Bir iki top üstüne geldi kaleci bence cok iyiydi köşelere giden topları cok iyi cıkardı servet in golünüde cıkaracaktı belki ama kendi oyuncusu bozdu onu![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Macabi Netanya, geçtiğimiz sezon İsrail Ligat Al Ligi'ni dördüncü sırada bitirdi. Netanya'nın başında geçtiğimiz sezon bir dönem, ünlü Alman teknik direktör Lothar Matthäus da görev yapmıştı.
Kadrosundaki oyuncuların tamamı İsrailli olan Netanya maçlarını 7500 seyirci kapasiteli Sar-Tov Stadyum'unda oynuyor. Arka arkaya 3. kez UEFA Kupası'na katılan Maccabi Netanya, geçtiğimiz sezon 2. Ön Eleme turunda Bulgaristan'ın Cherno More Varna takımına elenirken bir önceki sezon ise yine aynı turda Portekiz'in UD Leiria ekibine elenerek Avrupa'ya veda etmişti.
Kaynak:Sporx
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bize rakip olamaz.
Kaleci cok iyiydi aksine , Berkay
emre tilev, maça hava katayım derken saçmalıyor. iyi niyetine tamam da, insan maçtan da soğuyor bazen.
netanya'yı daha hazır takımımızla daha rahat geçeriz. keita ve franco'yu da izleme şansı bulacağız hem.
Arkadaşlar lütfen ya.Siz maçı izlemediniz galiba?
Şut Kaleci'nin üstüne gidiyor ve spiker avazı çıktığı kadar bağırıyor.Buda size güzel bir kurtarışmış gibi geliyor.
Galatasaray'ı tebrik ettim ve umarım gruplara kalır dedim.
Başka ne diyeyim peki?
Galatasaray Dünyanın en iyi kulübü.Mükemmel bir maç oynadılar.Bu kaleci olmasa 10 olurdu dememimi bekliyorsunuz?
Ya arkadasım bu spiker fenerin macınada beşiktasın macınıda avazı cıktıgı kadar bagırıyor biz macı izledik 2 top dısında kaleci köşelere ucup kurtardı.Öyle bişey demeni beklemiyoruz senden.
Sadece bir cümleye takıldım. Kaleci topları sağa sola çelmesin de ne yapsın onu açıklar mısın bizlere ?
Topları yakalaması lazım dersen, şutları ya da kafa vuruşlarını yakalamak göründüğü kadar kolay değildir. Yakalamaya çalışırsa başına iş açar. Sağa sola çeldi de kaç golü kurtardı kalecileri. Helal olsun, çok iyi maç çıkardı.
Günümüz futbolunda artık öyle güçsüz takımlara fark atmak kolay değil...
Ha golü macın basında bulursun o ayrı
Galatasaray bence SOS veriyor...Beğenmedim oyunu...
Sabri'nin kanadından pozisyon veriyoruz yoksa tam olarak kondisyon depolamadık fizik olarak tobol daha üstündü buna ragmen organize olduk Servet bile pas akısına katıldı süper paslar attı.Kaleci devleşmese biraz daha akıllı olsak son vuruslarda 4-5 olurdu.Biraz daha geç açabilmek adına sezonu kondisyon yüklemiyor rijkaard.
Arda çok iyidi..Oyun kurucu olarak mükemmel oynuyor bu sayade yeteneklerini dahada geliştirecek bence..
Baros'un bu sezon döküleceğini ve eski formunu kaybedeceğini düşünmüştüm.Fakat beni yanılttı ve yine mükemmel oynadı.
Takımın sahada çok eksiği vardı isim olarak da eksiktik.
İlk yarıya baktığımızda ideal 11 den 4-5 tane adamm yoktu kötü oynadık kabul ediyorum ama bu takıma daha Keita-Topal-Franco ve yapılırsa Deco ve sağ bek transferleri ...
Bugün GS'nin en sorunlu bölgeleri kale,sağ bek , orta sahanın defansif tarafı ve sağ kanattı ..
Kalede Orkun çok kararsızdı pozisyonlarda onun yerine Franco'nun oynayacağını düşünelim ,
Sağ bekte Sabri , onun yerine de Uğur'un veya yeni transferin oynayacağını düşünmek istiyorum ancak Sabri'yi keser mi hoca kararsızım ,
Defansif orta saha Ayhan ve Sarp anlaşamadıklarını gördüm Ayhan çok lakayıt oynadı orada da Sarp'ın yerine Topal'ın oynayacağını düşünelim ,
Sağ kanatta Yaser , yollayın geriye Kartal'a gitsin bu adam asla GS'nin oyuncusu olamaz o bölgede de Keita görev yapacak ..
Bugün sorunlu olarak gözüken bölgeler zaten ligde yedek oturacakların oynadığı bölgeler aslar Zan haricinde bana güven verdi açıkçası ...
Başka konu Serdar'ı izleyince,Arda'nın Boleslav'a karşı oynadığı maç aklıma geldi bir yıldız daha doğuyor anlamında , ancak tek sorun Arda solda Balta'yla harika verkaçlar yapıyordu Serdar ise Balta'yı kullanmıyor Arda'yla paslaşıyor bu isteği Rijkaard verdiyse tamam onun dışında Balta'dan paslaşma konusunda yararlanmasını görmek isterdim.Ve şanssızlıktır ki adam sakatlandı umarım birşeyi yoktur GS taraftarı olarak olumlu bakıyorum bugünki eksik bölgelerimizde oynayanların ligde yedek kalacağını düşünüyorum...Haydi hayırlısı...
Evlendi ya ondan golleri saklayabilir yani , anladınız![]()
Valla bugünkü oyunuyla Serdar, olası bir sakatlık durumunda ofansta müthiş işler yapabilir gibi duruyor.
Bugün sanki sahaya daha bi yayıldık gibime geldi. Genişliği fazla tuttuk, rakip de savunma kurgusunu çok geniş kurmadı, böylece bizim de tuzağımıza düşmedi. Eğer bizim geniş oynamamıza uyup savunmalarını geniş tutsalar çok farklı bir Galatasaray izlerdik.
Beni sevindiren başka bir nokta, önceki senelere göre çok daha iyi duran top organizasyonu kullanan bir Galatasaray var. Tabi bunun rakibin zayıflığı ile alakalı olup olmadığını daha zorlu rakiplere karşı oynarken göreceğiz ama yine de bir Avrupa kupası maçı olduğunu düşünürsek, çalışılmış 2 poziyondan gol bulduk ve bu beni çok mutlu etti. Rijkaard diğer antremanların yanında duran toplara da önem veriyor demek ki.
Son olarak yeni sistemde Arda daha ön planda olacak gibi. Bu hem bizim için hem de Milli Takım'ımız için iyi bir gelişme olacak. Arda oyun kurmaya, serbest oynamaya alıştıkça semeresini hem biz hem de Milli Takım görecek gibime geliyor. Bugün Arda'nın yaptığı hareketler ve attığı pasları, sol kanatta oynarken fazla göremiyorduk. Şimdi ise ne kadar teknik ve zeki olduğunu daha iyi görmüş olduk. Bu rol kendi yeteneklerini daha üst seviyeye taşıyacaktır.
Son resimdeki "In Haldun We Trust" sözü İsveçli metal grubu In Flames'in sloganından geliyorOrjinali In Flames We Trust.
Serdar'ın kramponları da çok hoşuma gitti![]()
bu arada duran toptan atılan golde rijkaard'ın bu golü çalıştırmış olabileceği hissine kapıldım . sabrinin yapacağı iş değil çünkü o . uzun zamandır da duran toptan doğru düzgün gol atamıyorduk (korner hariç) iyi oldu .
1.pankart gerçekten çok güzel.'Metin'in izinde,Arda'nın peşinde'
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?