ne zaman tanıtılacak bizim formalar bilen var mı ?
ne zaman tanıtılacak bizim formalar bilen var mı ?
Pazartesi günü.
Formalar çıksada alsak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
valla eflatun çıkarsa ben çok ciddi düşünürüm, böyle maddi şeyler uğruna kültleşmiş şeylerden ödün verilmemesi gerek. çok uçuk birşey be, nedir eflatun? turuncuyu anlarım. sıyahlı , beyazlı anlarım da eflatun çok yersiz. inşallah o çıkmaz da her formadan 1 er tane alırım. öbür türlü bir forma almayı düşünüyorum o da parçalı çıkarsa o olur.
Ben de alacağım. İnşallah şöyle adam gibi bir tasarım olur. Eflatun veya mor gibi bir şey yapılırsa kesin alırım
Nasıl olursa olsun bu sene parçalı alacağım. Eski senelerde hep alternatif formaları aldım. Geçen sene de tek çubukluyu almıştım, bu sene parçalı alacağım![]()
Sırf ülker reklamı var diye bu sene forma almam.Taraftar formalarında inşallah kollarda yada arakda ülker reklamı olmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzeltme: *arkada
Last edited by Gangstaa : 25.Temmuz.2009 at 18:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Taraftar formasının arkası boş olur herhalde. Bu akşam tanıtılıyor formalar. Yarın öbür gün almayı düşünüyorum bir tane. İyi bir tasarım gelir inşallah.
Webaslan.com'da formalar tanıtılıyor diye verilen haberde böyle bir resim gördüm bu forma varsa çok güzel olur güzel bir tasarım olmuş...
http://www.webaslan.com/haber/33494/...ucuye-cikiyor/
..............Parçalı forma; Galatasaray ruhunun ortaya çıktığı ve bir Galatasaray klasiği olan parçalı formamız. İçinizdeki Aslan Ruhu ortaya çıkaracaksınız.
Beyaz forma; Tarihimizin ve asaletimizin izlerini taşıyan, bizlere geçmişi andıran beyaz formamız. Her giydiğinizde tarihimizden izleri hatırlayacaksınız.
Lila forma; Alternatif olarak üretilen, bayan taraftarlarımız başta olmak üzere herkesin seveceği, hoş ve sempatik bir renk.
Ufaktan bilgiler;
# Formalarda bu seneye özel logolar bulunuyor.
# Ocak ayında Kırmızı forma tanıtımı yapılacak ve satışa sunulacak.
# Türk Telekom yazısı bütün formalarda formaya uygun renkte, sabit bir kalıpta değil.
# Parçalı formanın arkasındaki yazı rengi beyaz olacak.
# Formaların arkasında yazacak olan font değişmiş.
# Oyuncuların giyeceği formaların sırt kısmında ÜLKER yazacak, fakat taraftara satışa sunulan formalarda ÜLKER reklamı olmayabilir.
# Birde süpriz var. Onuda 20:30'da GSTV'den canlı yayınla görebilirsiniz.
Digiturk olan arkadaşlardan bekliyoruz resimler![]()
Evet Digiturk'ü olan herkesten resimleri bekliyoruz...bu sene formalar güzel olcak içime öyle doğdu...
![]()
Ya Lila forma olmaz inşallah. Başka renk yapsınlar alalım da Lila nerden çıktı![]()
Lila Rengi
![]()
Merak ediyorum nasıl bir tasarım olacak...
yukarıdaki yazıyı okuyunca ümitlendim , geçen seneki parçalı çok güzeldi en az onun kadar iyisini bekliyorum bu sene . beyaz da umarım güzel olur beyaz almayı düşünüyorum bu sene .
Formalar güzelse gelecek transferden sonra alıp almayacağıma karar vereceğim..
Beyaz forma en güzeliymiş, öyle duydum. UEFA Finalindeki beyaz formayı anımsatıyormuş, uzun zamandır öyle birsey istiyorduk. Bakalım akşam görecegiz.
Ben 2000'li yıllarda giydiğimiz siyah formaların bir benzerini istiyordum. Beyaz'ı çok merak etmeye başladım bu arada.
Lilayı merak ettim güzelse alabilirim belki![]()
Lila denilen fiorentina formasının rengi gibiymiş ve görenler cok hoş göründüğünü söylüyorlar. önyargılı olmamak lazım, gecen sene turuncuya herkes tepki verdi ama en cok satan formaydı.
Bu sene kesin Parçalı alırım diyordum ama şu son yazılanlardan sonra kararsızlık sardı beniParçalı mı beyaz mı yoksa lila mı...Formaları gördüğümde karar vereceğim.
kaçta başlıyor tanıtım bir bilgisi olan var mı ?
20:30 da başlayacak.
# Formalarda bu seneye özel logolar bulunuyor.
Ali Sami Yen logosu sanırım.
Bakalım Bu konudaki tasarımlardan birisimi seçildi yoksa yine kendi kafalarına göremi seçtiler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yayın başlıyor bu konudan ayrılmayın formalar geliyor birazdan![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hay Allah tamda çabuk tanıtsınlar yahu birazdan yolculuğa çıkıcağım otobüse geç kalıcağım böyle giderse![]()
Şu gelenler yerine bi otursa başlıyacak ama ayaktalar sürekli![]()
Heyecanla bekliyorum![]()
Nihayet çıktı Cem Davran![]()