Çubuklu Galatasaray'ın değildir, olmamalıdır, olmayacaktır. Galatasaray'ın ruhu Parçalı'dır, Kral'dan gelir![]()
Kararımı değiştiriyorum en iyi forma kaleci forması. Gerçekten harika![]()
En çok beyazı begendim ben. Parcalıda kollar zıt renkte olmalıydı. O şekil olsaydı 10 numaraydı; fakat böyle biraz basit durmuş. Mor beklenilenden güzel olmuş. Tasarımı yakından görünce ince ayrıntılar görünüyor. Aşagıya doğru ince cizgiler var hoş olmuş. Bunun aynı tasarımdan kıpkırmızı forma yapılsa müthiş olurdu.
Mor yaka ve üstündeki desenler haric aynı bu. O desenlerden farklı olarak asagı doğru ince cizgiler var.
Süpriz neydi acaba ?
Tanıtım bitti. Bence çok güzel formalar. Ama antreman formaları daha güzelBu sene Hem Antreman hem taraftar forması alacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ocak ayında Kırmızı forma piyasaya çıkacakmış
Last edited by Nedvedmania : 28.Temmuz.2009 at 01:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ciddi ciddi kaleci forması alabilirim kolları kısa bulursam . Leo mutlu tabi oyuncuların forma nasıl kendininki nasıl
mor , turuncu da galatasaray'ın değil ama yapıyorlarbenim lafım parçalı olmasın çubuklu olsun değil . hatta ben de parçalıyı her zaman tercih ederim . geçen seneki parçalıyı aynen koysalardı 1 gram üzülürsem namerdim . ama efsanemiz dediğimiz parçalı çok uyduruk duruyor bence
sweatlerden falan alacağım artık , güzel şeyler var . ama formalardan hiç beklediğimi bulamadım .
Lila yada parçalıyı alırım belki ikisinide alırım ama beyazı hiç beğenmedim beklediğim gibi gelmedi düz atlet gibi durmuş kumaşıda olmasa forma olduğu belli olmayacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yalnız şaka maka gerçektende formalar kötü yahu. Kötü olmasının yanında daha çok dandik duruyor. Parçalı forma hele pazardan alınmış gibi. Beyaz'da ise o kadar eskilerden birşey bekledik ondada ne dizayn var ne birşey.
Çokonat turuncusundan sonra Alpella moruna kaldık yani.
Beyaz formada omuzlardaki dik olan şeritler Adidas'ın 2004-2005 sezonunda kullandığı şeritlerin aynısı. Ama güzel olmuş. Sade ve şık. Parçalı alacağım ama beyaz da gittikçe hoş gelmeye başladı, onu da alabilirim.
En güzeli parçalı olmuş,beyaz çok basit duruyor.Mor değişik duruyor,farklı bir tercih.
Açıkçası hepsi pazar malı gibi olmuş.Galiba tasarımcılar teslim gününden önceki gece sabahlayıpta paintten çizmişler.Mor forma içinse en güzel cevabı Baros verdi:''I think we will have eleven goalkeepers on the field''
Çok güzel de; şu yakalardaki gibi kollar da zıt renk olsaydı bence cok daha güzel olurdu. Alta beyaz sort, kırmızı tozluktan vazgecilmez hiç umarım.
Kafa gerçekmi ? Oyuncak gibi olmuş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
www.gsstore.org kilitlenmiş durumda şu anda giremiyorum ben girebilen var mı...
Screw you guys, I'm goin' home
ilk resimde gördüğümde iğrenç zannetmiştim parçalıyı . çok özür diliyorum herkesten . iğrenç ötesiymiş çünkü .
ben taraftar olarak kulübüme para kazandırmaya çalıştıkça sanki bana "boşuna paranı bize verme biz iyiyiz böyle" dercesine formalar yapılmış .
Mor forma bence güzel durmamis onun yerine siyah yada beyaz bir forma daha iyi giderdi.
@king_91
Formaları begenmediysen ve kulübe para kazandırmak istiyorsan kış kreasyonuna yönel onlardan al. Mükemmel ürünler var. Bereler, atkılar vs.
Bu yıL bütün takımLarımız forma konusunda sınıfta kaLdı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Formalar dandik olsa ''pazar forması '' bile olsa görevimizi yaparız alırız ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Gereksiz polemiklere girmeyelim. Konu amacından sapmasın.
(/s)
Beterin beteri varmış. Bizim Mor forma bunun yanında pırlanta.