Göztepe'm de bu ligde.Umarım Sakarya ile çıkarız
.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer haberleri ayrı ayrı ama ben birleştireyim ;
Transferde 3 bomba
Göztepe'miz transferde 3 yeni ismi daha renklerine bağladı. Büyük bir titizlikle yeni sezon çalışmalarını sürdüren Göztepe'miz uzun süredir görüşme halinde olduğu Çaykur Rizespor'dan Şadi Çolak, Sakaryaspor'dan Eray Açıkgöz ve Konya Şekerspor'dan Emre Köksal ile bugün sözleşme imzaladı.
13 Temmuz Pazartesi günü 2009/2010 sezonu için topbaşı yapacak olan Göztepe'miz, 3 nokta transfer ile kadrosunu daha da güçlendirmesi camiada büyük sevinç yarattı.
Bugün renklerimize katılan Şadi Çolak 3, Emre Köksal ve Eray Açıkgöz de 2'şer yıllık sözleşme imzaladılar.
-----------------------------
Transferler başladı
Göztepe’miz transferdeki sessizliğini bozdu. Bugün İstanbul’da hareketli bir gün geçiren yönetim kurulumuz, Eskişehirspor’dan Ahmet Sağlam ile Gaziosmanpaşa’dan Serhat Gülşen ile her konuda anlaşma sağladı.
Transfer Komitemiz tarafından uzun süredir izlenen iki futbolcu, yeni sezonda Sarı Kırmızılı formayı giyecekleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
--------------------------------
Serkan Güney de tamam
Hem yeni sezon hazırlıklarını hem de transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe’miz yeni bir ismi daha renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’da başarılı bir performans sergileyen Serkan Güney, kulübümüzle sözleşme imzaladı. İkinci Lig’de Şanlıurfaspor formasını geçen sezon 26 maçta giyen 27 yaşındaki sol bek oyuncusu transfer listemizde de yer alıyordu. Daha önce prensipte anlaştığımız tecrübeli oyuncu bonservis sorununu da çözerek dün İzmir’e geldi. Bugün Gölcük Yaylası’ndaki kampımıza katılacak olan Serkan Güney, “Göztepe’yi büyük hedefleri olduğu için seçtim. Şimdi tek düşüncem Sarı Kırmızı formayı giymek ve bu kulübe hizmet etmek” dedi.
-----------------------------------------
Bunlarında haberleri varda fazla uzun olmasın diye eklemiyorum.Erzincanspordan Ferdi Çeliği transfer etmişiz.Sinan Ören'ide 1 yıl kiralamışız