1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Hayırlı olsunluk bir durum yok henüz öyle görünüyor
    Yerel kanallar işin imzaya kaldıgını söylediler ama öyle değilmiş durum..Bosnak arkadaşımdan adam hakkında bilgi sitedim Hırvatistan'dan kasetlerini gönderecek bugün yarın bana..90 dakikalık 3 maç kasetini buldugunu söyledi..yarın elimde olacak inşallah..

İbricic-Mandzukic-Kalinic-Gabric dörtlüsünün yakın zamanda Avrupa'ya çıkacagını söyledi tanıdıgı kadarıyla..Fm fanatiği oldugu için seneye Manduzkic ve Kalinic'te oldugu gibi onlara da 155-160'dan aşagı PA gelmez dedi..İyi bir oyuncu gibi duruyor..Yani bu sene burun kıvıran oalcaktır transfere ama seneye 160 civarı pa gelsin söylemeye başlardık uf müthiş transfer söylentilerine

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Hayırlı olsunluk bir durum yok henüz öyle görünüyor
    Yerel kanallar işin imzaya kaldıgını söylediler ama öyle değilmiş durum..Bosnak arkadaşımdan adam hakkında bilgi sitedim Hırvatistan'dan kasetlerini gönderecek bugün yarın bana..90 dakikalık 3 maç kasetini buldugunu söyledi..yarın elimde olacak inşallah..
    Beyler 2 lig maçı dün elime geçti 2-3 gün dedik ama bayagı sürdü izlediğim kadarıyla eleman mücadeleci ve hızını iyi kullanmayı biliyor..Türk futbolundan örnek vermek gerekirse Tuncay stilinde bir oyuncu skora etki etme konusunda da becerikli görünüyor..Geriyi pek düşünmüyor gibi izlenim elde ettim hadi hayırlısı

Mesaj Yetkileri