Başarılar dilerim giriş çok güzel harbiden transferlerde çok iyi
Başarılar dilerim giriş çok güzel harbiden transferlerde çok iyi
Gittiği yere kadar ozyy'cim..
Amaç o zaten..![]()
Sağol Ümit..
Teşekkürler Deniz..
Takımla işler harika gidiyordu bunun için olsa gerek yeni ödüller bekliyordum.Önümüzdeki maç için rakibin maç kasetlerini izlerken telefon çaldı.
O.E.: Alo!
H.C.: Merhaba Ortak nasılsın?
O.E: İyidir.Hatta mükemmel desem yeridir..Asıl önemli olan sen nasılsın senin işler nasıl?
H.C.: Ben uzunca bir müddet Italya'da olmayacağım buradaki sıkıntılı durum halloldu Honduras'a geçiyorum.Yakın bir zamanda geri döneceğim.Başarılarının karşılığı olarak 2. parti parayı başkana gönderiyorum.Transfere harcarsınız.
O.E: Yeni yıldızlar istiyorsun yani?
H.C: Evet. O Alex denen adamı nerden buldunuz harika oynuyor.Sonra Lucarelli'de kaptan olan o da harika oynuyor. Ancak İtalya kupasında elenmeyi yakıştıramadım.
O.E. : Yeni Alex'ler buluruz o halde zaten şimdiden Seria A'dan kulüpler peşine takıldı.İtalya kupasını hiç sorma maçı izledin mi bilmiyorum çok atak bulduk atamadık.Üstüne üstlük golü atan adamda bizim oyuncumuz..Seneye topuklarına sık onun..
H.C. :Neyse ben birazdan Meksika aktarmalı olarak Honduras'a geçiyorum size sezonun geri kalanında bol şanslar.Ben sezon arasında yeni kaynaklar gönderirim.Şimdilik hoşçakal görüşürüz.
O.E. : Görüşürüz. Kendine iyi ba
dııııııtttt dıttttt
O.E: Yüzüme kapattı..![]()
Transfer parasının gelmesiyle birlikte Scout ekibimizi güçlendirdik ve çok başarılı bir ekip ile dünyayı taramaya başladık..Bir sonraki sabah ise transfer bütçesinin yaklaşık 5.5M € olduğu haberi geldi.Orta Saha'da bir Maestro için arayışlara koyulduk..
Arkası birazdan...