Beşiktaş 1-1 Catania
Üşendiğimden maça gitmedim yahu,keşke gitseydim.Tribünü görünce içim gitti...
-----------------------Rüştü--------------------
Erhan------------Sivok------Ferrari---------İsmail
-------------------Fink-----Ernst----------------
-----------------------Uğur---------------------
Erkan------------------------------------S.Özkan
-----------------------Nobre--------------------
Bu 11 ile başladık maça.İkinci yarı ise hücum hattının tümü değişti...
-----------------------Hakan--------------------
Erhan------------Sivok------Ferrari---------Deliİbo
-------------------Fink-----Ernst----------------
-----------------------Tello---------------------
Holosko------------------------------------Yusuf
-----------------------Bobo--------------------
İlk hazırlık maçımızı oynamış olduk.Eskilerde değişen birşey yok.Aynılar hepsi.Tello müthiş gol attı,Yusuf mükemmel hareketlerle gözlerimizin pasını sildi falan filan...
Yenilere gelirsek;
Bek konusunda inanılmaz mutluyum.Yıllardır tam anlamıyla bir bek oyuncusuna sahip olmayan Beşiktaş 2 tane çok iyi bek kazanmış durumda.Erhan ve İsmail bugün sahadaki en iyi ikiliydi.İkiside ileri geri arı gibi çalışıyorlar.İsmail hücumda süperdi.Topu çok iyi kullanıyor,ortaları çok iyiydi.Savunma anlamında biraz şüphelerim vardı ancak beni yanılttı.İnanılmaz kararlı,adamdan topu almadan bırakmıyor.En önemlisi adamı döndürmüyor.Topu rakibine geldiği an yapışıyor,göğüslüyor adamı.Kademeside iyi.Erhan'da sık sık hücuma katılıyor.Onunda İsmail'den farklı olarak savunmasına güveniyordum,hücumunda sıkıntı olur diyordum.Onda da yanıldım.Sık sık hücuma katıldı,iyi bindirmeler yaptı.Oda fizik gücü ve top kapma becerisi ile savunmada gayet başarılı...
Ferrari fazla sıkmadı desek yeridir.İnanılmaz sakin,soğukkanlı.Duran toptan yediğimiz golde adam paylaşımında sıkıntı yaşadı ancak savunmada isimlerin 4'üde ilk defa birlikte oynuyorlar.Bu açıdan fazla sıkıntı yaratmaz bu hatası.Toplada fena değil,o sakinliği ona toplada iyi işler yapmasını sağladı...
Fink;yeni transferler arasında izlemediğim tek oyuncu Fink'ti.Tam bir MC gördüm.Çok agresif olmasada,sezileri ve pozisyon bilgisi ile top kapabiliyor.Pas yapmada çok başarılı.Oyun görüşü iyi,bugün sağa sola çok güzel toplar açtı.Ernst ile değişmez ikili olacaklar orta sahada...
Takım olarak ise geçen seneye oranla topla daha çok oynadığımızı söyleyebilirim.Zaman zaman iyi pas yaptık...
Ben çok umutlu bir tablo gördüm.İnşallah devamı gelir...