harika abi ya![]()
![]()
Yarı Finalde Elenir
Final Oynar
Kupayı Alır
harika abi ya![]()
![]()
Herkese teşekkürler... Bugün hanımla bir film izleyip öğleden sonra kariyere devam ederiz diyordum ama filmi seçene kadar öğlen oldu
şu anda yüklüyor,birazdan başlasak 2-3 saat sonra gelip bir kariyer yapalım yaww... 2 gündür aksattık,özledim oyunu....
Bakalım şu yeni aldıgım Ali Ekber ortasahada neler yapacak.... Adama 4,5 milyon € saydım, oynamazsa iş kötüoynarsa da başkan parayı görünce satıyor
![]()
![]()
Film yüklenene kadar FM hakkında ince bilgilere devam edelim....
BİLGİ PAYLAŞIMI
ZOR MAÇLARDA ORTASAHAYA OYUNCU SEÇİMLERİ
Gerek Avrupa kupaları olsun gerekse normal lig maçlarınız olsun eğer maçları kazanmak istiyorsanız en önemli şey gol atmaktır fakat topun sizde olması da bir o kadar önemlidir. Top hakimiyeti için orta alanda yetenekli oyuncular kullanabilirsiniz ancak Delgado, Alex,Lincoln,Tabata vs. gibi oyuncular sizden zayıf rakiplere karşı oynarken sürekli hücumu düşüneceğinizden dolayı işe yaramasına rağmen büyük maçlarda bazen 8-9'luk oynarken bazen de 5,2 , 5,8 gibi oranlara iniverirlerBu o oyuncuların karşısında oynayan rakiple ilgilidir. Rakip güçlü ,fizikli ve iyi marke eden bir adamsa sizin oyuncunuzuz takıma tek katkısı olan hücuma dönük özellikle ortadan kalkacagı için oyunda 1 kişi eksik kalırsınız... Zaten savunmaya yardım etmiyor genelde bu tip oyuncular...Büyük maçlarda kanattan hücum ederek,orta sahayı daha çok çift yönlü ya da defansif yönü kuvvetli oyunculardan kurarak çok başarılı maçlar çıkarabilirsiniz... Rakip yeterince yorulduktan sonra yine AMC tarzı oyuncunuzu oyuna alabilirsiniz ama rakip diriyken onu rakibin kucagına atarsanız sizin açınızdan orta alanda top hakimiyeti zor olur... Tabiki bazen bu AMC tarzı oyuncular her ne kadar maçta fazla kıpırdayamasa da buldugu tek fırsatta uzaktan falan gol atarak 5,8'den bir anda 7,2 gibi bir rating'e çıkıverince insan aldanıyor ama büyük maçlarda ilk yarıda fırsat bulamaz ve iyi bir markajcıyla karşı karşıya kalırsa maçı rakip lehine çevirebiliryor 45 dk da
AMC tarzındaki oyuncular belki de en sevilen oyuncular oluyor çünkü hem gol hem asistlerle ismini en çok gördüğümüz isimler oluyor ve onları ilk 11'den kesmek insanın pek işine gelmiyor ama özellikle sizden çok güçlü bir ekiple oynuyorsanız orta alanda 3 tane DMC/MC tarzı oyuncu kullanırsanız AMC'nin eksikliğini hissetmeden orta alana hakim olabilirsiniz....
Öğleden sonra görüşürüz.....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc