Kazım'da bu sene inanılmaz değişiklik var. Daum'un jokeri olacak herhalde bu gidişle. Önce forvet denedi bu maçta açıkta oynattı. FM tabiriyle Bolu kalecisi 10.00 overall çıkardı. Bu maç rahat 10 olurdu Atacan çok sağlam topları çıkardı.

Sol kanat otoban gibi oldu Roberto Carlos, Santos'un önünde oynuyo gibi ama sürekli değişiyolar ve özlediğimiz Sol kanat akınları geliyo. Uğur formayı artık zor kapar. 1 yıl yatmasının karşılığında 1 yılda şimdi çalışacak forma kapmak için. Bütün goller çok güzeldi. Alex'i söylemek bile istemiyorum 2 Bolu oyuncusunu oyundan düşürüp topu nasıl yolladı o köşeye vallahi hayret. Santos'un golu nefisti. Zaten kendiside söyledi ben sert şutla gol atmadım hep teknik vuruyorum diye. Takımı çok beğendim. Gûiza apayrı Gûiza olmuş. Mehmet Topuz'un arapası nefisti Gûiza alıştığımız aşırtmalarını yaptı.

Artık Honved maçı var önümüzde büyük ihtimal aynı kadro çıkar. Cristian Baroni oynatmaz sanırım. Dün akşam az oynama şansı buldu son dakikalarda 1 şut çekti ama oturmadı ayağına. Daha oynadıkça kesin bilgi sahibi oluruz. Honved karşısındada en az 5 gol bekliyorum takımdan