Kardesim Sat Yerine Genc Alırsın![]()
Kardesim Sat Yerine Genc Alırsın![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Reddetmiştim ama ilerlerken PC tekrar kapandı![]()
Tamam satacam![]()
Heheh Sen Pc Yi Bir Bilgisayarcıya Göster Böyle oLmaz Kardesim![]()
Yarın gece abim eve gelecek kasayı açıp bakacakHemen bilgisayarcıya götürmeyecem
Şimdi deniyorum haydi hayırlısı
![]()
Hadi Bakalım kardesim Bekliyorum Ssleri Sana Tavsiye Her Mac Öncesi Savele
Biraz gayret ettim ve 2 maç yaptım
Serie A 2. Hafta
![]()
Maç rahat geçti. Sürekli atak yaptık. Ama sadece 1 gol atabildik. Yinede maçtan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 1. Hafta
![]()
Bu çok rahat oynadığımız ilk maçtı diyebilirim. Sürekli bastırdık, rakibe atak şansı vermedik. Taraftarlarında desteğiyle 3 golle 3 puanı kaptık. Şampiyonlar Ligi'ne böylesine iyi bir giriş yaptığımız için mutluyuz
Yorumları bekliyorum 1 saate yeni gelişmeler koyacam![]()
Serie A 3. Hafta
Bu maçımız çok kötü geçti. Kötü oynadık. 1 gol attık fakat birde üstüne Muntari sakatlanınca çok kötü bir maça dönüştü. Rakip sürekli bastırdı. Beni zorladı. Beklemiyordum böyle bir sonuç
Serie A 4. Hafta
Gerçekten berbat bir maçtı. İlk dakişkalarda iyi oyunumuz ile birden 2-0 öne geçtik. Ama Sampdoria ikinci yarıda sürekli bastırdı ve skoru 2-2 yaptı. Rakip takım üst üste 2 tane kırmızı kart gördü. Bunu lehimize çevirmek istedik ama saçma sapan goller kaçırınca 2 puandan olduk..
kardeşim fm2009 da benim en çok dikkatimi çeken yenilik bu..
avrupa kupası maçlarından sonra takımda ufak bi düşüş oluyor 1-2 hafta..
bende az önce kendi evimde konyasporu kaleye isabetli şut atamadan 1-0 yenebildim , sağolsun kendi kalelerine attılar
nacizhane tavsiyem avrupa maçlarından sonra kadroda biraz rotasyon yap ve takım konuşmalarını dikkatli seç![]()
Evet az düşüş oluyor. Ayrıca kendi taktiğimi deniyorum taktik tam oturmuş değil. Ama oturunca beni kimse tutamazTaktikten de kaynaklanıyor biraz
Lazio maçına çıkıyorum moraller dibe vurdu bakalım ne olacak![]()
Serie A 5. Hafta
Lazio karşısında iyi oynadık, güzel sonuç aldık. Kötü maçlardan sonra kazanmak iyi oldu özellikle moraller dibe vurmuşken. Ama hemen sevinmek doğru olmaz. Benim sevindiğim şey ilk kez kendi taktiğimin olumlu sonuç vermesiAma daha bu ilk maçtı ilerdeki maçlarda deneyecewm taktiği ve sonucunu göreceğim
![]()
ya ben yıllardır uğraşıyorum , hem içerde hem de deplasmanda aynı verimi alabildiğim bir taktik kurabilmiş değilim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
taktiğin bir görüntüsünü de paylaşır mısın alp kardeşim ?
ayrıca tebrik ederim güzel bir galibiyet olmuş![]()
Last edited by erebosss : 26.Temmuz.2009 at 23:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daha doğru düzgün deneyemedimHatta ilk kez bu maçta denedim. 2 maç yapacam onlarda da olumlu sonuç alırsam tabiiki de paylaşırım
![]()
Arkadaşlar oyunu savelemeyi unutmuşum Lazio maçını tekrar oynamam lazım![]()
Arkadaşlar hiçbir resimupload sitesi çalışmıyor anlamış değilim :S
Palermo 0-0 Inter
Takım gittikçe kötüye gidiyor
Kardesim Rahat Maclarda Puan Kayıpları Yasıyorsun..
Ve Hedeflerin Gayet Yerinde![]()
Puan kayıplarının sebebi taktiğimTaktik konusunda başarısızım onu anladım
![]()
Serie A 7. Hafta
![]()
Takımın düşüş yaşamasından sonra bu galibiyet ilaç gibi geldi diyebilirimİyi oynadık ve 3 puanı kaptık..
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 3. Hafta
Grupta liderlik maçıydı. Takım gittikçe iyiye gidiyor gibi. Çok güzel oynadık ve grupta 7 puanla liderlik koltuğuna oturduk![]()
Şampiyonlar Ligi E Grubu
![]()
TOparlanma görünüyo kardesim daha farklı maclar bekliyorum![]()
Son maclarında toparlamıs gibisin.![]()
TariboWest
Böyle devamÇıkışını sürdürmelisin
Arkadaşlar oynarken PC kapandı ve Siena ve Sporting maçlarını tekrar yapmak zorunda kaldımMaçın her ikiside 2-0 bitti ve ŞL tablosunda bir değişiklik yok
Yeni SSler birazdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serie A 8. Hafta
![]()
Serie A 9. Hafta
![]()
Serie A 10. Hafta
![]()
Lig Tablosu
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları 4. Hafta
![]()
Takımın gidişatı herşeye rağmen iyi diye düşünüyorum![]()
Last edited by alPFM : 28.Temmuz.2009 at 04:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardesim elbet Arada Kazalar Olacak Gidişatın Cok iyi![]()
İnşallah böyle devam ederDün PC son bi, kez kapanınca "yeter artık" dedik ve fan aldık
Artık kapanmıyor bilgisayar ve daha hızlı
Bu arada bu sıralar evde fazla olmuyorum o yüzden FM fazla oynamıyorum SSler gecikebilir![]()
FAn Aldıgına SevindimBakalım Bi Daha aynı Sey oLursa Sana Dedim Önceden Camı Ac aSagı At O Pc yi
![]()
başarılar dilerim...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc