Ve ŞOK İSTİFA
Sampdoria ile güzel günler geçirdim ama Sampdoria'ya uyum sağlayamadım.İnşallah başarıları benden sonra da devam eder.
Bundan sonra klüp aramaya devam edeceğim ama inşallah iyi bir takıma giderim

ŞOK ŞOK ŞOK M.CİTY ÜMİT ERGÜL'Ü İSTEDİ.ANLAŞMA ŞÖYLE
58.000 Bana maaş ücreti(haftalık)
114 milyon sterlin transfer bütçesi

Ümit Ergül M.CİTY İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Basın toplantısında Ü.Ergül'ün heyecanlı olduğu apaçık belli olurken şunları basına iletti
-Buraya geldiğim için çok mutluyum ama sanırım mavi takımlar peşimi bırakmayacak.Bugüne kadar çalıştığım Everton,Sampdoria ve şimdi de M.City hepsininde asıl renkleri mavi.Bende maviyi seviyorum inşallah başarılı olurum.Ayrıca iyi bir bütçemiz var ilk olarak bir kaleci geri kalanıyla orta saha ve forvete takviyeler yapacağım.
Şimdi takımı aldığım noktaya bakalım.Takım 10.sırada ve 1 maç eksiği var.

Takımın kadrosu.Gayet kaliteli ve her zaman zirveye oynayabilecek cinsten bir kadro kurmuşlar.Benim takviyelerimle takım bu sene ilk 5 te bitirecek.

Takımınmın başında çıktığım ilk maçta adeta şov yaptık.Geriden gelip son 15 dakikada 2 gol atarak maçı kazandık.

Bu sefer rakip ligin güçlü ekiplerinden A.Villa'ydı ve yine süper oynadık maçı 2-1 kazandık.

FA Cup'ta Bristol City'i 2-0 yendik ve bir üst tura adımızı yazdırıdık.

Harika bir maçtı öne geçtik 58.de 1-1 oldu.Maçı bırakmadık ve 82 de Valecia'nın yerde kalması sonucu penaltı oldu.Srna gole çevirdi.Ve 2-1 yenerek 7.sıraya yükseldik.Zirveye tırmanıyoruz.

Ve ilk transferimizi kaleciden yana kullandık.Renan artık kalecimiz.Kendisinin 23 milyonluk serbest kalma maddesi varmış onu kullandık.Renan M.City'de daha transfer gelebilir.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM