Quote Originally Posted by perpetua View Post
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73356

Yukaridaki sekilde bilet fiyatlarini duzeltirseniz butce yaklasik 100 milyon Euro civarina cikar.
bura ile ilgili birşey sormak istiyorum. Galatasaray ın sezon boyunca yeni açık-eski açık tribünlerinin minimum bilet fiyatı 30-35 tl. (iki tribünün toplam kapasitesi yaklaşık 9-10 bin sanıyorum) numaralı-kapalı tribünlerin minmum 150-200(alt-üst farkı) , maksimum da 200-300(yine alt üst farkı) olduğunu biliyorum.(kapalı+numaralı 12-13 bin kapasite toplam sanırım) bu durumda kabaca hesap yaparsak 100-120 tl arası fiyat ortalaması var asy de. fakat linkteki düzelteme ile bile 18.75 pound(?), yani yaklaşık 40-45 ytl yi zor buluyor. bu hata değil midir yoksa "rep." ile alakalı oyunun sınırladığı birşeymidir bunu öğrenmek isterim.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
Yazdiginizdan ozelligin anlamini tam olarak kavramadiginiz izlenimine kapildim ve not dusmek istedim. Eger anlatacagim sekilde dusunmenize ragmen 1-2 puan yukselmenin gerektigini dusunuyorsaniz belirtin.

Yumruk egilimi oyuncularin topu tutmaya veya yumruklamaya egilimi oldugunu belirler. Volkan'a yanilmiyorsam 10 verilmisti. Yani hem yumruklama, hem de top tutma konusunda ikisini de dengeli olarak yapan bir oyuncu.

Eger yumruk egilimi yukselirse, Volkan tutabilecegi bazi toplari yumruklamaya baslar.

Eger yumruk egilimi duserse, Volkan yumruklayabilecegi toplari bile tutmayi dener.

Hangisini yapacagi biraz da kararlarinin ne kadar iyi oldugu ile ilgili. Bu konuda da Volkan gecmis yillardan oldukca sabikali bir oyuncu.

burada altını çizdiğim kelimeden decisions anlamını çıkartabilirmiyiz? eğer öyleyse o zaman kalecilerin topla oynarken verdikleri kararlar bu şekilde göz ardı ediliyor ve bu tanım(decisions değeri) sadece kalecinin çıkışları-yumruklamaları vs. ile ilgili bölgesel(kale mevkiisi) özelliklere yükleniliyor. bu özellikler hakkında gerek oyun kılavuzundaki gerekse sitede yayınladığınız "Oyuncu Özellikleri Tam olarak Ne Anlama Geliyor" konusundaki bilgilere baktım inceledim fakat tatmin edici sonuçlar alamadım. bu konuda da bilgilerinizi öğrenmek isterim. saygılar..