Cristian'ı beğendiniz mi? İzleyen arkadaşların yorumlarını merak ettim. Santos iyiymiş bayağı.Öyle deniyor.
Cristian'ı beğendiniz mi? İzleyen arkadaşların yorumlarını merak ettim. Santos iyiymiş bayağı.Öyle deniyor.
Maçı staddan izledim. Andre dos santos gerçekten çok iyi ve Sol bek Sol açık
Maç içinde sık sık carlos önde santos arkada ve carlos arkada santos önde oynadılar. Sırayla atak yaptılar. İkiside çok hızlı. Santos çok teknik gözüktü bana.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Evet Santos iyiydi de Cristian için konuşmak erken.Bir de beyler ben size birşey soracağım biz Santos ve Cristian a bonservis bedeli ve yıllık olarak ne kadar ödeyeceğiz ? kafam karıştı farklı duyumlardan.
Ortalıkta dönen rakamlardan yola çıkarsak, Cristian için 5 m avro, Santos için 7 M Avro. Zaten yaptığımız 6 transfere toplam 31.5 m avro bonservis ödemişiz.
--------------------------------------------------------------------------
Mehmet Topuz ~ 10.6 milyon (9 milyon + Gökhan Emreciksin
) Andre Santos 7 milyon
Cristian 5 milyon
Özer Hurmacı ~ 5 milyon (4.2 milyon + İlhan Parlak + Özgür Çek)
Fabio Bilica ~ 4 milyon (2.7 milyon + Yasin Çakmak)
Bekir İrtegün Bedelsiz
Dipnot: Goal.com'un araştırmasıdır.
(/s)
O değilde maç resimlerine baktım şu forma arkası "ÜLKER" reklamları çok çok itici duruyor. Federasyon nasıl böyle bir karar verir anlamıyorum. Klüplere ek gelir sağlamak yerine TV Gelirleri için birşeyler yapmalılar. Yabancı oyuncu kısıtlaması, TV gelirleri vs. bunlar eklenince Avrupa'da başarı nasıl söz konusu olabilir? Yıllardan beri kısıtlama var Türk futbolunun ilerlemesi Türk gençlerinin ilerlemesi açsıından. Bu bize ne getirdi? Bunu sorgulamak lazım.
Geçen FBTV de forma satışlarını gösteriyodu bende özellikle ona dikkat ettim sırtında ülker yazıyomu diye ama yazmıyodu..
baroni iyi çıkmazsa yandık.
volkan
g.g-bekir(önder)-bilica-carlos
-deivid-baroni-emre-dos santos
-----------alex
----------semih
diye tasarladım kafamda![]()
Fener, Morientes'in peşinde
Tecrübeli İspanyol santrfor Fernando Morientes'in menajeri Gines Carvajal, golcü oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğunu söyledi.
Yıllarca Real Madrid formasını giyen Morientes'in Valencia olan sözleşmesi, geçen sezonun sonunda sona ermişti.
L'Equipe'e konuşan tecrübeli oyuncunun menajeri Gines Carvajal, Fernando Morientes'in Olympiakos'a transfer olmak üzereyken, gelen çok sayıda teklif sebebiyle Yunan ekibine gitmekten vazgeçtiğini ve teklifleri tekrar değerlendirmeye başladığını ifade etti.
33 yaşındaki oyuncuyla Arjantin'den Estudiantes, Fransa'dan Marsilya, Türkiye'den Fenerbahçe ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden birkaç kulübün ilgilendiğini belirten Carvajal, "Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps ile Monaco'da birlikte çalışmışlardı. Bu yüzden, Fernando Marsilya'ya daha yakın" şeklinde konuştu.
İspanya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli golcülerden birisi olan Fernando Morientes, 47 kez milli takım forması giyip 27 gol attı.
Goal.com
Güiza bu yıl takımda kalacak.Yıldız transferinin önümüzdeki sene yapılacağını düşünüyorum.Şu an için bir transfer yapılacaksa defans bölgesinde stoper mevkisine yapabiliriz.
Morientes Ronaldo haberleri uydurma haber.Güiza gitmez artık.Defans bir takviye yaparsak güzel olur.Şu anki takım da benim içime siniyor aslında.
Sercan Yıldırım'ı alamadık ah ahhh..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Lugano işi ne oldu? Geçen hafta anlaşıldı haberleri falan çıkmıştı.
Hala kesinliğe kavuşmuş bişey yok.Anlaşıldı diye çıksa da basında klupten doğrulanmış değil.Bizde merakla bekliyoruz Lugano hakkında gelişmeleri inşallah anlaşılır ancak benim umudum az.Edu'yla devam edecekler bence.Bu Bilica da çok canımızı yakar gibi geliyor bu sene Lugano'dan sonra attan inip eşşeğe binmek gibi olacak bence ya bakalım hayırlısı inşallah yanılırım..
salı günü luganonun menajeri tarafından kesin birşey açıklanacak deniliyordu kalıp kalmaması konusunda
Denenmeye izin vermezler, Manchester United almak isteseydi şuana kadar alırdı zaten Sercan'ı, çünkü bildiğim kadarıyla 2-3 senedir Sercan'ı izliyorlar, daha neyin denemesinden bahsediyorlar.
