Harika olmuş kariyer takipcinim pek kariyer takip etmesemde iyi bi menajer oldugun belli oluyor detaylı oyuncu incelemsi fln transferlerde süper serie a'da güvenli bir pozisyonda bitirip 2.sezon daha ii isler yapıcagından eminim..
Harika olmuş kariyer takipcinim pek kariyer takip etmesemde iyi bi menajer oldugun belli oluyor detaylı oyuncu incelemsi fln transferlerde süper serie a'da güvenli bir pozisyonda bitirip 2.sezon daha ii isler yapıcagından eminim..
bakalım serie A'da neler yapabilecekler..
sürpriz isimlerle geliyoruz..
özgün ol sana da yaparız bişiler abicim..
Teşekkürler ederim..
Aynen öyle olacak..
Teşekküler.
Seneye bir kumara girdik bakalım neler olacak..
Çok teşekkürler.
Gidenler
Sezon antrenörlerin verdiği raporlar doğrultusunda geçen sezondan sadece 4 oyuncu kalmasını kararlaştırdık ve başkana'da ilettiğimiz üzere Serie B kadrosuna teşekkür ederek düzenlenene yemekle bunu takıma açıkladık..Kalacak isimler Alex, Marco Rossi, Per Ciljan Skjelbred ve Alberto Paloschi'ydi..Buruk geçen yemek gelen telefon haberiyle benim için mutluluğa dönüşmüştü.Evet başkan bana yeni telefon hediye ediyordu..Aman ne saçmalıyorum,
Hakan arıyordu yeni sezon için transfer bütçesini 34.5M €'ya kadar çıkarabileceğini söyledi bizde bu para ile kadro oluşturma olayına giriştik.. Yeni sezonla beraber 17 kişiyi bulan scout kadromuzla dünyayı taramaya başladık..Acaba yeni oyuncularımız kimler olacaktı..
Gelen transferler ve kamp yorumlardan sonra geliyor..