Butun Forum Barcelona'liymis Ama gorusecegiz. Destek verenlere tesekkur ediyorum, kostek olanlari ise esefle kiniyorum

Cicegi burnunda menajer Mehmet Ali Kaya Santiago Barnebau'ya cikti ve gazetecilerin sorularini cevapladi.

Muhabir : Sn. Kaya suan Barnebau'dasiniz ve her mac en az 60.000 atesli taraftarin onune cikacaksiniz, duygu ve dusuncelerinizi alabilirmiyiz?

Kaya : Suphesiz ki dunyanin en buyuk futbol takiminin basinda oldugumun farkindayim ve bunun bir ruya olmadiginin farkindayim. Her daim her kupanin en buyuk favorisi olmak kolay olmadigi gibi Barnebau'daki atmosferle oynamakta bir o kadar zordur. Bu hem rakiplerimiz icin hemde bizim icin. Sonucta taraftarlarimiz zevkli bir futbol ve her zaman kazanmak isterler. Olasi aksi durumlari dusunmek bile istemiyorum. Taraftarimizin karsisina cikacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum.

Muhabir : Sn. Kaya suan takim kadrosu tatilde ama siz buradasiniz! Transferler ve taktikler hakkinda calismalar yaptiginizin ve takimi tanimaya calistiginizin farkindayiz. Bu konudaki on izlenimlerinizi paylasabilirmisiniz?

Kaya : Oncelikle takimimizin mentalitesine yakisan, her zaman rakibin uzerine giden, taraftarimiza izlenesi keyif veren hucum futbol oynayacagiz.

Transfer konusunda yonetimimiz 60 MN € gibi cok ciddi bir butce verdi, ve takimin eksik mevkilerine gerekli YILDIZ oyuncuları transfer edecegiz.

Muhabir : ve Gelelim esas soruya El Clasico'ya. Ezeli rakibinizde bu yil sizin Milliyetinizden Mustafa Bilek ile anlastigini duyurdu, bu konuda neler soyliceksiniz. Sn. Bilek'i tanirmisiniz?

Kaya : Mustafa'yi cok iyi tanirim. Kendisi cok kabiliyetli ve zeki bir menajerdir. Ezeli rakibime ve taraftarlarina sesleniyorum, Mustafa takiminizi basaridan basariya kosturacak kapasiteye sahiptir. Ancak ona burdan hep 1 sira arkamdan beni takip edecegini belirterek fazla havalara girmemesini oneriyorum.

Muhabir : Son olarak taraftarlariniza neler soylemek ne gibi mesajlar vermek istersiniz?

Kaya : Taraftarlarimizdan ricamiz takimi her zamankinden daha fazla desteklemeleri ve bana guvenmeleridir. Fazla birsey soylemek istemiyorum sadece biraz sabirli davransinlar.