-
27.Temmuz.2009, 03:33
#11
Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik.Hazırlık kampında geçen sene yaşadığımız sorunların bu sene olmaması,takıma olumlu yansıyacaktır.
Öncelikle şu an için takımın en zayıf bölgesinin defansın göbeği olduğunu düşünüyorum.Bilica-Önder burada formaya en yakın 2'Li,fakat daha yeni yeni bir arada forma giymeye başladılar,uyum sürecini atlatana kadar maçlarımızda rakip takım ataklarında sancılı dakikalar yaşayacağız.
Güiza hazır değil tam olarak,Daum büyük ihtimalle Semih ile başlayacaktı maça.Şöyle bir ilk 11'in çıkacağını düşünüyorum.
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Önder
Roberto Carlos
Deivid
Deniz (Cristian)
Emre
Andre Santos
Alex
Semih
Maça gelince,şu anki takımın mevcut durumuyla bizim rahat 2,3 fark atmamız gereken bir maç.Bende diğer arkadaşlar gibi Süper Kupa maçı öncesinde sakatlık vermememiz dileğinde bulunuyorum.
Bir tereddüte de ben düştüm.Acaba bu maça mı gitsem,yoksa Süper Kupa maçına mı diye karar veremedim
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules