Takımın sahada çok eksiği vardı isim olarak da eksiktik.
İlk yarıya baktığımızda ideal 11 den 4-5 tane adamm yoktu kötü oynadık kabul ediyorum ama bu takıma daha Keita-Topal-Franco ve yapılırsa Deco ve sağ bek transferleri ...
Bugün GS'nin en sorunlu bölgeleri kale,sağ bek , orta sahanın defansif tarafı ve sağ kanattı ..

Kalede Orkun çok kararsızdı pozisyonlarda onun yerine Franco'nun oynayacağını düşünelim ,
Sağ bekte Sabri , onun yerine de Uğur'un veya yeni transferin oynayacağını düşünmek istiyorum ancak Sabri'yi keser mi hoca kararsızım ,
Defansif orta saha Ayhan ve Sarp anlaşamadıklarını gördüm Ayhan çok lakayıt oynadı orada da Sarp'ın yerine Topal'ın oynayacağını düşünelim ,
Sağ kanatta Yaser , yollayın geriye Kartal'a gitsin bu adam asla GS'nin oyuncusu olamaz o bölgede de Keita görev yapacak ..

Bugün sorunlu olarak gözüken bölgeler zaten ligde yedek oturacakların oynadığı bölgeler aslar Zan haricinde bana güven verdi açıkçası ...

Başka konu Serdar'ı izleyince,Arda'nın Boleslav'a karşı oynadığı maç aklıma geldi bir yıldız daha doğuyor anlamında , ancak tek sorun Arda solda Balta'yla harika verkaçlar yapıyordu Serdar ise Balta'yı kullanmıyor Arda'yla paslaşıyor bu isteği Rijkaard verdiyse tamam onun dışında Balta'dan paslaşma konusunda yararlanmasını görmek isterdim.Ve şanssızlıktır ki adam sakatlandı umarım birşeyi yoktur GS taraftarı olarak olumlu bakıyorum bugünki eksik bölgelerimizde oynayanların ligde yedek kalacağını düşünüyorum...Haydi hayırlısı...