Bir Maç Kaybetme Lüksün Var Rahatsın Canım![]()
Bir Maç Kaybetme Lüksün Var Rahatsın Canım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Evet Aynen Dediğim Gibi OrtakSon Maçı Elini Kolunu Sallaya Sallaya Oynamışsın Sonu Süper Oldu
Bu Arada FavoriKişilere Bu Kısa Zamanda Nasıl Girdin Yav Ben Daha Giremedim
Şimdiki Hedefimiz Kıtalararası ve Kulüpler Şampiyonasını da Kazandıktan Sonra Güzel Bir Yere Demir Atarsın Artık![]()
Tebrik ederim Ümit abi favoriler arasına girmek hiç kolay bir iş değil bunu başarmışsın.
Tebrik Ederim Ümit
tebrik ederim kariyerime de beklerim
oo şampiyonluk harika olmuş favori'de olmuşsun bence boşver Feneri hep fener hep fener![]()
kanka efsaneler arasına girmenide bekliyorum![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
tebrikler abicimbence devam etmelisin internacionalle
Tebriklerbaşarılarının devamını dilerim... kalıcı mısın kulüpte ? gidicimisin?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kalıcı Yav Tabikide Kalıcı Daha Alamadığı 2 Kupa Var![]()
Dünya Kulüpler Sampiyonası Yarı Final Macı
FİNALDEYİZ!!!
DÜNYA KULÜPLER SAMPİYONASI FİNAL MACI
Mac Bizim Hakkımızdı!!!
31 Aralıkta Sözlesmesi biten Ümit Boğa İnternacional ile sözlesmesini yenilemedi ve kulüpten ayrıldı.
Bu olaydan sonra İnternacionalın favori kişilerinden silindim. Gercekten bu Fenerbahce sevdası bizi herseyden ediyor.
Eski İnternacional Patronu Ümit Boğa Fenerbahce ile Anlastı.
TariboWest
kanka sana yakısmadı bu![]()
yazıkayıp!!!
kınıyorum
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ne gerek vardı yahu..![]()
Yorumlarınız için hepinize tek tek tesekkür ediyorum. Yalnız İnternacionalın beni favori kişilerinden silmesi cok koydu. Ayrılık hayatın bir parcasıİki dakikada sildiler beni
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne bileyim bütün kupaları kazandık nerdeyse..
Last edited by GeorgeWeah : 22.Temmuz.2009 at 17:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Eeee, ayrılmayacaktınAdamlar yeni gelenlere yer açılsın diye gideni siliyorlar demekki
![]()
Ya Sende Canım Ne Kanarya Sevdası Varmış Abicim YaMutlaka Her Kariyeri Sonunda FB'ye Bağlıyorsun
Keşke Bir Sezon Daha Devam Etseydin.
Bu Arada Aziz'in Bırakması da İlginç YavO Adam Kolay Kolay Bırakmaz Vardır Bir Gariplik Meftamı Oldu Noldu
Ondan Başka Biri Geldi
İnşallah Bu Başkan Aziz Gibi Değildir Aziz Başkan İyi Para Veriyodu
![]()
Ümit harikasın Fenere geçmen iyi olmuş.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
helal olsun kardeş.
internacional'e nadiren, fener'e ebediyen.
![]()
Valla abi Fenerin basına gectiğimde 11m euro zarardaydık. Sene donunda baskan nakit para sagladı. 26m euro gibi rakamdı galiba. Takımda bütün oyuncuları sattım zaten. 10 tane mi ne yabancı vardı. Bu arada Fenerbahce bir yana dünya bir yana
Tesekkürler.
TariboWest
Ümit Bir Dikiş Tutturamadın Abi Ya![]()
Başarılar dilerim Ümit abi yalnız transfer bütçesi bana çok az geldi.
Dikiş tutturamadın derkenİnternacionalde 2 Gaucho State Sampiyonlugu,1 Brezilya Ulusal Sampiyonlugu, Libertadores Kupası kazandık. Sıkıldıgım için sözlesmemi uzatmadım. Fener de Aragonesi kovdu. Dediki ister misin? Feneri reddeder miyim hic?
Sagol Yunus. Baskan nakit para sagladı. Giden oyuncularımızdan gelen para 24m euro civarında. Daha hic transfer yapmadım. Simdi yapacagım. Su anki mali durumumuz
![]()
TariboWest
hadi bakalım ümit akılcı transferler bekliyorum![]()
Transferler
*Zurita Serkan Yanık ve Perico benim yaptıgım transferler degildir. Önceden anlasılmıs olan oyunculardır.
Transferlerden sonra kombinelerde patlama yasandı.
UEFA KUPASI 4. TUR 1. MAC
İyi bir futbolla galip geldik. Evimizde de galip gelip UEFA grubuna gitmek istiyoruz.
TÜRKİYE SÜPER KUPASI
FENERBAHCEDEN HAYAL KIRIKLIGI YARATAN PERFORMANS!!!
TSL 1. HAFTA
Ligi zorlu Trabzon deplasmanı ile actık. Cok iyi performans gösterdik ve kazandık. Sanki Gs macında 3 yiyen takım bu degildi.
UEFA KUPASI 4. TUR 2. MAC
Hatıralar sarmıs 4-1 yanımı
UEFA GRUBUMUZ
TSL 2. HAFTA
Yedek takımımıza sans verdik ve görevlerini en iyi sekilde yerine getirdiler.
![]()
TariboWest
Alex'e bak Beşiktaşa gitmiş![]()
Mustafa Denizli varsa normaldir![]()