1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Güneş Sarıydı, Gece Lacivert, Aynı Futbol Gibi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fm 2010'da fiorentina ya da parma ile ben de bir kariyer planlıyorum başarılar dilerim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    TransferLer Güzel
    biliyorum.. yorum için sağol kardeşim..
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    fm 2010'da fiorentina ya da parma ile ben de bir kariyer planlıyorum başarılar dilerim...
    Abi parma iyidir parma ile başla.. Teşekkür ederim..

Yeni transferler takıma uyum sürecinin ne kadar süreceği merakla beklenirken başkan kulübe ufak ufak yardımların geldiğini haber veriyordu.Hakan Türkiye'de ki bağlantılarını da kullanarak Parma'ya yeni ödenekler bulmuştu.Bir süredir sesi sedası çıkmıyordu.En son duyumlara göre İspanya'ya geçmişti.
    <2 Hafta Sonra>
    Hakan'la uzun bir aradan sonra telefonda görüşme şansı yakalamıştım İspanya'daydı takımın gidişinden memnun olduğunu parayı tek kulübe yatırmanın şüphe çekeceğini bu nedenle İspanya'da bir takım için girişimlerde bulunduğunu söyledi.Bu arada İtalya'da ki iş durumları karışıktı devlet futbola aktarılan paralarla ilgili bir soruşturma yapmıştı bizde tam bu sıralar bütçeyi maaşa aktardığımız için 4 ayak üstüne düşmüştük.Yurtdışındaki gözlemcilerimiz ve bazı genç oyuncularımız bazı tehdit telefonları aldıklarını ve artık bu takımda kalamayacaklarını söylüyorlardı.Durumu Hakan'a bildirmiştim ilgileneceğini söyledi..
    <1.5 Ay Sonra>
    İtalya adeta kızgın bir demirin soğuk suya sokulması kadar iklim değiştirmiş ve ortam biraz daha yumuşamış görünüyordu..Hakan'dan herşeyin hallolduğuna dair telefon almıştık.Genç oyuncular biraz daha rahattı gözlemcilerimiz ise mükemmeldi harika oyuncuları bize sunuyorlardı..
    <Sezon bitimine 7 maç kala>
    Lig biteceği için ortalık kaynıyordu şike skandalları ile ilgili haberlerin ardı kesilmiyordu.Ancak takımımız oynadığı güzel futbol ile bu spekülasyonlara en güzel cevabı veriyordu hemde rakiplerine fark atarak..

Mesaj Yetkileri