Tarih ve Saat: 30 Temmuz 2009 / 21.45
Hakem: Knut Kircher(Almanya)
Stad: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Tarih ve Saat: 30 Temmuz 2009 / 21.45
Hakem: Knut Kircher(Almanya)
Stad: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Last edited by EreN : 26.Temmuz.2009 at 04:43
fener bizim gibi yapmıyor . abuk subuk takımları rahat geçiyorrahat maç olur .
Fenerbahçeye Başarılar Zorlanmazlar Rahat Kazanırlar 3-4 Gollü Bir Galibiyet Bekliyorum Fenerden
süper kupa finaline yada bu maca gitmeyi düşünüyorum.bilet bulunur herhalde ondan acele etmiyorum ama kararsızım bi yanım git saracogluna arkadas diyo öbür taraftan bu maç kolay gecerse sıkıcı bi maç seyrederim ben süper kupa çok daha iddialı gecer ve derbi sonucta
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fener rahat geçer bu turu.Yeni transferleri oynatır büyük ihtimalle Daum.
Fenerbahçe'nin fazla zorlanmayacağını sanmıyorum.3-0 gibi bir skorla kazanır.
Semih oynarsa fark olur Güiza ile başlarsa zorlar biraz yinede en az 2 farklı kazanırız gibi..
geçen seneki MTK maçı gibi olur![]()
Honved liginde 14. olarak küme düşmekten sonra anda kurtulmuş, hasbelkader kupayı alarak Avrupa Ligi elemesine katılmayı başarmış.
Çok zayıf, sıfır organizasyon bir takım, rahat geçemezsek rezillik zaten.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bol Şans Fener.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2 Ağustos'da Süper Kupa mücadelesi var, umarım herhangibi sakatlık çıkmaz. Maçın ilk bölümlerinde farkı açıp rahat bir maç oynamamız gerek.
çok rahat alırız toplam 2 maçta 8-12 fark olur diye düşünüyorum
Rahat kazanırız evimizde.İnş. süper kupa maçından önce sakatlık falan olmaz.
Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik.Hazırlık kampında geçen sene yaşadığımız sorunların bu sene olmaması,takıma olumlu yansıyacaktır.
Öncelikle şu an için takımın en zayıf bölgesinin defansın göbeği olduğunu düşünüyorum.Bilica-Önder burada formaya en yakın 2'Li,fakat daha yeni yeni bir arada forma giymeye başladılar,uyum sürecini atlatana kadar maçlarımızda rakip takım ataklarında sancılı dakikalar yaşayacağız.
Güiza hazır değil tam olarak,Daum büyük ihtimalle Semih ile başlayacaktı maça.Şöyle bir ilk 11'in çıkacağını düşünüyorum.
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Önder
Roberto Carlos
Deivid
Deniz (Cristian)
Emre
Andre Santos
Alex
Semih
Maça gelince,şu anki takımın mevcut durumuyla bizim rahat 2,3 fark atmamız gereken bir maç.Bende diğer arkadaşlar gibi Süper Kupa maçı öncesinde sakatlık vermememiz dileğinde bulunuyorum.
Bir tereddüte de ben düştüm.Acaba bu maça mı gitsem,yoksa Süper Kupa maçına mı diye karar veremedim![]()
Kadıköy'de hem maçı izleyip hemde ucuz içki satan bir kafe-bar biliyor musunuz?
hanki kanal verecek maçı biliyormusunuz?
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
http://www.dsmartbasvuru.com/dsmart/forum_posts.asp?TID=649&get=last#1682
Burada da Futbol Smart verecek diyorlar.
Mabedimizi ve cocuklari cok ozledik yauv persembeyi bekliyoruz. Mac ilk yari kopar sonraki dakikalarda sov yapar bizim brezilyalilar![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
EreN sende mi maça gidiyorsun? Acaba bende mi gitsem herkes gidiyor...![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Dün akşam Sivas üzdü. Yarın akşam iki takımımızla gülelim. Güzel skordan ziyade güzel oyun bekliyorum Galatasaray ve Fenerbahçe'den. Şöyle gözlerimizin pasını bir silsinler...
Başarılar yürekten...
İyi bari Futbol Smartta..
------------------Volkan------------------
--Gökhan----Önder----Bilica----RC3--
--Mehmet---Cristian--Emre--Santos-
------------------ALEX-----------------
----------------Güiza(Semih)-------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex'in yanına c koyayım dedim yukarıdaki isaret cıktı yanlıs anlasılmasın![]()
Last edited by 2pac : 29.Temmuz.2009 at 18:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
Deplasmandaki maçta seyirci olmayacağından Macaristan'daki maç tatsız olacaktır. Dolayısıyla ilk maçtan işi bitirip 2. maça formalite icabı çıkmalıyız.
Daum bu maçta sağda Kazım'ı oynatır. Kazım da bu tip maçlarda karşısında biraz şaşkın bir bek bulduğunda adamı futbolcu olduğuna pişman ediyor.
Skordan ziyade oynanan oyunun güzel olmasını bekliyorum. Süper kupa maçının havası tabi ki farklı olacaktır ama o maçtan önce oyuncuların son durumunu görme adına bu maç önemli.
Fenerbahçe Cumhuriyeti