Biri Lyon'a... Biri Ajax'a...
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Lugano ile geçen sene bekleneni veremeyen ve hala kafalarda soru işaretleri yaratan Güiza hakkında iki çarpıcı iddia ortaya atıldı.
Goal.com'da yer alan haberlere göre, Ajax kendine hala takım bulamayan Lugano ile ilgileniyor, Lyon ise Remy ya da Gignac'tan birini alamadığı takdirde, Daniel Güiza için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. İşte o 2 iddia:
GÜİZA'YA 12 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin sorunlu yıldızına bir talip de Fransa'dan çıktı. Olimpik Lyon Kulübü, Remy ya da Gignac'tan birini alamadığı takdirde, Daniel Güiza için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Karim Benzema'yı Real Madrid, Kader Keita'yıysa Galatasaray'a satan Olimpik Lyon, Porto'dan aldığı Lisandro Lopez'le forvet açığını bir nebze de olsa kapatmasına karşın, kadrosunu sağlama almak istiyor.
Uzun süredir Toulouse'da oynayan André-Pierre Gignac ve Nice'in golcüsü Loic Remy'nin peşinde koşan; ancak bu oyuncuların kulüplerini ikna etmekte bir hayli zorlandığı bilinen Lyon'un, şimdi de Fenerbahçeli Güiza'yı gündemine aldığı öğrenildi. L'Equipe gazetesinin bugünkü sayısında yeralan haberde, Fransız devinin, İspanyol golcü için Kanarya'ya 12 milyon Euroluk bonservis bedeli önermeye hazırlandığı belirtildi.
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Real Mallorca'dan yaklaşık 14 milyon Euro'ya transfer ettiği Daniel Güiza'ya daha önce Zenit St-Petersburg' da talip olmuş ve sarı-lacivertli kulübe 10 milyon Euro artı Fatih Tekke'yi önermişti.
AJAX'TAN LUGANO HAMLESİ
Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Diego Lugano içi talipler bitmiyor. Liglerin başlamasına sayılı günler kala hala bir takım bulamayan Urugaylı'yı, milli takımdan arkadaşı Luis Suarez'in aradığı ve Ajax'a gelip gelmeyeceği sorduğu öne sürüldü.
Fenerbahçe'yle bağlarını kopartıktan sonra günlerdir kendisine kulüp arayan Diego Lugano'ya şimdi de Ajax'ın talip olduğu öne sürüldü. Hollanda basınının iddiasına göre Ajax'ta forma giyen Luis Suarez'in Urugay Milli Takımı'ndan kaptanı Lugano'yu telefonla aradığı ve "Ajax'ta oynamak ister misin?" diye sorduğu öne sürüldü. Lugano'nun bu soru karşısında biraz zaman istediği ve cevabını daha sonra vereceği belirtildi.
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir süredir Montevideo'daki milli takımın tesislerinde kendi başına antrenman yapan Lugano'nun ismi özellikle Lazio'yla ciddi olarak anılıyordu. Ancak her ne olduysa Lugano'nun Lazio'ya transferi bir türlü gerçekleşemedi.
Uzun zamandır bir savunma oyuncusu arayan Ajax, Onyewu için Fenerbahçe'yle beraber girişimlerde bulunmuş, ancak ABD'li oyuncuyu Milan'a kaptırmıştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Ligtv
Last edited by ForsakeN : 27.Temmuz.2009 at 16:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
edu'nun lisansından hala haber yok...
Brezilya'daki doktorlar yakında sahalara döner diyormus bazı doktorlarda yakın zamanda imkansız..Edu cok cok büyük ihtimal gidici..İnsallah Lugano(Tota) kalır..
R.I.P Tupac
Fanatik'in bir araştırmasına göre Avrupa'nın en çok Brezilyalısına sahip takım bizmişizBizden sonra da İnter geliyor 7 Brezilyalı ile.
(/s)
Manşeti de hazır zaten, ''En çok Brezilyalı Fener'de'' diye. Sadece Fenerbahçe için de araştırma yapılmaz ki arkadaş
Her neyse, sanırım Lugano'nun menajeri İstanbul'a teşrif etmişler, Tabi her şey Edu'da bitiyor.
(/s)
Her ülkeden birer tane yabancı olmasından ise tüm yabancılar aynı ülkeden olsun daha iyi . bunu hep bir dezavantaj gibi göstermeye çalıştılar ama öyle değil bana göre...