-
25.Temmuz.2009, 15:57
Dünya yıldızı alacağız,Ronaldo'yu gölgede bırakacak transfer yapacağız dediği iddaa edilen Şeref Yalçın'ın açıklamaları;
Videosuda var.Yapıyorsan böyle haber yapacaksın...
''Delgado ile görüşmelerimiz olumlu geçti''
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Delgado konusunda görüşmelerin olumlu geçtiğini fakat henüz kesin bir sonuca varamadıklarını açıkladı.
Siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı İspanya'nın Huelva kentinde DHA'nın sorularını yanıtlayan Yalçın, sakatlığı bulunan Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması konusunda başkan Demirören'in, Arjantinli futbolcunun menajerliğini yapan babası Eduardo Delgado ile görüştüğünü belirterek, "Henüz kesin bir sonuca varamadık. Kendisiyle ve babasıyla görüşmelerimiz sürüyor. Bütün görüşmeleri başkanımız yapıyor. Biz de tabii dahil oluyoruz o görüşmelere. Görüşme olumlu geçti. Başkanımız bu gün de kendisiyle görüşecek. Herhalde iyi bir sonuca varacağız gibi gözüküyor" dedi.
Yalçın ayrıca, Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması halinde takıma katacakları yeni yabancı oyuncu için temaslarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Öncelikle kontenjanımızı boşaltıp, ondan sonra transferimize bakacağız. Tabii ki gündemde olan oyuncularımız var. Yönetim kurulumuzca iyi bir karar vereceğimizi düşünüyorum. Güzel bir transfer olacak" diye konuştu.
Haber:Övünç ÖZDEM-Kamera:Ali DANAŞ/HUELVA DHA
Söylediğim gibi bu tip haberler taraftarı beklenti içine sokup,olmayınca yönetime sallatmak,taraftarı huzursuz etmek için yapılan maksatlı haberler.Kimsenin öyle bir açıklaması olmadı...
Mesaj Yetkileri