City için iyi tansfer ama Arsenal'in Adebayorunun yerini doldurması lazım mutlaka.
City için iyi tansfer ama Arsenal'in Adebayorunun yerini doldurması lazım mutlaka.
Adebayoru defansta oynatck heralde![]()
xabi defansif açıdan toparlayamaz realin orta sahasını(makelele tarzı biri lazım) sneijder xabiden daha iyi bir oyuncu bence sneijder formda olduğu zaman dünyanın en iyilerinden biri olabiliyor.ayrıca xabiden daha genç diye bilyorum.
liverpool çok karlı bir iş yapmış olur.
adebayordan iyi stoper olur aslıdna hava toplarında adam geçrmezayrıca adebayor emo ya benzemiş
![]()
Wenger: "Taraftarlarımız Adebayor'un gitmesini istedi"
Arsenal menajeri, Adebayor'un takımdan ayrılmasında, ona yeterli desteği vermeyen taraftarların da etkili olduğunu belirtti.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Emmanuel Adebayor'un Manchester City'ye gitmesinde suçlunun taraftarlar olduğunu söyledi.
Mail on Sunday'e açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, Adebayor'un taraftarlardan yeterli desteği göremediği için takımdan ayrıldığını belirtti.
Wenger, açıklamalarında, "Çok iyi bir oyuncumuzu kaybettik. O, bizim için çok önemli başarılara imza attı. Ama geçtiğimiz yıl taraftarlarımızdan yeterli desteği göremedi" dedi.
"Yolumuza devam edeceğiz"
Adebayor'un geçtiğimiz yaz da Milan ve Barcelona ile görüştüğü sırada yeterli desteği görmediğini belirten Arsenal menajeri, sözlerini "Adebayor iyi şeyler yapmak istiyordu. Ama destek göremedi. Geçtiğimiz yazdan itibaren ondaki kızgınlığı hissedebiliyordum" şeklinde sürdürdü.
Yıldız futbolcularını kaybetmelerine rağmen yollarına devam edeceklerini sözlerine ekleyen Wenger, açıklamalarını "Milan da Kaka'yı sattı ama yoluna devam ediyor. Büyük kulüpler büyük futbolcularını satsalar da, hâlâ büyük kalırlar" ifadelerini kullanarak bitirdi.
Bellamy, Bojinov, Benjani gitmeli artık. Dün hazırlık maçları vardı Orlando Pirates ile. Ona baktım biraz Bellamy-Bojinov oynadılar ilerde.
Arsenal'in Fransız teknik direktörü, Adebayor'un gidişiyle birlikte forvet arayışlarına hız verdi.
The People'ın haberine göre, Emmanuel Adebayor'u Manchester City'ye satan Arsenal'in hocası Wenger, bu futbolcunun yerine Obafemi Martins'i kadrosuna katmak istiyor.
Togolu forvet, dün resmileşen transferle 30 milyon avroluk bir ücret karşılığında Manchester City'nin yolunu tuttu. Arsenal'in ise, bu transferden elde ettiği parayı, kadrosunu güçlendirmek için kullanması bekleniyor.
Söylenti sürekli var
Newcastle United'ın golcüsü Martins'le Arsenal'in adı son bir senedir zaman zaman birlikte anılıyor. Ancak, henüz Londra ekibinden yapılmış resmi bir teklif yok.
Son gelen haberlere göre ise Arsenal, Nijeryalı futbolcu için 8 milyon avro civarında bir teklif vermeye hazırlanıyor.
Newcastle'ın da işine gelecek
Geçtiğimiz sezon Premier Lig'e veda eden Newcastle United'ın ise, üst düzey futbolcularını elinde tutmakta zorlanacağı konuşuluyor. Ayrıca, Martins'in takımdan ayrılması, Newcastle United'ın giderlerinde de çok ciddi bir düşüşe neden olacak.
goal
martins sadece hızlı bir oyuncu. bitiricilik sıfır. tipik kontra atak oyuncusu.
arsenal'e yakışmaz.
Bana göre Arsenal'in transfer politikası yanlış.Böyle giderse City'nin ligi Arsenal'in üzerinde bitirmemesi için bir neden yok..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Newcastle düştü ya bütün oyuncuları kapış kapış şimdi (: Ama genel görüşe bende katılıyorum.Martins Adebayor'un yerini dolduramaz.
Adebayor'un yerine düşünülen adama bak.
Attan in eşeğe bin.
Martins gözden düşmüş bir oyuncu. Hız konusunda Arsenal'e yardımı olabilir, ama Adebayor'un yerine düşünülüyorsa ikisinin arasında çok büyük bir boy dolayısıyla da fizik farkı var.
Obafemi Martins iyi forvet ama Adebayorun yerini tam olarak dolduramaz
Carlo Ancelotti'nin ısrarla istediği Vucinic için Chelsea fiyat yükseltecek. Daily Mail ve Il Corriere Dello Sport'un haberlerine göre, Londra ekibi golcü oyuncu için 25 milyon avro ödeyebilir.
Roma'nın eli mahkum
Roma'da mutlu olduğunu ifade eden ve kulübüyle olan sözleşmesini 4 yıl uzatan Vucinic'in, İngiltere'ye transferi zor görünüyor. Ama Roma'nın 25 milyon avro gibi iyi bir ücrete, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle olumlu bakabileceği de gelen haberler arasında.
Vucinic, daha önce Tottenham Hotspur'dan gelen teklifi reddetmişti.
kaynak : goal.com
Adebayorun Yerine Kesinlikle Dolduramaz Alırsa Çok Yanlış Bir İş Yapmış Olur Wenger
Pes'te
1-Real Madrid
2-Barcelona
3-M.City
oldu benim için .
Robinho-Tevez-Adebayor şu 3'lüye bakın .
Vucinic tarzında bir forvet Premier Ligde iş yapabilir mi gözden geçirmek lazım
Chelsea icin gereksiz bir transfer olur bence Vucinic.
Chelsea'ye yaramaz bence.. baska isimlere yönelmeliler..
agüero,pato,villa gibi spekülasyonlardan sonra chelsea taraftarını ne kadar tatmin eder bilemiyorum.iyi bir oyuncu olabilir ama süperstar olması çok zor bence drogbayı kesemez.
Gene gereksiz bir transfer olur.. Bu adamda ne varsa anlamıyorum..
Sir Alex ve Carlos Tevez arasındaki soğuk savaş günden güne büyüyor. Ferguson, şimdi de Tevez’i elinde tutmamasına açıklık getirdi.
Manchester United Teknik Patronunun Tevez’in 30 milyon avro etmeyeceğini söylemesiyle Arjantinli forvet ve Sir Alex Ferguson arasındaki söz düellosu devam ediyor.
City’ye rekor sayılabilecek bir ücrete transfer olan Tevez, imzayı atar atmaz Ferguson hakkında konuşmuştu. Şimdi de Ferguson, Tevez için konuşma fırsatını tepmedi.
The Guardian gazetesine Tevez konusunda açıklamalarda bulunan Ferguson, “Carlos ile görüştük. Kendisine sözleşmeyi gönderdik ve onunla Arjantin’deyken konuştuk. Yönetim kurulu başkanımız, Kia Joorabchian aracılığıyla teklifini iletti. Mart ayında oynanan Inter maçından önce Tevez’e Kia ile görüştüğümüzü söyledik. Ancak Tevez bize geri dönmedi. Bence Tevez 30 milyon avro etmez” diyerek eski öğrencisiyle aralarındaki ateşe bir odun daha atmış oldu.
Manchester City’ye de yüklenen Ferguson ayrıca ezeli rakiplerinin ilk dörde girmesinin zor olduğunu belirtti.
Kesinlikle katılıyorum . Tevez 30 milyon euro edecek bir oyuncu değil Çok ekstra özelliklerinin olduğunu düşünmüyorum
Manchester City’nin golcülerinen Santa Cruz, en iyi forvetlerin kendilerinde olduğunu söyledi.
Roque Santa Cruz, Premier Lig’deki en iyi forvetlerin kendilerine ait olduğuna inanıyor. Santa Cruz’un yanında Robinho, Craig Bellamy, Carlos Tevez ve Emmanuel Adebayor’u da kadrosunda bulunduran City, bu yaz yaptığı transferlerle forvet hattını güçlendirdi.
Takımdaki forvet enflasyonunun farkında olan birçok kişi City’nin gelecek sezondaki dizilişini merak ederken, Santa Cruz bu konuyu hiç kafasına takmıyor. The Sun gazetesine yaptığı açıklamada “Bizdeki forvet seçeneklerinin Premier Lig’in herhangi bir takımından çok olduğunu söyleyebilirim. Takımdaki forvetlerin kalitesi ve çeşitliliği bize taktik anlamda da zenginlik getirecek” diyerek konuya farklı bir bakış açısı getirdi.
goal.com
Evet sizdede hangi birini oynatacak Mark Hughes acaba
manchesterda kalsaydı böyle diyecekmiydi acaba.
hele bir icraat görelimde ondan sonra karar veririz.
Yraın birgün yedek kalınca görürüm seni![]()
Boş bir transfer olur