1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: "Forvetimizde 50 milyon $ yatıyor"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

sen dıosan dogrudur o zaman necatı bana cok antıpatık gelıo artık..cok havcalandı gıbı bence..dunku mactakı hareketlerı falan...

Quote Originally Posted by nic-39
    sen dıosan dogrudur o zaman necatı bana cok antıpatık gelıo artık..cok havcalandı gıbı bence..dunku mactakı hareketlerı falan...
    necati büyük ihtimalle artık hırslı çalışmıyor ve hata yapıyor. maçlarda istediği performansı gösteremiyor buda onu agresif yapıyor ve dünkü maçtaki gibi hareketler yapmasına sebep oluyor. Ki bence dünkü maçta ben olsam bende yürürdüm adamın üstüne nasıl dirsek çıkardı öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    necati büyük ihtimalle artık hırslı çalışmıyor ve hata yapıyor. maçlarda istediği performansı gösteremiyor buda onu agresif yapıyor ve dünkü maçtaki gibi hareketler yapmasına sebep oluyor. Ki bence dünkü maçta ben olsam bende yürürdüm adamın üstüne nasıl dirsek çıkardı öyle
    dünki milli macda adam ın üstüne gittigi kadar rakibin kalesinin üstüne gitmedi..bence 1 dostluk macında olacak sey degildi bu.

Burda ümit in dedigi cok acık 40 milyon dolar ben ederim digerleride 2 milyon 3 milyon eder demek istemis

Mesaj Yetkileri