Quote Originally Posted by Oghuse View Post
Bol şanslar adaş..
Artık yeni bir heyecan aramanın vakti gelmişti. Yaklaşık 1 saat boyunca düşündükten sonra karar verdim. Olayın canlı şahitleri birazdan bu konuya değineceklerdir.
Çok iyimser olmuş.. O kadar dedik Parma al diye ama bu da iyidir..Kulüp Başarıları falan..

Olmadı Parma'yı da ben alırım..
Her türlü akıl çelici harekete rağmen doğru seçeneği sonunda buldum.

Quote Originally Posted by KristaL View Post
başarılar abicim.. heyecanla bekliorum..
Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
Hocam Sunu Okuyunca Gözlerim Doldu Gercekten

Başarılar Diliyo Uzun Soluklu oLmasını İstiyorum Takip Listeme aLdım
Quote Originally Posted by Meart05 View Post
Başarılar Abi
Güzel ama 1 saat fazla olmuş aslında
Ama geç ama öz bir karar olmuş
Ss'leri bekliyoruz
Quote Originally Posted by Togiii View Post
Başarılar Oğuz abi .Değişik liglerde oynamak da çok keyif verici.
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Yavaş yavaş ülkeye alışmaya başlıyordum. Yeni bir kent, yeni insanlar, yeni bir kültür bunlara alışmak biraz zor olsa da bir şekilde alışmaya çalıştım. Kulübün bana ayarladığı ev tesislere ve stadyum aynı yerde olduğu için onlara çok yakındı. Zaten küçük bir şehir olduğu için ulaşım sıkıntısı olmuyordu. Basın toplantısı yapılmadan ve kontratı imzalamadan önce başkanla yaptığımız konuşmada kendisi bana isteklerini söylemişti.

Jim Kerr: " Sizin gibi başaarılı bir teknik direktörü buraya getirebilmek bile bizim için büyük bir başarıydı. Geldiğiniz ve en azından teklifimi dinlemek istediğiniz için size teşekkür ediyorum. Bizim size verebileceklerimizi tahmin etmişsinizdir aslında, bütçemiz kısıtlı, transfer yapma şansını bulacağınızı düşünmüyoruz. Zaten sizden bu sezon beklediğimiz başarı sadece ulusal anlamda olacaktır. Uluslararası arenada sizden şuan için bir şeyler beklemek fazla iyimser olur. Teklifimiz hakkında ne düşünüyorsunuz ve eğer kabul ederseniz bizden özel olarak yapılmasını istediğiniz şeyler var mı? "

Oğuz Kağan: " Bana bu fırsatı tanıdığınız için asıl ben teşekkür ederim. Takımınızı uzun süredir takip ediyordum. Para ile ilgili konularda konuşmak istemiyorum, sonuçta siz bu işi daha iyi biliyorsunuz, işinize karışmak istemem.

Teklifinizi kabul etmeden önce isteklerimi belirteyim.

Soyunma odasının ve sahanın tek sorumlusuyumdur. Hiçbir şekilde yönetimin veya başka bir oluşumun saha içine ve soyunma odasına karışmasını istemem.

Yönetime parasal konularda karışmam, herkesin kendi bildiği işi yapmasını isterim. Oyuncu transferi konusunda parasal konular dışındaki son söz bana aittir.

Oyuncularım hakkında benim dahilim dışında kimseye en ufak bir şey söyleme izni verdirmem.

Eğer bu şartlarımı kabul ederseniz sizinle seve seve çalışırım.
"

Jim Kerr: " Şartlarınızı kabul ediyoruz. Basın toplantısına kadar şehri biraz dolaşın, takım ile ilgili görüşler alın, eviniz bugün içinde hazır olacaktır. "

Oğuz Kağan: " Basın toplantısında görüşürüz. "