Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ümit ERGÜL Yönetimindeki Brezilya Dünya Kupasını Alabilecek mi?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Evet

10 55.56%
  • Hayır

8 44.44%
1 ile 30 arası toplam 273 sonuç

Konu: Hedef Lig Şampiyonluğu + Brezilya Milli Takımı [6.SEZON]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Southhampton deplasmanından 3-2 galibiyetle döndük.

Newcastle'ı evimizde 1-0 yendik 3 puan serimiz sürüyor.

Sunderland deplasmanında şok bir beraberlik aldık.İnşallah düzeltiriz.

FA Cup 4.turunda Coventry'i 1-0 yendik ve tur atladık.

Eski takımıma karşı oynadığım maçta her ikimzde süper oynadık.Ama gülen Rooney'in müthiş oyunuyla biz olduk.

Ligin güçlü ekiplerinden Chelsea'yi 1-0 yendik.Başkan şeref tribünüde ben ise kulübede çoştukBaşkanı gol olunca zor tuttular Allahtan atlamadı aşağı

Mili takımda işler tıkırında.K.İrlanda'yı hazırlık maçında süper oynayarak 3-1le geçtik.

FA Cup 5.tur maçında Fulham'ı 1-0 yendik ve 6.tura adımızı yazdırdık.

UEFA Avrupa Liginde CSKA Moskova'yı 4-0 yendik ve tur bizim oldu gibi.Takım şahane oynadı tam 29 şut attık.

Takım gerçekten çok hızlı 1-0 gerideydik.İçeriye gittim geldim 2-1 olmuşİnanamadım ama doğruymuşYine 29 şut bıraktık ve bir üst tura çıktık rakip Palermo.

Maçlar hakkındaki görüşleriniz neler yorumlar azalmaya başladı lütfen artsın biraz

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

West Hamı deplasmanda Rooney'in golüle geçtik.

Arsenal'i deplasmanda 2-1 devirdik.Süper gidiyoruz.

Arsenali evimizde 2-0 yendik ve safdışı bıraktık.Yarı finaldeyiz.

Palermo deplasmanında 1-1 berabere kaldık ve çeyrek final için büyük avantaj sağladık.

Süper bir maçtı.Önce golü yedik sonra beraberlik geldi ona sevinemeden kırımız kart geldi.87.dakikada gol gelince yerimden fırladım.

Evimizde Plermoyu 1-0 yendik ve çeyrek finale yükseldik kupayı istiyoruz.Rakip Schalke

Crystal Palace'yi deplasmanda 2-1 yenik.Yola devam

Brezilya ile Suudi Arabistanı 2-1 yendik.Milli takımda iyi gidiyor.

Evimizde Liverpool'u 1-0 yendik devleri deibiriyoruz

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Schalke'yi 2-0 yendik ve yarı final için büyük avantaj sağladık.

Blackburn'u 2-0 la geçtik.

Schalke'ye deplasmanda 1-0 mağlup olmamıza rağmen yarı finale adımızı yazdırdıkRakip Tottenham

YORUMLARINIZ LÜTFEN

Mesaj Yetkileri