Fabiano Çotanak Oldu!
Giresunspor'un Kızılcahamam kampında denediği Brezilyali Fabiano ile anlaşmaya varıldı. Edin Ademoviç ise takımdan ayrıldı.
27 Temmuz 2009
Çalışmalarını Ankara'da Kızılcahamam'da sürdüren Giresunspor, bir süredir Brezilyalı futbolcu Fabiano Monteiro de Oliveiria'yı deniyordu.
Kampa katılan ve takımla birlikte idmanlara çıkan Fabiano'ya tam not veren teknik direktör Yüksel Yeşilova, transfere yeşil ışık yaktı ve genç yıldız ile 1 yıllık anlaşmaya varıldı.
Teknik direktör Yüksel Yeşilova, sambacı yıldız hakkında şunları söyledi:
''Fabiano çok güçlü ve süratli bir futbolcu. Zaten daha önce oynadığı futbolla geçer not almıştı. Şimdi aramıza katıldı. Ben Fabiano'dan üst düzey verim alacağımızı düşünüyorum. Ve tahmin ediyorum ki çok iyi bir transfer gerçekleştirdik.''
Ülkesinin Flamengo, Goias ve Fortaleza takımlarında oynayan Fabiano, son olarak Portekiz 1.Lig takımlarından Nacional'de forma giymişti. 16 Mart 1987 doğumlu futbolcu, 1.82 boyunda ve 79 kilo ağırlığında.
Bu arada Giresunspor, Edin Ademoviç ile yollarını ayırdı. Geçen sezonun devre arasında transfer edilen ama bekleneni veremeyen Bosna-Hersekli futbolcunun eşyalarını toplayarak kaptan ayrıldığı öğrenildi.

Alıntılı Yanıtla