1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Lige Renk Katmaya Değil ; Ligin Rengini Değiştirmeye Geliyoruz ! |3.Sezon|

Hybrid View

İyi Tahmin Yapmışım Be Hediyemi İsterim Büyük Küçük Farketmez
    Kadroya Ortasahayı Toplayan İyi Bir Adam Al Ekici Vieira Gibi Ofansa da Faydası Olursa Gol Sıkıntın Olmaz 4-4-2 den Bence En Kral Taktik

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    İyi Tahmin Yapmışım Be Hediyemi İsterim Büyük Küçük Farketmez
    Kadroya Ortasahayı Toplayan İyi Bir Adam Al Ekici Vieira Gibi Ofansa da Faydası Olursa Gol Sıkıntın Olmaz 4-4-2 den Bence En Kral Taktik
    Yalnız biz bayagı aynı düşünüyoruz kesinlikle yetenekli bir orta saha alacagız..Ve sene sonu sözleşme bitecek olan Ekici ile 15 gündür görüşüyoruz fakat henüz sıcak bakmıyor bize kendisi..Ama serbest kalırsa bizdedir..Yada sezon sonuna dogru teklfimizi kabul edebilir..Taktik zaten 4-4-2 hiçbişeye değişmem bunu

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    transferler güzel fakat sende her patlamayı lyona karsı yapıyosun
    Lyon deplasmanda kazandıgımız 3.maç oldu Bilmiyorum kolay gelen bir sistemle oynuyorlar bana.. kanatları kullanmıyorlar ve tek forvet Benzema ile oynuyorlar kasap Huiqui'yi kitliyorum Benzema'ya iş tamamdır
    Last edited by Fietra 10 : 27.Temmuz.2009 at 05:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri