Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
1 ile 30 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

harika abi ya

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam Süper oLMus
    Quote Originally Posted by KristaL View Post
    hocam video çok bomba hee
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    hocam video harika olmuş
    gece gece baya güldüm, Allah razı olsun
    Quote Originally Posted by CalibreTR View Post
    hocam yine ilklerin insanı olmuşsun Helal olsun sana Pascal Nannar Pascal Nannar oooo ooo
    Quote Originally Posted by udayim View Post
    Başarılarınızın Devamını Dilerim...
    Quote Originally Posted by cemre29 View Post
    hocam video süper olmuş..başarılar dicem ama nasıl olsa başarılı oluon o yüzden demiyorum
    Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    on numara olmuş video ellerine sağlık
    Quote Originally Posted by Muwin View Post
    Hocam Video Çhok Manyak olMUş
    Quote Originally Posted by tugycan View Post
    harika abi ya

Herkese teşekkürler... Bugün hanımla bir film izleyip öğleden sonra kariyere devam ederiz diyordum ama filmi seçene kadar öğlen oldu şu anda yüklüyor,birazdan başlasak 2-3 saat sonra gelip bir kariyer yapalım yaww... 2 gündür aksattık,özledim oyunu....

Bakalım şu yeni aldıgım Ali Ekber ortasahada neler yapacak.... Adama 4,5 milyon € saydım, oynamazsa iş kötü oynarsa da başkan parayı görünce satıyor

Film yüklenene kadar FM hakkında ince bilgilere devam edelim....

BİLGİ PAYLAŞIMI

ZOR MAÇLARDA ORTASAHAYA OYUNCU SEÇİMLERİ

Gerek Avrupa kupaları olsun gerekse normal lig maçlarınız olsun eğer maçları kazanmak istiyorsanız en önemli şey gol atmaktır fakat topun sizde olması da bir o kadar önemlidir. Top hakimiyeti için orta alanda yetenekli oyuncular kullanabilirsiniz ancak Delgado, Alex,Lincoln,Tabata vs. gibi oyuncular sizden zayıf rakiplere karşı oynarken sürekli hücumu düşüneceğinizden dolayı işe yaramasına rağmen büyük maçlarda bazen 8-9'luk oynarken bazen de 5,2 , 5,8 gibi oranlara iniverirler Bu o oyuncuların karşısında oynayan rakiple ilgilidir. Rakip güçlü ,fizikli ve iyi marke eden bir adamsa sizin oyuncunuzuz takıma tek katkısı olan hücuma dönük özellikle ortadan kalkacagı için oyunda 1 kişi eksik kalırsınız... Zaten savunmaya yardım etmiyor genelde bu tip oyuncular...Büyük maçlarda kanattan hücum ederek,orta sahayı daha çok çift yönlü ya da defansif yönü kuvvetli oyunculardan kurarak çok başarılı maçlar çıkarabilirsiniz... Rakip yeterince yorulduktan sonra yine AMC tarzı oyuncunuzu oyuna alabilirsiniz ama rakip diriyken onu rakibin kucagına atarsanız sizin açınızdan orta alanda top hakimiyeti zor olur... Tabiki bazen bu AMC tarzı oyuncular her ne kadar maçta fazla kıpırdayamasa da buldugu tek fırsatta uzaktan falan gol atarak 5,8'den bir anda 7,2 gibi bir rating'e çıkıverince insan aldanıyor ama büyük maçlarda ilk yarıda fırsat bulamaz ve iyi bir markajcıyla karşı karşıya kalırsa maçı rakip lehine çevirebiliryor 45 dk da AMC tarzındaki oyuncular belki de en sevilen oyuncular oluyor çünkü hem gol hem asistlerle ismini en çok gördüğümüz isimler oluyor ve onları ilk 11'den kesmek insanın pek işine gelmiyor ama özellikle sizden çok güçlü bir ekiple oynuyorsanız orta alanda 3 tane DMC/MC tarzı oyuncu kullanırsanız AMC'nin eksikliğini hissetmeden orta alana hakim olabilirsiniz....

Öğleden sonra görüşürüz.....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri