1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Güneş Sarıydı, Gece Lacivert, Aynı Futbol Gibi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim giriş çok güzel harbiden transferlerde çok iyi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Oğuz abi hikayen kaç bölüm sürücek .
    Gittiği yere kadar ozyy'cim..
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Oğuz hastayım şu başlıklara
    Amaç o zaten..
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Basarılar Oguz. Giriş süper olmus
    Sağol Ümit..
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Başarılar dilerim giriş çok güzel harbiden transferlerde çok iyi
    Teşekkürler Deniz..

Takımla işler harika gidiyordu bunun için olsa gerek yeni ödüller bekliyordum.Önümüzdeki maç için rakibin maç kasetlerini izlerken telefon çaldı.
    O.E.: Alo!
    H.C.: Merhaba Ortak nasılsın?
    O.E: İyidir. Hatta mükemmel desem yeridir..Asıl önemli olan sen nasılsın senin işler nasıl?
    H.C.: Ben uzunca bir müddet Italya'da olmayacağım buradaki sıkıntılı durum halloldu Honduras'a geçiyorum.Yakın bir zamanda geri döneceğim.Başarılarının karşılığı olarak 2. parti parayı başkana gönderiyorum.Transfere harcarsınız.
    O.E: Yeni yıldızlar istiyorsun yani?
    H.C: Evet. O Alex denen adamı nerden buldunuz harika oynuyor.Sonra Lucarelli'de kaptan olan o da harika oynuyor. Ancak İtalya kupasında elenmeyi yakıştıramadım.

O.E. : Yeni Alex'ler buluruz o halde zaten şimdiden Seria A'dan kulüpler peşine takıldı.İtalya kupasını hiç sorma maçı izledin mi bilmiyorum çok atak bulduk atamadık.Üstüne üstlük golü atan adamda bizim oyuncumuz..Seneye topuklarına sık onun..

H.C. : Neyse ben birazdan Meksika aktarmalı olarak Honduras'a geçiyorum size sezonun geri kalanında bol şanslar.Ben sezon arasında yeni kaynaklar gönderirim.Şimdilik hoşçakal görüşürüz.
    O.E. : Görüşürüz. Kendine iyi ba
    dııııııtttt dıttttt
    O.E: Yüzüme kapattı..

Transfer parasının gelmesiyle birlikte Scout ekibimizi güçlendirdik ve çok başarılı bir ekip ile dünyayı taramaya başladık..Bir sonraki sabah ise transfer bütçesinin yaklaşık 5.5M € olduğu haberi geldi.Orta Saha'da bir Maestro için arayışlara koyulduk..

Arkası birazdan...

Mesaj Yetkileri