biliyorum..![]()
yorum için sağol kardeşim..
Abi parma iyidir parma ile başla..Teşekkür ederim..
Yeni transferler takıma uyum sürecinin ne kadar süreceği merakla beklenirken başkan kulübe ufak ufak yardımların geldiğini haber veriyordu.Hakan Türkiye'de ki bağlantılarını da kullanarak Parma'ya yeni ödenekler bulmuştu.Bir süredir sesi sedası çıkmıyordu.En son duyumlara göre İspanya'ya geçmişti.
<2 Hafta Sonra>
Hakan'la uzun bir aradan sonra telefonda görüşme şansı yakalamıştım İspanya'daydı takımın gidişinden memnun olduğunu parayı tek kulübe yatırmanın şüphe çekeceğini bu nedenle İspanya'da bir takım için girişimlerde bulunduğunu söyledi.Bu arada İtalya'da ki iş durumları karışıktı devlet futbola aktarılan paralarla ilgili bir soruşturma yapmıştı bizde tam bu sıralar bütçeyi maaşa aktardığımız için 4 ayak üstüne düşmüştük.Yurtdışındaki gözlemcilerimiz ve bazı genç oyuncularımız bazı tehdit telefonları aldıklarını ve artık bu takımda kalamayacaklarını söylüyorlardı.Durumu Hakan'a bildirmiştim ilgileneceğini söyledi..
<1.5 Ay Sonra>
İtalya adeta kızgın bir demirin soğuk suya sokulması kadar iklim değiştirmiş ve ortam biraz daha yumuşamış görünüyordu..Hakan'dan herşeyin hallolduğuna dair telefon almıştık.Genç oyuncular biraz daha rahattı gözlemcilerimiz ise mükemmeldi harika oyuncuları bize sunuyorlardı..
<Sezon bitimine 7 maç kala>
Lig biteceği için ortalık kaynıyordu şike skandalları ile ilgili haberlerin ardı kesilmiyordu.Ancak takımımız oynadığı güzel futbol ile bu spekülasyonlara en güzel cevabı veriyordu hemde rakiplerine fark atarak..
![]()