Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 229 sonuç

Konu: Galatasaray 2009-2010 Sezonu Forma Tasarımları

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

şu formaları bir tek ben mi beğenmedim acaba ? çok büyük hayalkırıklığına uğradım şu an . laf ettiğim lila içlerinde en adam gibi duranı . çok dandik duruyorlar . beyaz forma galatasaray iç çamaşırı gibi duruyor . şundan yapmak bu kadar mı zordu ?
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    beğenmedim burdan durduğu kadarıyla hoşuma gitmedi . parçalı geçen seneki 10kat daha güzeldi . beyaz da antrenman forması gibi duruyor .
    Altıma imzamı atıyorum geçen seneki parçalı ile bu seneki parçalı arasında çok fark var. Çok dandik duruyor parçalı ...

Beyaz herkesin dediği gibi antreman forması gibi maalesef beğenmedim.

Alpella moru içlerinden en iyisi hoş duruyor onun dışındakileri at çöpe.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by Nedvedmania : 28.Temmuz.2009 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çubuklu Galatasaray'ın değildir, olmamalıdır, olmayacaktır. Galatasaray'ın ruhu Parçalı'dır, Kral'dan gelir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kararımı değiştiriyorum en iyi forma kaleci forması. Gerçekten harika

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

En çok beyazı begendim ben. Parcalıda kollar zıt renkte olmalıydı. O şekil olsaydı 10 numaraydı; fakat böyle biraz basit durmuş. Mor beklenilenden güzel olmuş. Tasarımı yakından görünce ince ayrıntılar görünüyor. Aşagıya doğru ince cizgiler var hoş olmuş. Bunun aynı tasarımdan kıpkırmızı forma yapılsa müthiş olurdu.

Mor yaka ve üstündeki desenler haric aynı bu. O desenlerden farklı olarak asagı doğru ince cizgiler var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süpriz neydi acaba ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tanıtım bitti. Bence çok güzel formalar. Ama antreman formaları daha güzel Bu sene Hem Antreman hem taraftar forması alacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada ocak ayında Kırmızı forma piyasaya çıkacakmış
    Last edited by Nedvedmania : 28.Temmuz.2009 at 01:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Kararımı değiştiriyorum en iyi forma kaleci forması. Gerçekten harika
    ciddi ciddi kaleci forması alabilirim kolları kısa bulursam . Leo mutlu tabi oyuncuların forma nasıl kendininki nasıl

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Çubuklu Galatasaray'ın değildir, olmamalıdır, olmayacaktır. Galatasaray'ın ruhu Parçalı'dır, Kral'dan gelir
    mor , turuncu da galatasaray'ın değil ama yapıyorlar benim lafım parçalı olmasın çubuklu olsun değil . hatta ben de parçalıyı her zaman tercih ederim . geçen seneki parçalıyı aynen koysalardı 1 gram üzülürsem namerdim . ama efsanemiz dediğimiz parçalı çok uyduruk duruyor bence

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Parçalı forma; Galatasaray ruhunun ortaya çıktığı ve bir Galatasaray klasiği olan parçalı formamız. İçinizdeki Aslan Ruhu ortaya çıkaracaksınız.

Beyaz forma; Tarihimizin ve asaletimizin izlerini taşıyan, bizlere geçmişi andıran beyaz formamız. Her giydiğinizde tarihimizden izleri hatırlayacaksınız.

Lila forma; Alternatif olarak üretilen, bayan taraftarlarımız başta olmak üzere herkesin seveceği, hoş ve sempatik bir renk.

Ufaktan bilgiler;

# Formalarda bu seneye özel logolar bulunuyor.
    # Ocak ayında Kırmızı forma tanıtımı yapılacak ve satışa sunulacak.
    # Türk Telekom yazısı bütün formalarda formaya uygun renkte, sabit bir kalıpta değil.
    # Parçalı formanın arkasındaki yazı rengi beyaz olacak.
    # Formaların arkasında yazacak olan font değişmiş.
    # Oyuncuların giyeceği formaların sırt kısmında ÜLKER yazacak, fakat taraftara satışa sunulan formalarda ÜLKER reklamı olmayabilir.
    # Birde süpriz var. Onuda 20:30'da GSTV'den canlı yayınla görebilirsiniz.
    Özel logo falan göremedik maalesef..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biri yazı rengini editleyebilirse hata oldu..
    Last edited by Oghuse : 28.Temmuz.2009 at 01:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sweatlerden falan alacağım artık , güzel şeyler var . ama formalardan hiç beklediğimi bulamadım .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lila yada parçalıyı alırım belki ikisinide alırım ama beyazı hiç beğenmedim beklediğim gibi gelmedi düz atlet gibi durmuş kumaşıda olmasa forma olduğu belli olmayacak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yalnız şaka maka gerçektende formalar kötü yahu. Kötü olmasının yanında daha çok dandik duruyor. Parçalı forma hele pazardan alınmış gibi. Beyaz'da ise o kadar eskilerden birşey bekledik ondada ne dizayn var ne birşey.

Çokonat turuncusundan sonra Alpella moruna kaldık yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyaz formada omuzlardaki dik olan şeritler Adidas'ın 2004-2005 sezonunda kullandığı şeritlerin aynısı. Ama güzel olmuş. Sade ve şık. Parçalı alacağım ama beyaz da gittikçe hoş gelmeye başladı, onu da alabilirim.

En güzeli parçalı olmuş,beyaz çok basit duruyor.Mor değişik duruyor,farklı bir tercih.

Açıkçası hepsi pazar malı gibi olmuş.Galiba tasarımcılar teslim gününden önceki gece sabahlayıpta paintten çizmişler.Mor forma içinse en güzel cevabı Baros verdi:''I think we will have eleven goalkeepers on the field''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel de; şu yakalardaki gibi kollar da zıt renk olsaydı bence cok daha güzel olurdu. Alta beyaz sort, kırmızı tozluktan vazgecilmez hiç umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kafa gerçekmi ? Oyuncak gibi olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

www.gsstore.org kilitlenmiş durumda şu anda giremiyorum ben girebilen var mı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ilk resimde gördüğümde iğrenç zannetmiştim parçalıyı . çok özür diliyorum herkesten . iğrenç ötesiymiş çünkü .

ben taraftar olarak kulübüme para kazandırmaya çalıştıkça sanki bana "boşuna paranı bize verme biz iyiyiz böyle" dercesine formalar yapılmış .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mor forma bence güzel durmamis onun yerine siyah yada beyaz bir forma daha iyi giderdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@king_91

Formaları begenmediysen ve kulübe para kazandırmak istiyorsan kış kreasyonuna yönel onlardan al. Mükemmel ürünler var. Bereler, atkılar vs.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

@king_91

Formaları begenmediysen ve kulübe para kazandırmak istiyorsan kış kreasyonuna yönel onlardan al. Mükemmel ürünler var. Bereler, atkılar vs.

aynen öyle düşünüyorum ben de. forma almamayı düşünüyorum, değişti kararım. bunun yerine diğer ürünlere yöneleceğim. fazlasıyla çeşitlilik hakim şu sıralarda GS Store'da..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu yıL bütün takımLarımız forma konusunda sınıfta kaLdı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Formalar dandik olsa ''pazar forması '' bile olsa görevimizi yaparız alırız ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

@king_91

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    sweatlerden falan alacağım artık , güzel şeyler var . ama formalardan hiç beklediğimi bulamadım .
    aynen öyle yapacağım zaten sweatlerden çok hoşuma gidenlervardı . ama formanın yerini tutmayacak . ondan çok üzgünüm , sinirim de ondan .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gereksiz polemiklere girmeyelim. Konu amacından sapmasın.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beterin beteri varmış. Bizim Mor forma bunun yanında pırlanta.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri