Eyvallah sagol.
Eyvallah sagol.
hangi kanal verecek? FB TV?
evet Fenerbahçe Tv veriyor.
Ece Gürsel mi o yoksa ben mi yanlış gördüm![]()
Çubuklu forma,Kuruluş forma ve Arma forma.Birazdan tanıtılıyor![]()
Arma formayı merak ettim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Andre Santos ve Cristian da çıktı![]()
Last edited by Clayman : 23.Temmuz.2009 at 01:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'de reklam alıyor sırta.
Arma forma çok güzel![]()
Cubuklu disinda digerleri hic olmamis reklamlar cok cirkin durmus acikcasi, begenmedim.
Çubuklu güzel, arma da güzel fakat kuruluş dedikleri sarı beyaz hiç olmamış bence, daha güzel yapılabilirdi
arma çok güzel olmuş uzun zamandan beri koyu renk formamız yoktu beğendim... kuruluşun dizaynı güzel olmuş. başarılı bir çalışma
Son senelere nazaran formaları çok beğendim. Hele çubuklu ve arma harika!
Geçen seneden farksız formalar . Üçüncü forma biraz orjinal o kadar
Resim var mı acep?![]()
I'm back...
Arma forması en güzeli olmuş. Beyaz olanı pek begenmedim.
Ben beğendim gerçekten formaları.Arma forma en güzeli.
Arma forması güzel...
Beyaz'ın yakası dışında çubukludan pek bir farkı yok...
Çubuklu adidasın herkese yaptığı çubuklu.Bizim çubukluya hani pazardaki formalara benziyor dendi ya,bunada ekleyin yuvarlak Türk bayrağını aynısı...
]
![]()
![]()
![]()
[/QUOTE]
Arma forma çok güzel olmuş bence de. Diğerleri klasik bildiğimiz formalar.Çubuklu ve kuruluş formalar zaten geçen sezonda giyilen formalar.
![]()
I'm back...
Last edited by Varonil : 23.Temmuz.2009 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çubuklu forma, Daum'un son sezonundaki çubukluya çok benziyorGenel olarak güzel.
Fenerbahçe seyircisi "Bunlar geçen senenin forması ile aynı diyerek" forma satın almayacaklar mı ? Yoksa bizle özdeşleşen formalar bunlar diyerek satışlar devam edecek mi ?
İşte formalar:
![]()
Armalı olan gerçekten müthiş..
Keşke sarı - beyazı da değiştirselermiş daha güzel olurdu..
Kuruluş ( Sarı - beyaz çubuklu ) formasının aynısını zaten giymiştik. Hem de bu sefer yakalar uyduruk olmuş gibi. Arma forma çok güzel. Çubuklu da manevi açıdan her zaman güzel olsa da daha fazla özen gösterilebilirdi. Ve yine her zaman olduğu gibi taraftarların yaptığı formalar Adidas'ın yaptıklarından daha güzel oluyor.
Şöyle bir formaya neler verilmez ki ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arma forma güzelmiş.Diğerleri aynı kalmış.