golleri izleyebileceğimiz bi yer var mı?
golleri izleyebileceğimiz bi yer var mı?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
kazımı mı forvette deniyo deividi mi daum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İzlediğim bölümde Deivid'i forvette Kazım'ı ise sağ kanatta denedi. Santos - Carlos uyumu güzeldi. İki oyuncunun da hem bek hem de açık oynayabilme özelliğinden dolayı hücumda bazen Santos bazen Carlos gözüktü. Genel olarak tüm oyuncular iyi oynadı fakat tabi ki bu maç ölçü değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kazım'ı önceki maç forvette denemişti. Bu maçtada Deivid'i denedi. Yalnız Kazım'ın oyunu hoşuma gitti bu hazırlık maçlarında. Çok istekli, inşallah böyle devam eder.
Maçı izlemedim ama; Beşiktaş ve Honved karşılaşması taktiğini yansıtacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bilica'nın attığı golde, R.C3'ün yaptığı asist mükemmel.
Bilica'nın golde Asisti Guiza yapıyor.Attığımız tüm gollerde çok kaliteliydi.Bu maç bir ölçü değil ama bu sene özellikle Kadıköy'deki maçlarda güzel futbol izleyeceğiz gibi gözüküyor.
Santos harika bir gol attı..Cok umutluyum ondan.Carlosla inanılmaz bir uyum yakalamıs ve daha da arttıracaklar bunu...
Deivid de iyi oynuyor.Kaptan Alex her zamanki gibi...
Yalnız Bilica golü atarken sakatlanabilirdi aşırı gerilmiş...
en azından anadolu ekiplerine karşı böyle güzel bir futbol izleyebiliriz. rahat 10 olabilirmiş güzel oynamış takım. ama allah'a şükürler olsun ki artık içeri kateden bir sol açığımız var...
Yeni Transferin golü çok sağlam tebrikler..
daum'un söylediği güzel bir söz var kazım ile ilgili:Colin ilk geldiğinde, oyun kurgumuzu anlattığımda 'Ben defans yapmam' demişti. 3-4 hafta sonra Colin'in bizim bir şey dememize gerek kalmadan kendiliğinden defansa geldiğini gördük. Bu beni hoca olarak mutlu ediyor.
daum oyuncusunun gönlünü almayı iyi biliyor hele ki geçen seneki olaylardan sonra. kazım da dik başlılık etmeden gayet güzel bir hazırlık dönemi ve hazırlık maçları geçirdi...
Maçı stadta Eren abiyle izledik![]()
Takım umut veriyor gerçekten.Dos Santos süper gol attı.Kazım baya etkiliydi çok top kaptıAlex her zamanki hali
Carlos'da baya etkiliydi hiç yorulmadı.Gollerde etkisi vardı.
Kazım'da bu sene inanılmaz değişiklik var. Daum'un jokeri olacak herhalde bu gidişle. Önce forvet denedi bu maçta açıkta oynattı. FM tabiriyle Bolu kalecisi 10.00 overall çıkardı. Bu maç rahat 10 olurdu Atacan çok sağlam topları çıkardı.
Sol kanat otoban gibi oldu Roberto Carlos, Santos'un önünde oynuyo gibi ama sürekli değişiyolar ve özlediğimiz Sol kanat akınları geliyo. Uğur formayı artık zor kapar. 1 yıl yatmasının karşılığında 1 yılda şimdi çalışacak forma kapmak için. Bütün goller çok güzeldi. Alex'i söylemek bile istemiyorum 2 Bolu oyuncusunu oyundan düşürüp topu nasıl yolladı o köşeye vallahi hayret. Santos'un golu nefisti. Zaten kendiside söyledi ben sert şutla gol atmadım hep teknik vuruyorum diye. Takımı çok beğendim. Gûiza apayrı Gûiza olmuş. Mehmet Topuz'un arapası nefisti Gûiza alıştığımız aşırtmalarını yaptı.
Artık Honved maçı var önümüzde büyük ihtimal aynı kadro çıkar. Cristian Baroni oynatmaz sanırım. Dün akşam az oynama şansı buldu son dakikalarda 1 şut çekti ama oturmadı ayağına. Daha oynadıkça kesin bilgi sahibi oluruz. Honved karşısındada en az 5 gol bekliyorum takımdan
bu şekilde oynarsak tek forvette guiza sorun yasamaz çunku alex sag acık sol acık geldigi gibi beklerde geliyo bu yıl fazlasıyla çok daha tempolu oynayacagız gibi gözüküyo ayrıca cristian oynamayacaksa honved macında umarım deniz oynar selcuk çok yavaşlatıyo takımı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Vay Be Bilicaya Bak Golüde 58.Dakikada Atmış Tam Sivaslı Bu Adam![]()
Profesyonel Futbol Takımımız Boluspor ile yaptığımız hazırlık maç sonrası Fenerbahçe Can Bartu Kamp Tesisleri'nde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçı Honved ile Perşembe günü yapacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Sabah saat 10.00'da Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetiminde konferans salonunda toplanan oyuncularımız 20 dakikalık bir toplantı yaptı. Ardından Roland Koch'un sahada oyuncularımıza hitaben "Akşamki maçta kaç gol yedik" sorusuyla başlayan antrenmanda oyuncularımızın "1" cevabı verince Koch'un tüm oyuncularımıza 30 adet şınav çektirdiği görüldü. Sonrasında her gol için ayrı ayrı tezahürat yapan oyuncularımız arasından Bilica'nın maçın adamı seçildiği ve Koch ile Tumani'nin kucağında kısa bir tur attığı gözlemlendi. Isınma ve koordinasyon hareketleri ve 32 dakika süren ve ormanlık alanla alt sahayı kapsayan düz koşu çalışmasından sonra akşamki maçta oynayan oyuncularımız masaj ve tedavi için tesislere döndüler. Kalan oyuncularımızla yaklaşık 2 saatlik bir çalışma yapan Christoph Daum antrenman sonrası 25 dakika süreyle sahada oyuncularımıza kademeli koşu yaptırarak antrenmanı tamamladı. İlk 11'de yer almayan oyuncularımız önce geniş alanda daha sonra da dar alanda yaptıkları çift kale maç yaptılar. Bir süre önce Asbaşkanlarımızdan ve yöneticimiz Ali Koç tarafından yenilenen basın odası da bugün yapılan antrenmanla kullanılmaya başlandı. Sakatlıkları devam eden Semih ile Özer, Dolu Arslan'la düz koşu yaptılar. Takımımız Pazartesi gününü tek antrenman yaparak geçirecek. Fenerbahçe Can Bartu Kamp Tesisleri'nde yapılacak çalışma saat 18.00'de başlayacak ve basın mensuplarına açık olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maçın adamı omuzlarda taşınıyor, yenilen gol başına otuz şınav çekiliyor..bakalım daha neler göreceğiz![]()
Last edited by enforcer : 27.Temmuz.2009 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daum Fenerbahçe'nin birinci ve ikinci kaptanını seçti. İşte yeni kaptanlar...
Fenerbahçe'de, Daum'un takım kaptanı Alex'i bu görevde düşünmemesi üzerine başlayan arayışlar bitti. Alman hocanın Carlos'u birinci, Emre'yi de 2. kaptan olarak düşündüğü ve bu konuda yönetimden onay beklediği ortaya çıktı.
Sarı-Lacivertliler'de yeni sezonda takımın 1. kaptanı Roberto Carlos olacak... Teknik Direktör Christoph Daum'un son iki sezonda takımın kaptanlığını yapan Alex'i bu görevde düşünmemesi üzerine başlayan arayışlar son bulmak üzere. Basına "Alex'in üzerindeki kaptanlık yükünü hafifletmek istiyorum. Bu nedenle imkan olsa her maça farklı bir kaptanla çıkarım" diyen Daum, Brezilyalı yıldızı pasivize etmek amacında. Mevcut kaptanı görevden alarak takım içindeki etkinliğini artırmak isteyen Alman hocanın, kaptanlık için ilk tercihinin Başkan Aziz Yıldırım'ın da çok istediği Emre Belözoğlu olduğu ancak olası tepkiler nedeniyle bundan vazgeçtiği öğrenildi. Takımdaki 8 Brezilyalı'yı düşünerek hareket eden Daum da Sambacılar'ı küstürmemek için takıma bir başka Brezilyalı yıldızı kaptan yapmaya karar verdi.
EMRE GİZLİ KAPTAN
36 yaşındaki Carlos'u 1. kaptan olarak düşünen Alman hoca, Emre'yi de 2. kaptan yapmak amacında. Bu konudaki fikrini yönetime ileten Daum, şimdi onay bekliyor. Yönetim de hafta başındaki toplantıda bu konuyu tartışıp fikrini Alman hocaya iletecek. Bu arada yabancı kontenjanı nedeniyle Carlos'un yedek bekleyeceği maçlara da Emre kaptan çıkacak. Bir aksiklik olmaması halinde de gelecek sezondan itibaren Emre direkt birinci kaptan olacak.
mynet
(/s)
Daum Alex'e olan takintisini simdiden belli etmeye basladi
alexe daumun takıntısı falan oldugunu sanmıyorum daumun ilk döneminde gelmedi mi alex sonra alex üzerine taktikler yaptı 4-3-1-2 4-4-1-1 gibi alexi hep ön planda tuttu bence kampa geç katıldıgı için bi tepki kaptanlıgının alınması
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alex'ten kaptanlığın alınacağına ihtimal vermiyorum...
Mynet'in haberi,yani uydurma haber..
Andre Santos Brezilya - Estonya maçı için milli takıma çağrıldı.
(/s)
Akşam antrenmanında ikili mücadele ile başından darbe alan ve ambulansla Acıbadem Hastanesi'ne götürülen kalecimiz Volkan Babacan'ın yapılan tüm muayenelerinde bir problem olmadığı, tomografisinin temiz çıktığı açıklandı. Saat 22.00'de hastaneden ayrılan Babacan tesislere geri döndü.
Last edited by Since-1907 : 29.Temmuz.2009 at 16:47
Kaptanımız Alex
Takımımız içinde bir liderler grubu oluşturmaya çalışan Teknik Direktörümüz Christoph Daum, ilk resmi karşılaşmamız olan Honved maçı öncesinde, takım kaptanlığı görevini Alex'e verdi. Takım içinde oluşturulan liderler grubunun diğer üyeleri Semih Şentürk, Emre Belözoğlu ve Roberto Carlos ise takım kaptanı yardımcılığı görevini üstlendi.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Volkan'a yapılan bir ayıp var. Emre muhteşem bir futbolcu, ama kaptanlık verilmemeliydi, aynı şekilde R.Carlos'a da öyle.
Alex, Semih ve Volkan kaptan olmalıydı.