezilyalı araştırmacılara göre MC.
Fakat buna rağmen oyunu iki tarafıyla oynayacağını pek zannetmiyorum...
Alaettin Metin şakşakçısı çıktı yine...
Bu Selçuk'taki şansa da lanet olsun. Yakında yönetim kurulunda Brezilyalı görürsek hiç şaşırmayalım. Hatta bir bakmışız başkan adayı Brezilyalı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Andre Santos +2 olarak alındı. Carlosun gelecegi yok. Deividde diğer+ oyuncu. Edu yolcu bir stoper alınacak ve bu stoper Avrupadan olacak.
1 transfer daha bekleyin bakalım![]()
Dos Santos'un videosunu izledim internetten ve gerçekten iyi adam. Cristian'da Aurelio'yu anımsattı bana. Olumlu yaklaşmaya başladım iki transferede. Bakalım ne olacak. Canlı izleyince anlarız..
Bunca Brezilya seferinden sonra Ramires,Hernanes gibi oyuncular bekliyordum açıkcası..
Ramires transfer olmustu zaten.Hernanes'i hepimiz umutla bekliyorduk ...
Dos Santos fena adam değil gibi ama neticede solbek..Ön libero için daha kaliteli bir isim alınabilirdi sürpriz yumurta oldu orası..
Keitaya karşılık solbek transferi..![]()
Cristian hakkında pek bilgim yok ama Andre Santos iyi transfer.Konfedarasyonda güzel bir performans sergilemişti.Ön liberoya Brezilyadan seçip alacağmız adamın yerine(Hernanes hariç) Fransa 1.Lig takımlarının defansif oyuncularından herhangi birine razıydım.İnşallah Cristian bizi yanıltır iyi bir performans sergilerler.
Bu arada bunlar hazır futbolcular , Brezilya liginde forma giyiyorlar.Süper Kupa finalinde sahada görebiliriz bu oyuncuları.